RHINO rakstīja:kaadas vel bildes! - man video ir tikai divas minuutes ! - un arii tikai tad kad nesa torti! pec tam nebija ne laika kautko filmeet! - jaacer uz paareejiem
šķiet ka filmu būs pa kadram no fočenēm jālīmē kopā!
RHINO rakstīja:kaadas vel bildes! - man video ir tikai divas minuutes ! - un arii tikai tad kad nesa torti! pec tam nebija ne laika kautko filmeet! - jaacer uz paareejiem
šķiet ka filmu būs pa kadram no fočenēm jālīmē kopā!
Domaaju ka nee! tie kas bija sapratiis kapeec tik maz iemuuzhinaataa materiaala! bet paareejie lai gatavojas naakoshajai reizei
man pat plaukstas saap!
RHINO rakstījaomaaju ka nee! tie kas bija sapratiis kapeec tik maz iemuuzhinaataa materiaala! bet paareejie lai gatavojas naakoshajai reizei
man pat plaukstas saap!
A plaukstas par ko ta sāp?
nezinu man visas malas saap parakstiit nevaru pat piipeet negribas
RHINO rakstīja:nezinu man visas malas saap parakstiit nevaru pat piipeet negribas
Tā jaunā džuse tevi būs notrenkājusi!
Liels paldies organizatoriem no musu gimenes!
Cepuri nost!
Pat sikai iepatikas.
No rita vinai saku:"Nu ko, braucam uz festivali?"
un pec pusminutes vina staiga gatava-pampers, cepure un virsjaka mugura.
gribeeju nosaukt organizatorus - padomaaju padomaaju - un ziniet biedru sarakstu paarpubliceet nebuutu jeegas!
Speciaals paldies "Daamu komitejai" par torti! un shovu to prezenteejot!
RHINO rakstīja:
gribeeju nosaukt organizatorus - padomaaju padomaaju - un ziniet biedru sarakstu paarpubliceet nebuutu jeegas!
Speciaals paldies "Daamu komitejai" par torti! un shovu to prezenteejot!
klap klap klap klap
Es gan vienā mirklī padomāju, ka pārsteigums būs striptīzs ... jo saģērbušās tā bija ... un pieteica tā inteersanti!
striptiizs jaatstaaj vasarai
Morning.
Sajūtas ka 2.janvārī. Visas maliņas sāp, bet smaids vienalga līdz ausīm. Bija super, super, super!!!
buus laikam jaasaak ar sportu nodarboties! a to shitaadaas baliitees vel shaales apraus
ehhhh...veseliiba taa ir kaa ir....peedeejo pulksteni taa ap 05.15 piefixeeju.....
paldies visiem kas bija un lai kozh pirkstos tie, kas nebija...
tur jau nevis pirkstos bet elkonjos jaakozh!
eee fotograafi, bildes luudzu!
Bļins! Kas nevar nokopēt no digitālā fočuka bildes?
Saprastu Dainītis kamēr attīstīs ... ko tur kā tur...
Es redzēju vismaz 4 fotogrāfus! Lūdzu nekautrējieties... rādiet nu šurp, kas jums ir!
Vigants rakstīja:Bļins! Kas nevar nokopēt no digitālā fočuka bildes?
Es redzēju vismaz 4 fotogrāfus! Lūdzu nekautrējieties... rādiet nu šurp, kas jums ir!
Nezināju, ka vārds b.ļ.i.n.s skaitās lamuvārds!
buus laikam aizmirsushi baterijas ielikt
Jādod balvas pirmajiem iesūtītājiem! Viens nominants man jau ir
Vigants rakstīja:Bļins! Kas nevar nokopēt no digitālā fočuka bildes?
Mieru, tikai mieru. Vai tad filma nelīmējas kopā, ka tagad tads uztraukums?
kad nopublicēsi?
PS
Cik ilgi viens cilvēks var izturēt pēc tusiņa "nesalīmējis bildi"?
Vigants rakstīja:kad nopublicēsi?
PS
Cik ilgi viens cilvēks var izturēt pēc tusiņa "nesalīmējis bildi"?
Vakar jau tikai aizsutitas, lai varetu ielikt publiskai apskatei.
Man personiigi no bildeem sanaaks noteikti vieglaak filmu saliimeet nekaa meeginot kautko atcereeties! - tad kad es beidzu dziedaat visi jau guleeja
Labi , labi driiiiiiiiiz buuuuuuuuus !
Amerikāņu auto klubs ziņo....
Chrysler Voyager un Dodge Caravan īpašnieki no amerikāņu auto kluba tiek aicināti piedalīties izbraukumā uz Jaunpili š.g.29.februārī.Ja ir interese -msg V8[addsig]