Kārtot: Augošā secībā
SandFish 01.11.2014 21:23

Avensi diemžēl nesanāca notestēt - norunātajā laikā ierodoties Wess motors mani sagaidīja pārdevējs ar vārdiem "Jūsu testa auto nupat kā aizbrauca citā testā. Vai varam sarunāt uz citu dienu?"

Fantastiska apkalpošanas kultūra, es gribētu atzīmēt..

Moller par šādu gājienu vismaz laipni piedāvāja auto izmēģināt uz visu nedēļas nogali.. :/

Jāaizbrauc būs aptaustīt Insignia. Varbūt uzrunā..

SandFish 30.10.2014 20:31

Es, savukārt, kā japāņu nīdējs izmēģināšu Avensis.

Uzķēros uz Wess Mototrs piedāvātajām visnotaļ garšīgajām cenām, kā rezultātā ekstru pārbāzts Avensis cenas ziņā ir tikai par kapeiku dārgāks, kā krietni plikāka Octavia.

Redzēsim vai arī Avenša izpildījumā CVT būs kaut kas pilnīgi nebaudāms un naudu skaņas izolācijas materiāliem japāņi būs izlietojuši Fukušimas glābšanai..

SandFish 27.10.2014 21:36

Salīdzināšanai pirms laika izbraucu ar jauno Corolla.

1.6, ja nemaldos, variatora (CVT) izpildījumā.

Manā uztverē pilnīgi nebaudāms, kūtrs un neatsaucīgs auto. Tāds līgans sieviešu braucamais maršrutā - darbs - veikals - mājas. Kick-down atstāj ietekmi tikai uz motora skaņu. Uz paātrinājumu ietekmes nav.

Tieši tādas pašas asociāijas ar Opel 1.4 Astra + automāts.

Fordu gan jāatzīst neesmu skatījies.

Par Octavia cietību droši vien jāpiekrīt - subjektīvi šķita, ka bedres var mazliet vairāk just, kā ar to pašu Golf, taču Octavia šķiet labāks price/performance.

SandFish 26.10.2014 22:40

Kā reizi tieši esmu jauna auto meklējumos un tie patreiz ir apstājušies pie Octavia 1.4 TSI + DSG-7.

Mazliet mulsina iepriekš izteiktais viedoklis par lēno silšanu. Šķita ka tai noteikti jābūt ātrākai (ziemā) par pašlaik īpašumā esošo Volvo D5.

Vai šis, jaunajā Octavia esošais dzinējs, ir tas pats, kura virzuļu problēmas jau VW ir oficiāli atzinusi un piedāvā atlaides, to novēršanai (pie nosacījuma, ka apkopes veiktas pie dīlera)?

Kad izbraucu ar Golf 7, likās perfekts ekonomijas un jaudas apvienojums, taču šķiet šādam apvienojumam ir savas negatīvās pues, ar kurām noteikti negribētos saskarties.

No otras puses - šobrīd tirgū nav izdevies atrast analogu veiktspējas un ekononijas piedāvājumu..

Lasītākie raksti

Jaunie raksti