Trolejbuss uz gājēju pārejas notriec bērnu (+ VIDEO) 30

 
iAuto | 14.septembris 2018 10:17

Instrukcija ir augstāk par visu. Pagājušās nedēļas nogalē pie 15 trolejbusa galapieturas Ķengaragā tika notriekts 11 gadu vecs zēns, kuram tagad draud kājas amputācija.

Liecinieki norāda, ka transportlīdzekļa vadītāja nevis steidzās izsaukt ātro palīdzību, bet gan sazinājās ar “Rīgas satiksmes” dispečeriem. Pašvaldības pārvadātāja pārstāvis apstiprina – tādi ir uzņēmuma iekšējie noteikumi.

 
30 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
JanJan 14.septembris 2018 10:37
19 2 Atbildēt

Protams, lai RS jurists ierodas notikuma vietā pirms policijas un neļauj vadītājam izmuldēties. Savējo šmuces taču jāpiesedz.

Anna 14.septembris 2018 13:00
16 1 Atbildēt

IZBEIDZIET MULDÈT TIESHI TÀ KÀ KAN JAN TAKSTA KÀ TAGAD NEMPKA SIRSAPZIÑA PAR ŠÀDU IZNÀKUMU SLEPKSVU KANTORIS. RS.

Ojārs 17.septembris 2018 11:03
5 0 Atbildēt

Man ir 4tri sīči. Un pastiprināti mēģinu viņos ieaudzināt manā skatījumā pareizu uzvedību, pagaidām tikai, autostāvietu tuvumā un velosipēdojot pa gājēju ietvi.

CNS viņiem nestāstu, vairāk paša pārdomas no dzīves gan kā autovadītājam/ex-moto, gan kā gājējam.

Kā cīnieties, lai daļa (uzsveru tikai atsevišķi indivīdi) arī par to aizdomātos, es nezinu. Brīžiem šķiet, ka tieši viņiem vajadzētu bērnus, lai sāktu saprast kā uzvesties dzīvojamās zonās.

p.s. par csn, csl un citiem normatīvajiem aktiem, pieļauju, ka interpretācija/traktējumi varētu (lai gan tad tas ir juristu brāķis) NEDAUDZ atšķirties, tomēr šajā diskusijā man šķiet, ka pretrunas ir par pašu likumu redakcijas atšķirībām. respektīvi - vai visi lasām vienu un to pašu normatīvo aktu un vai visiem ir aktuālākā versija. Tādēļ ieteikums, izmantojam likumi.lv (man patīk tā funkcionalitāte) un atsaucoties uz kādu normatīvo aktu, iekopējam arī linku uz to. tā varētu visiem būt skaidrāks par ko "cīnamies". peace.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Dīzelis beidzot lētāks par benzīnu: Dīzelis 1.637 un 95 benzīns 1.657 EUR -26.03.2024 (+ VIDEO) 16

iAutolv uzpilda degvielu, secina, ka dīzeļdegviela lētāka par benzīnu un aicina aizdomāties par to, vai varam atļauties zaļo politiku šādā formātā un maksāt par degvielu vairāk kā, piemēram, Spānijā. Lasīt vairāk

 

Saskaņotais paziņojums – kā to pareizi aizpildīt 11

Ceļu satiksmes negadījums var notikt ar ikvienu, neatkarīgi no autovadītāja vērības vai braukšanas pieredzes. Pārsvarā notiek nelieli satiksmes negadījumi, un ļoti bieži auto braucējiem nākas pildīt saskaņoto paziņojumu. Lasīt vairāk

 

ASV kravas kuģis daļēji sagrauj 2,5 km garo tiltu Baltimoras pilsētā (+ PAPILDINĀTS 11:45 VIDEO) 25

ASV, Baltimorā kuģim ietriecoties tilta konstrukcijās daļēji sagrauts tilts pār Potapskas upi. Tiek ziņots, ka tajā brīdī pār tiltu braukušas automašīnas un pārvietojušies gājēji, tādēļ iespējami upuri. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti