Audi A5 Sportback,mazs apskats - Forums - iAuto

Audi A5 Sportback,mazs apskats

Aigars1981 Reģ.: 23.01.2026

Audi A5 Sportback 2012 gada,S-Line 3l dīzelis 180kw.

Aigars1981 Reģ.: 23.01.2026
0 0 Atbildēt

Nu šis auto Man autoparkā otro gadu jau.Patiesībā vienmēr bija patikuši audi un bijuši daudzi un dažādi.

Virsbūve-pareizi laikam saucas hečbeks.Vizuāli izskatās labi kaut arī balts.Varbūt plus varbūt mīnuss ka durvju stikliem nav rāmju šiem modeļiem.

Salons-nu audi saloni Man vienmēr likušies priekšā citiem auto ražotājiem ,nu jaunākiem gan ne pārāk.Visas ekstras un funkcijas ir.Kameras,līniju lasītāji un viss pārējais maksimums kas vien var būt.ļoti ēri sporta krēsli lai gan ādas salons Man personīgi nepārāk patīk.Pietiekami plašs gan priekšā gan aizmugurē un ļoti ietilpīgs bagažnieks.

Pa lielam šī automašīna šobrīd tirgū maksā ap 15 000eur bet nu vai dargi vai lēti nezinu ,tirgu nosaka kas cits.Bet tam gadam auto ļoti labs ,nav problēmu ari ar rūsu.Otro gadu LV bet vel nav ne rūsas punktiņa.Cik kas maksā remontos nezinu vel nav bijis nekas jālabo vien standarta eļļas un filtru maiņa.Un nu uz ceļa ļoti stabils,arī pilnpiedziņa strādā perfekti.

Dažādu variantu braukšanas stilam paredzēts ,var komfortā ,vai dinamiski sportiski ,tai pat laikā netērē daudz degvielas ,jauda pietiekama un var izbaudīt patiesām šī auto kvalitativo gaitu.

Un īpaši gribas atzīmēt ļoti kvalitatīvo audio sistēmu   Bang &olufsen  ,nu tik labu audio skaņu ar visiem efektiem tiešām baudāmu reti sastapt.

Ļoti laba optika ,komfortabli nakts braucienos un arī dizainiski pietiekami skaisti izskatās.

Lasītākie raksti

Jaunie raksti