Kārtot: Augošā secībā
ElineBB 24.11.2023 16:33

Salons ir ok, cena , atkarībā kam nepieciešams , un kadām darbībām ir ok. Ērts auto, braucas labi un viegli. Kaste nav aiztaisāma vismaz šajā komplektācijā, kas bija. Dizains ir ok, teikšu vizuāli izskatīgs Jack.

Ja jasalīdzina ar otru konkursā pieteikto KGM pieteikto pikapu, tad jā šis ir daudz reizes vienkāršāks gan no ārpuses, gan iekšpuses, gan funkcijās.

ElineBB 24.11.2023 16:29

Protams, uzzinot , ka šitas ir ķinietis, visiem jau šķiet , ka nu tikai būs, liekas ka varbūt auto vērtējam par daudz pēc tā vien no kurienes  tas nāk. Auto neatstāja negatīvu iespaidu, protams, ir daudz nianses, kas ir savādākas, un ar ko ir jāsadzivo, bet nav tik slikti- dizains, kā mazs kosmosa kuģis. salonā ir dažādas gaismas, funkcijas, beņķi īstenībā pārsteidzoši ērti. ļoti plaša aizmugures zonas. patika , kam pievērsu uzmanību, roku atbalsts. Noteikti ar ko nevarēju aprast, bija sajūta, ka sēžu pārāk tuvu priekšējai haubei, tāda dīvaina sajūta, ka vai nu panelis ir pa šauru, vai kaut kas īsti nav izstrādāts pareizi, radot šo sajūtu. Daudz dažādu salona elementu, dažādas kastītes, nodalījumi, patīkami pārsteidza. Stūre atkal neiet līdzi manuprāt modernizācijai. Nav nevienas pogas viss tikai uz displeja, kas ir kā planšete, ar ko ar nevaru sadraudzēties. Un , protams, ne mans ir durvju rokturi, kuri atveras, un visi 4 kaut ver vienas, nezinu neredzu jēgu šai funkcijai. Noteikti ne mans  TOP auto, bet nu ja patīk kādam, kāpēc ne.

ElineBB 24.11.2023 16:21

Man patika, nav protams Porsche, bet es kā apvidus auto fans, biju patīkami pārsteigta. ļoti patika  ekrāna lielums salonā un izvietojums, esmu vēl no tiem cilvēkiem, kam patīk , ka ekrāns ir iestrādāts salonā, nevis izvirzīts ārpus tā. salons pats par sevi nebija nekas augstākās klases, bet tai pat laikā sava veida elegance, viss savās vietās, ērts un patīkams. Daudz vietas protams.220 rozete ir labs extra bonuss, ko novērtēju.

Savā ziņā arī sportisks, gan no ārpuses, gan iekšpuses. ļoti labas funkcijas, Teikšu ka praktisks auto, jo tu nebaidies varbūt nezinu iecelt kasti bagāžniekā, jo nav augstās klases markas, bet  tai pat laikā, stilīgs auto.

protams pilnas komplektācijas auto ir ne tā zemākā cena, ko iespējams kādam šķitīs maksāt par Volkswagen salīdzinot ar citiem auto, bet ja ir markas fans, kāpēc nē. Un noteikti jāpiemin, šķiet vismaz 30 krāsu izvēle apgaismojumam, kuru noteikti var pielāgot savam garstāvoklim. Man patika.

ElineBB 24.11.2023 16:12

šim testa modelim bija savdabīga  krāsa, ne mans tonis. nav elektriskie beņķi, salonā īsti nav ko izcelt. Nevarēju sadraudzēties ar displeju, un bija jāaprod ar ātruma pārslēga slēdžiem. Likās asas bremzes, nevarēju sadzīvot arī ar roku atzveltni. katrā ziņā, nebija lietas kas īsti piesaistīja.

ElineBB 24.11.2023 16:08

Neteikšu , ka likās, ka auto izteikti atšķiras no elektriksās versijas, kas ir līdzīga salonā u.t.t. Vienīgais brauca mazliet dinamiskāk, teikšu pat agresīvāk, patika komforta funkcija.

ElineBB 24.11.2023 16:07

Salons nebija mans, nelikās ērti beņķi. Nav lūkas, neizdevās arī sadraudzēties ar salonu pilnībā,  salons izskātās tāds kā patukšs, kaut kas pietrūka, pa pliku, man prasījās kas vairāk jau šādam auto. Brauc ok, dinamika laba, un ērti vadās. No āras auto ir ok, bet no iekšas nerada sajūtu par jaunās paaudzes auto.

ElineBB 24.11.2023 16:04

Auto  interesants, ieraugot jau piesaistīja uzmanību ar savu ārējo izskatu. Bet kādam ļoti patīk, kādam ir jau pa daudz moderns. Teikšu dizains nav tā ka man patika izteikti, bet uzmanību noteikti manu piesaistīja. Salons, daudz vietas, smuki displaji, noteikti vajadzīgs laiks lai pierastu pie spoguļiem, tas atkal tāds gaumes jautājums, vai patīk vai nē. Man likās ka asas bremzes, bet varbūt nogurums jau darīja savu. Aizmugurē ļoti daudz vietas, var izplesties. Liels bagāžnieks. Laba un dinamiska vadāmība. Nav mans tops, bet mašīna interesanta.

ElineBB 24.11.2023 15:59

No ārpuses nemaz nepateiks, ka iekšā auto būs 7vietas- pārsteigums. Salons vienkāršs, bet ērts. Man kaut kas ārpusē mazliet pietrūka, bet apskatot Dacia dizainus, tad nu iet vienā rokā ar to, bet nav slikti. Displejs kā maza planšete, nav mans TOP, bet gan jau var sadzīvot. Aizmugurē sēdošajiem ir galdiņi, kas ir  lieliska ekstra, ņemot vērā, ka šis ir vairāk lielām ģimenēm auto. Skaņa nav skaļa, nezinu, labi vai slikti, bet laikam ģimenes auto piemēroti. Auto vadās labi, cena ir laba, un noteikti ērts auto ģimenēm.

ElineBB 24.11.2023 15:55

Šis bija auto, ar ko braucot teicu, jāzvana tēvam, viņam šis auto patiks. Vienkāršs, nav sarežģīts, noteikti domāju ērts ārpus pilsētas, un noderīgs vecāka gājuma cilvēkiem, vismaz tādas sajūtas. Manuāls, nav lūka. Salons ir ok, bet nav nekas tāds, te ir jau ierastais, kas apvieno komfortu, bet neiekļaujot , jau ejot līdzi mūsdienām kaut kādas funkcijas un izskatu. Pārsteigumu izrādīja jau iebūvētā LPG gāzes iekārta. Un noteikti jāpiemin, jā ka biju pārsteigta ieraudzīt ka vēl kādā auto ir mehāniskā rokasbremze.

ElineBB 24.11.2023 15:48

Nekas īpašs, ko varu izcelt. Auto ir ok, kompakts, maziņš. nebija nekas tāds ar ko auto izteikti pārsteidza.

ElineBB 24.11.2023 15:47

Auto vadās labi, ērti, dinamiski. Ir moderns dizains, bet priekš manis pa daudz "lamināta"  tēma salonā.

krēsli atbīdās atpakaļ pie iekāpšanas- kas noteikti ir funkcija pie kuras ir jāpierod.

Noteikti var pierasts, bet virzienierādītājs priekš manis skanēja pa skaļu.

Labas funkcijas, pilns auto.

ElineBB 24.11.2023 15:42

Noteikti nevarēju līdz galam sadraudzēties ar auto, jeb izprast tā būtību.  No ārpuses manā skatījumā auto kaut kas pietrūkst, liekas ka viņs neiet līdzi laikam un aktualitātēm, bet salīdzinot ar ārpusi, biju pārsteigta atkal par to, ka salons bija gaumīgs. Nav elektriskie beņki Nevarēju saprast un izprast kāpēc vajadzīgi rokturi motorpārsega malās, manā skatījumā tieši nevis piedeva akcentu, bet pretēji neiederējās.

Mūzikas sistēma jāuzlabo. Aizmugurē daudz vietas.

bet noteikti jāuzsaka, ka brauc labi, ērti, un ir labs patēriņš.

ElineBB 24.11.2023 15:34

Izskats piesaista uzmanību, liels, masīvs un saistošs ārējais dizains.

Salons vienkāršs, bet saistošs, viegli viss atrodams, visas funkcijas saprotamas, kvalitatīva apdare .

Kravas kastes izmēri iespaidīgi, un tā viegli un ērti aiztaisās. Man šādai mašīnai tomēr prasās manuālā kārba, bet tā ir vienkārši lieta, pie kā jāpierod. Ka ar funkcijām un režīmiem ir panākams viss. Noteikti jāuzsaka aizmugures sēdekļi, biju patīkami pārsteigta, par izskatu un ērtumu.

ElineBB 24.11.2023 15:26

Vēl viens no Peugeot, jo konkursā piedalās trīs. Šim arī pieminēšu lūku, patīk atkal viss salons, pie tā ka ir piedomāts, šis modelis jau kā krosovers, labāk noder teikšu ģimenēm, kur ir rati u.t.t. vai vienkārši , kuriem patīk augstāki auto, bet nedaudz. Dizains turpina piesaistīt uzmanību, patīk. Salons pilns, dažādas funkcijas.

ElineBB 24.11.2023 15:22

šis auto noteikti ir viens no maniem TOP ko iztestēju. Patīkami pārsteigta. Patika gan demo automašīnas pelēkais tonis, gan izskats no ārpuses, īsti nebija kur piesieties. Jau redzot šo mašīnu pirmo reizi, bija nojausma, ka viss te patiks, tā arī bija. Salons ļoti patīkami pārsteidza, gan ērtie beņķi, gan krāsas, gan audumi, displeji. Jāpiemin atkal ka lūka ir aiztaisāma, nav tikai pliks stikls, kas manā skatījumā ir liels pluss. Tāds lētāks variants Audi, bet noteikti ne izteikti sliktāks manā vērtējumā, spriežot pēc cenas un mašīnas komplektācijas, un izskata, vispār nevaru pateikt neko sliktu par šo auto, ļoti patika.

ElineBB 24.11.2023 15:18

Testa modelim bija ļoti laba krāsa, ļoti patika tas zilais tonis. patīk sportiskā stilā ieturētais salons, stūre patīkami pārsteidza. Savas ekstras noteikti kā priekšējā kamera piemēram jāpiemin. Skaņa laba, mūzika nav ne pa daudz basu, ne pa spalgu. ļoti patika salons, ērti beņķi, negaidīju ko  tādu no Peugeot, patīkami pārsteidza. Man ļoti liels pluss ir tas, ka stikloto lūku var aiztaisīt, to noteikti vēlos uzteikt. Braucas dinamiski un ērti, sporta režīmu īsti nesajutu lielu atšķirību. Un vēl ko pieminēšu, ka patika spoguļi, tā nianse, kuru piefiksēju šim auto.

ElineBB 24.11.2023 15:14

Protams, zinot, ka jātestē Porcshe ekspektācijas ir lielas, es pat teikšu , ka iespējams varbūt šo auto tiesāju un pētīju vairāk kā citas , tieši sīkumos, lai ko  atrastu, bet nu diemžēl, nevaru pateikt neko tādu, kas nepatika. Pie katras lietas ir piestrādāts tā, ka tev nav kur piesieties. No stūres, līdz salonam, braukšanas ērtumam un , protams, ārējam auto izskatam. Auto ir savienots viss, ērts gan ģimenei, gan ikdienas braukšanai, gan, ja nepieciešama ekskluzivitāte.

ļoti patika  ekrāna displejs, vidus daļa starp pilotu un pasažieri, viss ir savās vietās.

Par auto vadāmību, režīmiem, noteikti nav ko piebilst, auto ir augstākas klases un to noteikti sajūt braucot.

ElineBB 24.11.2023 15:10

Auto ir ok, bet nebija nekas tāds, kas ļoti pavilka, vai atkal ļoti nepatika. Dzeltenais salons, jeb pat divkrāsu, noteikti ne  katram pa patikai, arī man nebija tā, ka var ātri pierast. Ļoti labi aprīkots, teorijā viss nepieciešamais, ērts , ērta braukšana, daudz vietas.

ElineBB 24.11.2023 15:06

Patika salona funkcionalitāte, dažādi nodalījumi mantām, kabatiņas u.t.t. ļoti interesants “bardačoks”, ļoti laba ideja, izvelkams tāds kā paliknis, kas ļoti funkcionāli labi noder pasažierim dažādām funkcijām braucot.. Patika elektriskā uzladē telefonam, ērta un  laba. Nevarēju sadzīvot ar ātruma pārslēgu, nesanāca pierasts, lai liktos ērti. Sporta režīms ir ok. Noteikti ko negaidīju bija manuāli regulējamie krēsli salonā, jau prasītos , ka ir elektriskie. Pats salons ir ērts, ir pietiekami daudz vietas gan priekšā, gan  aizmugurē. Mazliet pa daudz plastmasa detaļu salonā.

ElineBB 24.11.2023 13:31

Ar šo  mašīnu man sanāca pabraukt visvairāk, un notikti izbaudīt dienas garumā, ko nozīmē elektro auto. Noteikti sākšu ar pirmo, no ārpuses vizuāli pievilcīgs, īsti nebija kam piesieties un arī negribas, patika viss no iekšpuses, pirmais jau, protams, ir komforts, ņemot vērā, ka mēroju vairāk kā 600km ar viņu noteikti varu teikt ka auto ir ērts, salons smuks, patika  dažāda veida nodalījumi, un , protams, apgaismojums.  Noteikti jāpiemin, ka izbrīnīja, ka auto ir aprīkots ar aizmugures piedziņu, kas bij noteikti interesants fakts. Auto braucas ērti un viegli, nevarēju sadzīvot ar ātruma zīmju nolasīšanas  funkciju, teorijā ļoti grūti pielāgoties, liekas ka auto pārāk strauji nolasa un tevi sabremzē.

Visā visumā auto ir labs priekš elektro auto, ļoti patika auto ārējais izskats, komforts un auto ērtums. Vienīgais kas prasītos vēl kā ekstra, ka lūka ir aizveramā, nevis visu laiku atvērts stikls.

Lasītākie raksti

Jaunie raksti