Lasītāju pieredze par saviem auto

Audi 100 1987 Novērtējums: 7
Nu jau četrus gadus braukāju audi 100 1.8l motriņš, automāts un tākā taisos pirkt jaunu vāģi gribu izteikt domas parbšo autiņu. Kad viņu paņemu autiņš bija dzīts no fričiem un tiešām bija labā stāvoklī, nesists, salons kā jaunam, salīdzinoši mazs nobraukums nerūsējis. Pa šo laiku nekādi grandiozie remonti nav bijuši; mainīti vārsti, pakaļējie amīši, ātrum parslēga trose noplīsa, ziemā sala iekšā un bija minūtes desmit jāsilda autiņs kamēr draivā varēju ielikt, zobsiksna mainīta, kalodkas un vēl šadi tādi sīkumi, bet pats jautrākais ir stūres pasķūža sūknis. Kādu gadu braukāju bēdu nezinādams, bendžu rija salīdzinoši nedaudz pilsētā kādi 10l pa štrāsi 8l, stiepiena gan nekāda, uz apdzīšanu kārtīgi jānovērtē siča , jo var gadīties kavar nepaspēt aizšmaukt garām, nu rigtīgs opīšu autiņs. Pirmais kas sāka striekot bija stūres pastiprinātāja sūknis, a tas kautkā viltīgi izrādās saistīts ar bremžu sistēmu, un jok nestūri normāli pagriezt ne nobremz;et. Servisā ķipa nomainīja rem komplektu 35ls un aizgāja. Un kalpoja tas gadus divus un miers mājā, noklājās . Servī džeki saka remkoplektu nomainīt nevarot kautkas esot izdilis utt. Izmeklējos pa šrotiem nekā, rets modelis, no2l- iekim arī nepasot. Beigās servisa džeks kautkur vienu izraka restaurēja 50 ls pa pakaļu, un divus mēnešus braucu kā dievs. Servisā jauc vaļā paska manžete kautkāda saplīsusi. Nomain a , protams pa velti . Labi ja mēnesi nobrauc un mierā atkal. Aizdzenu uz citu servi vecci saka ka vajadzīgs cits sūknis. Tākā šrotos atrast nevaru painterēsējos cik maksā jauns.... dabūt var audi centrā bet tas prieceņš labi maksā pāri pa 300ls. bļin nospļavos liku vāģi pie sētas. varbūt kāds var pateikt kur var dabūt lietotu, būtu pateicīgs, jo gribās man to autiņu pārdot, kānekā viss pārējais kalpo uz goda.
fronis @ 7.februāris 2006 0:00
Visi komentāri
 
ursis 7.februāris 2006 16:29
0 0 Atbildēt

kopsh kura laika vinsh ir kljuvis par defeciitu?????

vinsh visiem vienaads - cigaariem !!! tik iedalaas sarkanajos(vecajos) un zaljajos(jaunajos),liec zaljo i beedu nezinaasi - vinjam sarkanaa defekti ir noveersti!

shiltiites uz suuknjiem taadi kraasotas,zaljais ir arii speeciigaaks-vairaak pastiprina.

veel vari pataujaat audi-style.lv maajas lapaa.

laime 7.februāris 2006 21:03
0 0 Atbildēt

Nupat papētīju jauno C6. Secinājumi - liela savdabīga dizaina un viduvējas kvalitātes govs, kura patiks kārtējiem īpatņiem un māxliniekiem. Servisi var saberzēt rokas vai pretēji uzmanīties divkārt - brīnums ir klāt.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti