Kravinieku "paņem spīlēs" (+ video) 13

 
iAuto | 14.septembris 2016 17:38

Izbraucot uz galvenā ceļa, baltās "fūres" vadītājs izstūrē priekšā video autoram, kam vairs nav, kur sprukt.

 
13 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Truck 14.septembris 2016 21:02
11 10 Atbildēt

Man arī likās, ka filmētājam bija pietiekami laika, lai reaģētu, turklāt viņš varēja jau agrāk bišķi nomest, lai tas kreisajā pusē ātrāk tiktu garām

DidzisKalnietis 15.septembris 2016 12:00
8 5 Atbildēt

Ne velti ir teiciens: Sargājies pats, un Dievs Tevi sargās! Tas, ka "man ir taisnība", nereti noved pie negadījumiem, no kuriem bija elementāri izvairīties, esot nedaudz tālredzīgākam. Pie kam - esošajā amerikāņu video, fimētājam vajadzēja pieklājīgi un savlaicīgi palaist garā viņu apsteidzošo auto un pārkārtoties uz blakus joslu pa kreisi, lai to, kurš brauc ārā no labās puses, ielaistu joslā un nespiestu viņam sabremzēties tikai tāpēc, ka filmētājs negrib pārkārtoties. Domāju, ka līdzīgā situācijā filmētājs arī gribētu, lai viņu ielaiž joslā bez bremzēšanas, un lādētu to, kurš tā nedara. Man arī šādi tipi nepatīk. Tas, ka izbraucošais nenoturējās savā joslā, jau ir cits jautājums, un formāli filmētājs izrādījās cietušias, lai gan sadursmē morāli ir līdzvainīgs.

Kas attiecas uz Anša ievietoto video, smagajam, protams, bija jāielokās joslā, nepārkāpjot nepārtraukto līniju. Video kvalitātes dēļ nepamanīju, kur vēl Vernons saskatīja nopietnus pārkāpumus, katrā gadījumā man izskatījās, ka manevrējot smagais nepārtrauktās līnijas nešķērsoja un arī Ansis viņu ļoti korekti ielaida labajā joslā (kas nenotika amīšu video). Vienīgi braucot uz apli, Ansis iespraucās blakus smagajam, pirms tas bija pabeidzis manevru uz pirmo joslu, kas nav aizliegts, taču nav arī iemesls cepienam, kāpēc smagais atrodas kaut kur joslām pa vidu - līdz izbrauktuvei uz apli Anša manevra uzsākšanas brīdī smagajam vēl bija palikuši vismaz 30 m, kas ir pietiekami, lai ieņemtu labo joslu!

Nevajag gaidīt, ka smagauto ar garām piekabēm, kā šajā gadījumā, veiks asus manevrus un izlocīsies kā čūskas. To sapratīs, laikam, tikai tie, kas ar šādiem transporta līdzekļiem ir braukuši un manevrējuši. Vernonam, kā lielo automobiļu braukšanas guru, šo vajadzēja piezīmēt!

Atkal tas pats - formāli smagais pārkāpj, neformāli - viņam citādi ir pagrūti korekti izmanevrēt!

Ievērojiet vēl vienu lietu šajā sakarā - smagais ar garo puspiekabi ir spiests , izbraucot aplī, vai nu nedaudz "nozagt" no otrās joslas, vai vismaz turēties pie pašas pirmās joslas kreisās malas. Pretējā gadījumā tam nāksies gaidīt, kad atbrīvojas pirmās divas joslas aplī, lai neiebrauktu ar puspiekabes labo aizmugures riteni krietni zālājā (citos gadījumos - piecu gājēju pēdas). Paši lādēsieties, ja viņš, ievērojot precīzi joslas izbrauktuvē, stāvēs un gaidīs apļa vai krustojuma atbrīvošanos, radīdas pamatīgu rindu aiz sevis.

Jau dzirdu aanša lamāšanos, ka atbalstu CSN neievērošanu, kas patiesībā tā nemaz nav, vienkārši izskaidroju situāciju, jo daudzi par to nav aizdomājušies!

Ja smagais brauktu korekti pa joslām, Ansim otrajā joslā izbraucot aplī vietas nepietiktu, jo tur atrastos smagā priekšgals, lai korekti veiktu manevru. Nāktos bremzēt, vai uzreiz manevrēt uz trešo joslu, kas būtu daudz sliktāk, kā esošajā situācijā!

he 14.septembris 2016 23:15
7 9 Atbildēt

filmētājs pilnīgs idiots un muļķis,kam pat dirsā smadzeņu nav!!!

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Mazda 6 pēctecis: Mazda ar diviem jaunumiem Auto China 2024 izstādē (+ FOTO)

Pekinas autoizstādē Japānas autobūves uzņēmums Mazda nodemonstrējis divus jaunumus: sedanu EZ-6 un krosoveru Arata. Lasīt vairāk

 

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro 1

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 8

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti