garuda rakstīja:2 Draco:
Pastāsti par cologne V6. Ko tur var darīt lietas labā un cik tas maksā. V-dzinējus esmu redzējis tikai uz bildēm. Baida mani tie.
Un par piekari. Ja Rhino ir dragājis pa ceļiem un piekari nolikvidējis, tad tā varētu būt problēma? Cik zinu, taunusi nemaz tik bieži šrotos nav.
cologne V6 rulz! nokaut gruuti,dzineejs un galvas no chuguna,meedz buut probleemas ar gaazu sadales mehaanismu,aiz kam tas "klakskj",bet braukt var.
reizeem tekstoliita sadalenes pievada zobrats meedz izbeigties. tas laikam pa lielam skaitam viss,kas tur meedz atkauties....
ja gribi vinju dabuut ideal staavoklii,tad protams ir shaads taads chakars,bet kopumaa ok motors.
par piekari - man liekas,ka taunusam tomeer nebija McPherson piekare priekshaa,un attieciigi no gumijaam tur imho maz kas der...a mosh arii kljuudos. granadai toch priekshai no skorpja nekas neder
Amerikāņu auto klubs ziņo....
Chrysler Voyager un Dodge Caravan īpašnieki no amerikāņu auto kluba tiek aicināti piedalīties izbraukumā uz Jaunpili š.g.29.februārī.Ja ir interese -msg V8[addsig]