Avārija uz Bauskas šosejas - kravas auto nobrauc no ceļa (+ VIDEO) 12

 
iAuto | 16.septembris 2018 11:07

Satiksmes negadījums noticis 15.09.18 uz Bauskas šosejas, taču precīzākas informācijas nav. Iespējams, šoferis kļūdījies nobraucot no lielā ceļa.

 
Visi komentāri
 
Vernons 17.septembris 2018 8:19
3 9 Atbildēt

1. Jāprot braukt ar fūri!

2. CSN 77. punkts priekš tādiem manevriem.

3. Ir jābūt CSN punktam, kas uzliek par pienākumu cienīt smagu un lielu transportu.

Vernons 17.septembris 2018 8:29
1 0 Atbildēt

CSN 75. Ja transportlīdzekļa gabarītu vai citu iemeslu dēļ nav iespējams nogriezties no attiecīgā malējā stāvokļa, ir atļauta atkāpe no šīs prasības, ja tas netraucē citu transportlīdzekļu kustību.

650 17.septembris 2018 12:41
5 1 Atbildēt

Uzprasās tradici(o)nālais secinājums- filmētājs ir idiots.Apraksta autors arīdzan cenšas “neatpalikt”.Mērķauditorija gavilē,jo atkal ir “iemesls”.

iAuto 17.septembris 2018 15:36
2 2 Atbildēt

Tas ir aculiecinieka video, vēlies, lai kāpj ārā un intervē...

Video saturiski labs un netipisks.

650 17.septembris 2018 17:15
2 0 Atbildēt

Aculiecinaieka "netipiskais" video (šoreiz...?) ir (kā parasti) ar cēlu ideju.Jo (mums visiem) ir skaidrs, ka 8/10 izlasītāju to iztulkos vnk tā, ka (kārtējoreiz) smagsvara vadītājs nemāk braukt un "mīda kājām" LV zaļo dabu un degradē LCeļabūves grandiozos sasniegumus.Ja zemniekam nav kur nogriezties no 6-tās šķiras starplauku brauktuves uz savas sausās atejas pievadceļu, tas ir skaidrs,pats vainīgs.Bet, ja nav kur nogriezties no vienīgās 9x kapitāli izmahremontetās Valsts Mēroga Starpgalaktiku Maģistrāles E67 (nejaukt ar E629.. ), tad tas ir jau drusku cits jautājums. Es personīgi to iekomentēju tā iemesla dēļ, ka šodien te nebij svarīgākas ziņas,ko komentēt.Labi vel ka Vernons pieslēdzās,to Galveno domu tā "pamatotāk" izskaidrodams.

CP 17.septembris 2018 13:07
2 1 Atbildēt

Kautkāda pid... dēļ tiek kavēts CP ekipāžas tiešais darbs. Kādēļ šādos gadījumos nevar vienkārši izsaukt evakuatoru un apdrošinātājus, lai noformē zaudējumus ceļam un par pilnu maksu izvelk to pid... ārā.

Vernons 17.septembris 2018 13:28
3 0 Atbildēt

Nevar! Ir iestājies apdrošināšanas gadījums. Sabojāta manta 3. personai, Latvijas Valsts ceļiem piederošs īpašums, kurš arī būs jāsakārto par apdrošinātāju naudu! Pie kam puspiekabe, iespējams, ir bankas īpašums, ar Casko. Evakuācija no grāvja. Apdrošinātāji segs piekabes remontu, varbūt! Bet evakuāciju no grāvja var segt gan, gan, pats vai apdrošināšana. Tā kā policijas protokolam jābūt obligāti!

650 17.septembris 2018 13:44
6 0 Atbildēt

Jebkurā gadījumā, LV valsts ceļi var Pamatoti Lepoties ar šo Gaumīgi un Droši iekārtoto krustojumu uz ši skaistā EU-nozīmes lielceļa.Ir izpildīti itin visi iespējamie Eur un Gost un Cssd un un Eraf un pLizda normatīvi.Bravo.

Vernons 17.septembris 2018 13:49
11 6 Atbildēt

Mani tracina, ka pārbūvējot ceļus netika projektētas ieskrējiena un ātruma samazināšanas joslas. Bet ceļam, kā nekā, ir Eiropas apzīmējums E 67. Zirgu pajūgiem, traktoriem un velosipēdistiem tur nav vieta!

650 17.septembris 2018 15:40
3 0 Atbildēt

Ja cilvēku šodien kaut kas "tracina", tas taču nozīmē, ka te ir darbs prokuroriem,psihologiem un homeopātiem.Jo tie "tracinātie" atklātā textā Neciena savu valsti un noniecina visu tajā sasniegto.Kādu tev nafig ātrumu tur vajag samazināt- brauc lēnāk, vesels būsi.Zzirgu pajūgs, piemeeram,- tas tak tas čigān/kučieris pats vainīgs.Led dienasgaitas tam nav, pakaļēejais/vidējais pavarotņiks reku ar zirgasuudiem nosmerēejies un pats važonis nav dbs kursus izgājis.Lohi, pletj.Paskat, tie LCeļi cik tur dibenu plāsuši un cik pPūles ieguldījuši, cik reizes to suudagabalu labdarības uzplūdā kapitāaali izmontējuši priekš shitiem nepateicīgi/lopveidiigajiem...

usaexperc 17.septembris 2018 20:25
3 1 Atbildēt

Man ir tikai viens ieteikums, negribi, nevari, nemāki braukt un ievērot CSN, nebrauc. Ej roc grāvjus, slauc buļļus vai dari jebkādu citu ar braukšanu nesaistītu darbu. Braukšana nav obligāta prasība un visiem nav obligāti jābūt braucējiem! Ļauj braukt tiem, kuri to māk un netaisa sūdus uz ceļa...

Kanibaals 17.septembris 2018 22:34
0 0 Atbildēt

Pačučēja

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 12

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti