Ko darīt ar Corsa?

Opel Corsa, 2010.g 1.4 benz. nobraukums 105000, iegādāts Adam auto, Rīgā. Pirms nedēļas pārrāva motora ķēdi, saliekts viens vārsts. Servisa ieteikums - dzinēja maiņa. Mani secinājumi - kādu (cik nojātu) dzinēju diez es iegādāšos?, cik ilgi viņš man kalpos?, tur tāpat ķēde būs jāmaina, šķidrumi, eļla, + darbs, kopumā, kosmoss. Tirgot detaļās? Kādi ieteikumi?

Atrodi nokautu citu korsu ar tādu pat motoru - un paņem no tās vajadzīgo vārstu …

Ak jā mums nav zināms kādēļ pārrāvi ķēdi - tādēļ varbūt ieteikums nav objektīvs …

Man liekas, kā tur ir siksna. Tai ir japieverš ipaša uzmanību un laicīgi jāmaina. Tā būtu labs vaģis - tikai 105 tak nobraukums, bet nu šis visu apnullé.

Iesaku nopirkt tādu pašu korsu, jo motora maiņa izmaksas tik pat. Šito atstāt donoram

šim bija ķēde, 105tk izturēja...

Jà manuaļos rakstīts ap 150  jāsāk uztraukties, bet realitātē jau pēc 100. Es savam vainojis nepareizu eļļu, bet gan jau visiem mazajiem motoriem tas ķedes ir kā velosipēda ķede

Sorry, parbaudiju - tiešàm ķede. Saliekts vārsts - noteikti bija kļuvusi vaļiga un pārlēca, salieca vārstu. Manam KIA Ceed bija līdzīgi, bet šàdos gadījumos vārstus neliec. Man tas izmaksāja ap 700-800 eiro, šeit būs vismaz 1000 klát.

m.ss.lv/msg/lv/transport/cars/opel/corsa/bmkmc.html

Lasītākie raksti

Jaunie raksti