Nu tas tad jāprasa tiem dažiem noķerot aiz rokas. Es tādus nezinu un ļoti, ļoti reti sanāk tādus redzēt. Kādreiz tas bija populāri un stilīgi tā darīt, ar domu, lai Tevi redz. Bet mūsdienās pieļauju, ka tie ir daži veci, ne pārak labā tehniskā stāvoklī esoši motociklu kuriem tuvā gaisma nav noregulēta un spiež acīs kā tālā.
Nu, lai brauc, kamēr braucās. Ja tevi apžilbina, stājies malā (pārmaiņas pēc - viņa malā). Ja apstāsies divi apžilbinātie, šamais dabūs braukt pa pļavu.
Nezinu gan, vai pastāv iespēja ka šams nesaprot, ka brauc ar tālajām. Varbūt nodeldējis redzi telefonā un neko neredz, tāpēc brauc ar tālajām?
Lai jau brauc. Vairak tracina tie, kas aizmirst ko tur vispār ieslēgt, vai tikai gabārītu lampiņas! Baidās slēdzīti 2 pozīcijā pārslēgt, nemāk!? Izkāp un paskaties kas tur taD nespīd! Tūlīt sāksies rudens, miglas/lietus uc sezona. Jūs tadus, pelēkus neredz ne plūsmā ne pretim braucot 🤬
Tāpēc, ka milzīga daļa autodeģenerātu nespēj saredzēt motociklu, ja šīs gaismas nav ieslēgtas. Personīgi nepiekrītu un to nedaru, bet divas reizes esmu ar moci kritis, aklam autodeģenerātam pārkārtojoties un vienkārši braucot virsū.
Ja par šo tēmu,tad sen atpakaļ dzirdēju atbildi uz šo manu jautājumu no kāda motobraucēja-nu man liekas kad braucu ar tālajiem tad esmu stipri labāk pamanāms itīpaši pie liela ātruma manevrējot starp auto pa šoseju un tāpat arī pilsētā.