Kārtot: Augošā secībā
Mellene 01.02.2020 0:22

Mainam,jo:

-nav vairs vajadzības uzturēt 2vus auto,jo pārcēlāmies pie darba,skolas,bd tuvāk kā agrāk

-stāvvietā ir viena vieta mašīnai,nav iespējas piepirkt vietu otrai

-ja pārdod neforšāko,tad paliek mazais auto,bet Yaris nu nekādi nav ģimenes auto garākiem braucieniem.

-ja pārdod mazo,tad paliek lielāks,bet nobrauktāks un, manuprāt, neērtāks.

Tātad, jāpārdod abi un jānopērk cits.

Mellene 01.02.2020 0:16

Mums nav 4tri, bet gan papildus 2vi ir ģimenes bērni. Tās 7iņas vietas var būt visai nosacītas,jo 6gab. braucam reti.

Mellene 01.02.2020 0:13

Ir stikla jumti. Jā, tas arī variants.

Mellene 01.02.2020 0:11

Labs Kraisleris ir tikai jauns. ????Kad braucam tālāk, tad īrējam, bet nu pa pilsētu bakstīties kaut kā dikti liels.

Mellene 31.01.2020 23:42

Oi,Daciai pavirinot durvis...sajūta kā vecam ledusskapim. Nu,gribās kaut ko labāk nostrādātu,jo ļoti neakurāts auto.

Nezinu,manam Yaris plauktiņi ir baigā plastmasa uz tausti,toties pēc tiem 10it gadiem salons (ar visu bērnu iedarbíbu) nav nedz saskrāpēts nedz nodilis. Stūre ādas,salons ādas,paklājiņi gumijas...pēc tīrīšanas noteikti labāks par daudziem jauniem saloniem. ????

Rifteris vīram baisi nepatīk un saliekot normālu komplektāciju cena ne Rifterim ne Berlingo nemaz nav maza. Jā,ja ņem bez lietajiem diskiem, ar sliktāko salonu,mazāko motoru utt.,tad cena ļoti smuka,bet tikko kaut ko pieliec,tā baigais cipars. Panorāmas jumts ir pieejams, bet tikai dīzelim un,ja nemaldos,tikai 5vietīgajam.

Mellene 31.01.2020 22:36

Hmm...neatradu kā izveidot jaunu diskusiju. Esam nedaudz citas cenu kategorijas auto meklējumos.

Paturpinot diskusiju...

Jau 18it gadus braucu katru dienu,auto bijuši dažādi un ģimené nav tendence uz kādu konkrētu auto marku un mainam bieži. Mans ilgākais un labäkais braucamais ir Toyota yaris. Pirku jaunu salonā pirms teju 9iņiem gadiem. Nekad nekas nav lūzis. Šobrīd niķojas kondicionieris, pirmo vasaras daļu pietiek,tad atkal tukš,pat maz lietojot. Servisā pat ar krāsu neko neatrada. Jāsaka gan,ka esmu gana kārtīgs auto uzturētājs un joprojām apkopes regulāras pie dīlera. Mans otrais yaris pēc kärtas. Principā,cik skatos no draugiem utt.,tad Toyota ir ļoti uzticams auto.

Braukāju ikdienā ar 2viem pavisam maziem bērniem un retu reizi ietūcu vēl divus skolēnus. Pat kompaktiem ratiem bagažniekā vietas pietiek. Protams,tas nav gariem braucieniem un vīram tad vietas nav. Vīrs brauc ar Insignia sports tourer. Pats apmietināts,bet man auto nepatīk, jo bērniem vietas milzu beņķos vēl mazāk,jo grūtāk ielāpt un griesti zemi.

Tagad domājam,ka braucam ar veciem auto un, dzīvojot rokas atiepiena attālumā no darba, skolas un pulciņiem,laiks pāriet uz vienu auto, bet...reāli nezinam,ko pirkt. Vajadzētu lielu,lai uz vasaras māju un kalnu ziemā (ja tā ziema kādreiz būs) braukt ar vienu auto. Tātad, vēlams 7 vietas. Labāk benzīns,jo braukājot ikdienā pa pilsētu dīzeli nepaspēsim ne uzsildīt, piedzīsim ar kvēpiem utt. Noteikti ne vecāku par 4-5 gadi. Jaunu varētu pavilkt,bet lielie ir baigi dārgi. Obligāti vajag panorāmas jumtu,jo manai mammai tāds ir un bērniem tas ir vienīgais "must have" jaunajā auto. Pieraduši pie ādas beņķiem,audumu tā kā negribam. Salonā jābūt gludai grīdai, vélams automāts,bet varam arī štepselēties. Pārējais jau sekundāri utt.

Izvēle krita uz Renault Espace (Renault nevienam vēl nav bijis). Atradu pēc līzinga auto, skaists, mazs nobraukums utml. , brauc kā Dievs. Samaksājām drošības naudu. Sirds bija nemierīga,lai gan angļu valodā viss pārlasīts,it kā auto ok. Sāku lasīt franču forumos un raudāt gribās...viens pēc otra maina motors un tieši 1.6 160zs,ko rezervēju. Mans sapņu auto var vnk.kaut kur totāli pamirt. Renault tikai pagājušo gadu atzina,ka daudz brāķu un izdeva dok.,ka motoru brāķiem maina sedzot lielāko daļu izmaksu arī pēc garantijas, bet nu bailīgi palika,kā es tagad atsaukšos uz kaut ko,kas rakstīts kaut kur franču valodā,ja tik dārgam auto nobeigsies motora vai kārba?! Sabijos un auto uzteicām. Nākamais variants palika Toyota Verso 2016 gada ar vajadzīgo komplektāciju (nāk arī 2.gadu garantija, kas ļoooti silda sirdi), Peugeot 2015.gada,bet jau sajūta,ka pavecs un nepatīk salona apdare. Varētu pirkt Citroen C4 grand spacetourer, bet cena jaunam sālīti,bet lietoti ir tikai nobraukti. Vēl skatamies uz jaunu Grand scenic,bet nu jau metas bail no Renault motoriem. Kādam pieredze ar jauno Grand scenic. Varbūt es kaut ko palaidu garām?

No Fordiem bail,jo ar tiem slikta pieredze,bet VW baida dārgas apkopes un remonti.

Paldies!????

Lasītākie raksti

Jaunie raksti