Kārtot: Augošā secībā
Arka 31.01.2008 18:02

exif rakstīja: Darbinaat tukshgaitaa vai braukt speciaali, lai akjis laadeetos buus daargaak un laikietilpiigaak kaa nopirkt laadeetaju un palaadeet peec staaveeshanas

Atstāt, lai pa nakti lādējas, man godīgi sakot ir bail - ka nenosvilst auto ar visu svešo garāžu.

Labāk izvēlēšos variantu "reizi nedēļā (vai divās) kaut kur izbraukt ārpus pilsētas". Vienīgais - tagad jāatrod sakarīgu aķi!

Arka 31.01.2008 12:23

Es turu savu auto īrētā garāžā, kur ziemā ir problēmas ar siltumu...

Cik bieži mēnesī varētu būt lietderīgi, teiksim, aiziet uz garāžu un padarbināt autiņu, lai uzturētu aķi sakarīgā stāvoklī? Varbūt tas varētu būt kāds risinājums?

Arka 29.01.2008 22:01

seaman rakstīja: jā, tā viš ir, jo rols to rakstija tālājā 2006 gada janvārī!!!

Jā, par vēlu pamanīju. Bet man vienalga nav skaidrs, kur aķim atrast rašošanas datumu. Vai ir kaut kāda speciāla vieta vai to datumu ražotājs nemēģina kaut kā izcelt?

Man tagad jauna aķa iegāde ir aktuāla un mēģinu visur "sagrābstīt" informāciju. Šajās lietās neorientējos un baidos iegrābties ar kādu draņķi.

Šobrīd manā auto kādus 4 gadus darbojas Bosch Silver 74Ah 680A akumulators. Gribēju tagad pirkt analoģisku, bet salasījos te sliktas atsauksmes un tagad vairs nezinu, ko ņemt.

Ziemā sanāk braukt visai reti - tikai apmēram reizi 2 nedēļās vai pat mēnesī. Tāpēc ir visai lielas prasības pret šo iekārtu.

Varbūt kādam ir kāda noderīga pieredze vai ieteikumi? Kādu marku un kur pirkt, lai neuzrautos uz viltojumu? Interneta veikali laikam šoreiz galīgi neder...

Arka 29.01.2008 16:58

rols rakstīja: Kā jau man ieteica skatījos lai āķis ir svaigs (mans ražots 11.2005.)

Kur var apskatīties ražošanas datumu? Veikalā nemācēju sameklēt.

Starp citu, vai tad "11.2005" ražots aķis (t.i. ražots vairāk kā pirms 2 gadiem) ir "svaigs"?

Lasītākie raksti

Jaunie raksti