Piektdien ceļu satiksmes negadījumos gājuši bojā četri cilvēki 6

 
Nozare.lv | 29.septembris 2018 15:07

Piektdien ceļu satiksmes negadījumos Latvijā gājuši bojā četri cilvēki, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļas vecākā speciāliste Ilze Jurēvica.

Tukumā novada divu automašīnu sadursmē gājuši bojā trīs jauni cilvēki - 17 gadus veca jauniete, 18 un 26 gadus veci vīrieši, aģentūru LETA informēja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta pārstāve Ilze Bukša.

Jurēvica informēja, ka avārija notikusi plkst.23.25 autoceļa Tukums – Lazdas 10.kilometrā, Pūres virzienā. Saduroties automašīnām "Volkswagen" ar "Audi", gāja bojā abu automašīnu vadītāji un automašīnas "Volkswagen" pasažiere. Policija skaidro notikušā apstākļus.

Traģisks negadījums noticis arī Dundagas novada Dundagas pagastā, kur 26 gadus vecu vīrieti notriekusi automašīna, un viņš gājis bojā. Bukša informē, ka sadursmē bija iesaistīta automāšīna un motorollers, taču Jurēvica precizē, ka automašīna "Renault Espace" vīrieti notrieca, kad viņš stāvējis brauktuves malā. Negadījums noticis plkst.21 autoceļa Talsi- Dundaga- Mazirbe 33.kilometrā, virzienā uz Talsiem. Policija skaidro notikušā apstākļus.

Astoņi cilvēki negadījumos uz Latvijas ceļiem guvuši dažādas traumas, pieci no viņiem bija gājēji un velosipēdisti.

Kopumā reģistrēti 90 ceļu satiksmes negadījumi, tajā skaitā 44 notikuši Rīgā.

 
6 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
650 29.septembris 2018 15:42
4 0 Atbildēt

Manuprāt, šādos gadījumos atbildigi/komentējošo un rakstus/producējošo personu Pienākums būtu kaut nedaudz atspoguļot notikuma apstākļus un pat nosaukt varbūtējos iemeslus.Nav obligāti jānosauc vainīgais, pietiktu ar smalkāku aprakstu.Tā, lai cilvēkiem uzrodas ja ne "mācība", tad vismaz lai kaut kāda sajēga.

Kā vajag un kā (varbūt) nevajag uzvesties uz līkumaini/reljefaina asfaltagabala pl.23:25 vējaini/tumšā rudens naktī.Domāju, ka 96% izlasītāju/ne-Tukumnieku pat nevarēs iedomāties, kur mums šitāds "Lazdu" autoceļš atrodas un kāds tas izskatās. Iespējams, arī kādam no tiem iesaistītajiem šis neierasti/nepazīstamās vietas faktors varēja "nostrādāt".Vai otrādi- vieta bija labi zināma un tas pamudināja uz liekām izklaidei līdzīgām darbībām.Jo mašīnas (parasti) nebrauc viena otrai virsū tāpat vien aiz gara laika.Ja nav apraksta un ja nav nekādu "aiz auss liekamu" secinājumu, tad šāda (beidzamā laikā "standarta") informācija ir vnk bezjēdzīga.

Kā arī- rudens tumsa un lietus ir mūs nupat apmeklējuši pa pilnu programmu, abet atbildīgo (vai kaut/vismaz/varbūt vnk "Cilvēcisku Atbildību Sajūtošo"....) "lielPersonu" un "dižsPeciālistu" komentāri (kā parasti) kavējas.Interesenti var "paši" izdomāt un pacensties atcerēties t.s. "senču gudrības""par izdzīvošanu tumsā un ūdenī.Par gaismasierīču pareizu lietošanu, par preventīviem uzvedības paradumiem lai izvarītos no tumšiem kustošiem objektiem,par Pareizu pozīcijas izvēli uz brauktuves (atkarībā no vietas un laika) , utt, utjp.

650 29.septembris 2018 20:26
3 0 Atbildēt

A ko darīt, domāju ka jāorganizē atsevišķa Tēma un jātur visu laiku acupriekšā.Kādam tak ir jāuzņemās.Par jauniešiem slikti ir tas, ka viņiem būtu vajadzīga kāda Autoritāte, no kā kaut ko derīgu pasmelt.Acīmredzot, tādu ir maz vai nav vispār.Derīgu padomu var arī Bomzis pie pieturas iedot- to pie tam ilgi atceras. Tas ir mūsu galvenais trūkums, ka esam pieraduši cits citu apdrirst un klausīties vairs neviens nemāk.Pilnīgi pofig, vai tur valsts pusvadītājs vai parasts šoferis,priekš mums lohi ir visi.Gaidām ar nepacietību, drīz būs atvaļinātu pProfesoru raksti kā sagatavot auto ziemai un ko likt/nelikt taj garenajā koka kastē, kur katrs pats reiz nokļūsim.

usaexperc 29.septembris 2018 18:26
1 2 Atbildēt

Domā kāds no tā reģiona jauniešiem vai citi viņu vecuma biedri lasa iAuto vai citus portālus? Tādiem tik interesē ātrāk nodot maiņu gaterī, saņemt algu naļikā, uz tuvāko točku un diseni prom. Statistikai ir jābūt sausai, apstākļus un cēloņus lai analizē eksperti.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

"Zaļais" vēl negarantē, ka viss būs labi (+ VIDEO) 12

Video autors iebrauc krustojumā pie luksofora zaļā signāla un saduras ar Volvo, kura vadītājs aizšķērso ceļu, griežoties pa kreisi. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 2

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 3

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti