Kārtot: Augošā secībā
Kemperis 05.03.2018 22:13

Neesmu pensionārs, bet lēna ceļošana iet pie sirds. Pa ceļam arī diezgan daudz ko redzēt. Visi parasti Poliju ignorē un sakostiem zobiem brauc cauri, bet tur nav nemaz garlaicīgi, kā visiem šķiet Pie tam – man nav ierobežotas atvaļinājumu dienas ko "pazaudēju" ceļā. Tā ka ar to viss ok.

P.S. Vēl jo projām būtu pateicīgs par info no kāda kurš ir redzējis vai zina ko vairāk par kemperplačiem

Kemperis 05.03.2018 9:33

Paldies par viedokļiem! Tas, ka ar "piekabi" ir visādi mīnusi – tas skaidrs. Bet ir ļoti daudz plusi. Pagājušajā pavasarī pāris mēnešus pabraukāju pa Portugāli / Spāniju ar dzīvojamo busiņu - lieliska pieredze! It sevišķi, ja vairāk interesē daba un sērfošana nekā pilsētas. Runājot par izmaksām. Es uz to skatos, kā un ilgtermiņa ieguldījumu. Vienu reizi nopērc un tas ir tavs. Ar minimāliem ieguldījumiem vari braukt daudzus gadus. Tāpat Latvijā pa brīvdienām vari ērti izbraukt no pilsētas, utt.

Bet atgriežoties pie jautājuma būtības... internetā esmu sameklējis visādus tirgotājus, bet gribēju parunāt ar kādu, kurš reāli dzīvē ir pircis no plača. Vai vismaz redzējis lielu kemper-placi, kur vari izstaigāt un izskatīt. Paldies jau iepriekš

Lasītākie raksti

Jaunie raksti