Meitene vainīga? - Ņiva saduras ar Daewoo Matiz (+ VIDEO) 11

 
iAuto | 2.augusts 2018 16:34

Chevrolet Ņiva, kas apdzen vairākus transportlīdzekļus pēc kārtas, saduras ar Daewoo Matiz (no 0:20).

Video komentārā skaidrots, ka Ņiva šoferis apdzen vairākus transportlīdzekļus pēc kārtas un turpina to darīt arī vietā, kur ceļš apzīmēts ar nepārtrauktu līniju. Krustojumā Ņiva saduras ar mazauto Matiz, kas izgriežas no mazākas nozīmes ceļa. Avārijā tiek vainota Matiz vadītāja - jauna meitene. 

 
Visi komentāri
 
bumeris 2.augusts 2018 16:56
12 1 Atbildēt

Ņiva ir lielisks auto. Kad mans BMW atrodas servisā, es ar savu ņivu visu laiku braukāju. Šogad, jau, laikam, mēnešus 6 nobraukāju.

Osis 2.augusts 2018 17:52
11 3 Atbildēt

Ņiva ar agresīvu braukšanu protams pārkāp visus iespējamos satiksmes noteikumus tai skaitā ļoti bīstami veic apdzīšanu uz gājēju pārejas. Bet formāli vainīgs ir mazauto, jo uzbraucot uz galvenā ir jāpārliecinās ka tas ir brīvs. Iesācēju kļūda.

Bils 3.augusts 2018 9:18
4 1 Atbildēt

Tieši tā. Arī vietās kur uz ceļa ir pārtrauktā līnija un krustojums, ļoti bieži izbraucot uz galvenā pa labi, šoferīši skatās tikai pa kreisi, nevis plānotajā braukšanas virzienā pa labi!

Rallists 3.augusts 2018 10:04
1 4 Atbildēt

Daewo var uzstāt uz vienu no pirmajiem punktiem CSN "6. Katram ceļu satiksmes dalībniekam ir tiesības uzskatīt, ka arī citas personas ceļu satiksmes norisē izpildīs noteiktās prasības."

Ņiva:

1. apdzina stāvošu auto kollonu

2. Apdzina pie nepārtrauktās līnijas.

3. Apdzina pirms/uz gājēju pārejas.

Pēc šī visa tas ir traktējams kā agresīvs manevrs, Daewo protams arī nav bez vainas tā ka te drīzāk vilktu uz dalītu atbildību.

... 3.augusts 2018 15:21
1 0 Atbildēt

4. Tur vēl bija (30). neizskatījās, ka Ņivavozs to ievēroja...

Piekasīgais 3.augusts 2018 10:10
0 5 Atbildēt

Galvenais ceļš ir galvenais ceļš - un tieši to arī tas nozīmē - dot ceļu visiem transporta līdzekļiem. Uz galvenā ceļa drīkst tikai tad, kad tas ir brīvs un ir pilnīgi vienalga kādus manevrus kurš veic uz galvenā ceļa.

feciic 3.augusts 2018 10:30
10 0 Atbildēt

Nu tā īsti nebūs ka galvenais ir galvenais un daru ko gribu, labs ilustratīvais materiāls par vainas sadalījumu

www.ltab.lv/wp-content/up...17/08/otra.pdf

Konkrētā situācija 33lpp, vainas sadalījums 50/50 līdz pat 100% pa galveno braucējam.

man domāt 3.augusts 2018 10:26
1 0 Atbildēt

vajadzētu štrāfēt abus, tak noteikumi to neparedz - Ņivas voģila nepārprotami agresīvais

Komentārs 3.augusts 2018 10:58
8 0 Atbildēt

Vadītāja zinājusi teikt, ka Ņiva piederot iekšlietu ministrijas transportam, bet šofera tēvs strādājot CP, tā ka 2:0 ņiva labā

Pļurkt 3.augusts 2018 19:15
1 2 Atbildēt

Nu re - saskrēja prokurori un tiesu izpildītāji (uz pusslodzi bendes) un nosprieda pa savam!

Policijai ir viena mērskala pēc kuras noteikt vainīgo, apdirsinātājiem ir pavisam citam - pēc kuras var uzmest CSN dalībniekus.... nevis kādu, bet abus!

650 3.augusts 2018 20:35
2 1 Atbildēt

Atkal labs/pamācošs sižets ir komentos sap-ists.Pirmā, galvenā un dzīvībai svarīgākā Lieta "izbraucējam", kurš taisa labo pagriezienu- PĀRLIECINĀTIES, vai netuvojas apdzinējs pa pretējo rindu.Ārpus pilsētas- tas ir (diemžēl..)reāls dzīvības Jautājums.

Izbraucējam NAV svarīgs nekas cits- tas ir vienīgais un pareizais , ko viņš var Reāli izdarīt sevis labā.

Apdzinējs pilnīgs p/dars, kas nesaprot ko dara- tam bija jāredz, kas un kā tuvojas no izbraucamā ceļa.Ja reiz grib blatot- tad pirmkārt jāiemācās to darīt pareizi un mazāk apdraudoši,jo visus p/darus izskaust nekad nevarēs.Normālam blatotājam IR jārēķinās ar lohiem.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Dīzelis beidzot lētāks par benzīnu: Dīzelis 1.637 un 95 benzīns 1.657 EUR -26.03.2024 (+ VIDEO) 16

iAutolv uzpilda degvielu, secina, ka dīzeļdegviela lētāka par benzīnu un aicina aizdomāties par to, vai varam atļauties zaļo politiku šādā formātā un maksāt par degvielu vairāk kā, piemēram, Spānijā. Lasīt vairāk

 

Saskaņotais paziņojums – kā to pareizi aizpildīt 11

Ceļu satiksmes negadījums var notikt ar ikvienu, neatkarīgi no autovadītāja vērības vai braukšanas pieredzes. Pārsvarā notiek nelieli satiksmes negadījumi, un ļoti bieži auto braucējiem nākas pildīt saskaņoto paziņojumu. Lasīt vairāk

 

ASV kravas kuģis daļēji sagrauj 2,5 km garo tiltu Baltimoras pilsētā (+ PAPILDINĀTS 11:45 VIDEO) 25

ASV, Baltimorā kuģim ietriecoties tilta konstrukcijās daļēji sagrauts tilts pār Potapskas upi. Tiek ziņots, ka tajā brīdī pār tiltu braukušas automašīnas un pārvietojušies gājēji, tādēļ iespējami upuri. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti