Bija pieradis tā braukt - pārkāpēja pēdējā apdzīšana (+ VIDEO) 38

 
iAuto | 2.jūnijs 2019 17:01

Lada Granta vadītājs uzsāk apdzīšanu, neraugoties uz to, ka pretī brauc citi transportlīdzekļi. Sekas ir traģiskas: bojā iet pretimbraucošā VAZ vadītājs un Granta pasažieris, bet Granta vadītājs un divi viņa pasažieri, kā arī pretimbraucošā Hyundai vadītājs ar smagām traumām nogādāti slimnīcā.

Stavropoles policijas nodaļā Granta vadītājs bijis zināms kā nedisciplinēts šoferis, kurš pēdējā pusgada laikā vairākkārt sodīts par ātruma pārkāpumiem.

 
38 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Palaidniex 3.jūnijs 2019 12:08
11 1 Atbildēt

Kārtējo reizi plāties ar savu disleksiju?

Tad kad esi izgājis skati ar stopsignāla vietā lietotu tam atbilstošo paceltu kreiso roku?

Un vēlreiz atkārtoju disletiķiem - katram pa priekšu braucējam ir jābūt tiesībām samazināt ātrumu. TAS NAV APSPRIEŽAMS. Ar atlaistu akseleratoru bez stopsignāla, lietojot darba bremzes ar degošu stopsignālu, bet ja tas

nedarbojas, tad tikai tad ar paceltu roku.

Vēl vairāk - ja kādam pa priekšu braucējam radusies nepieciešamība, satiksmes drošības nodrošināšanai sev priekšā ekstremkāli bremzēt, tad viņš to DRĪKST darīt, jo pakaļā braucējs 99% gadījumu var neredzēt iemeslu bremzēt. Un tieši tam, lai netiktu laupīta iespēja droši spiest bremžu pedāli grīdā visiem pakaļā braucējiem, satiksmes drošības nodrošināšanai, pašu veselībai un pašu izdevumu ekonomijas nolūkos jābrauc tā, lai uz ko šādu varētu arī sadzēsties bez bums. Viss.

Bet, kā mēs visi zinām, "cieto riekstu" dalītājs nespēj izlasīt un saprast tā kā uzrakstīs. Laikam CSN pārzināšana un izpratne nav tavs lauciņš.

Palaidniex 3.jūnijs 2019 8:52
8 0 Atbildēt

Šāda satura video vajag rādīt iesākot katru mācību stundu autoskolā. Un Kinoteātros tieši pirms filmas, katrā 10 reklāmas pauzē TV un pirms katra 100 video nolūrēšanas youtūbē un kad tiek rakstīta īsziņa braucot pie stūres.

Vissvarīgāg vieniem, kas iet uz šādu bezkaunīgu apdzšanu, lai tiem pielektu, ka ne visi pavāksies malā (iemesli dažādi - principiāļi, neskatās uz ceļu, pašnāvnieki), un otriem, ka ir vērts skatīties uz ceļu un, ja gribas dzīvot, ir vērts pavākties malā (ja protams ir kur), kad pretī brauc bezkauņa, kurš uzskata, ka visi vienmēr pavāksies malā.

Palaidniex 3.jūnijs 2019 10:47
6 2 Atbildēt

Nekāda progresa nav, tā esmu vienmēr domājis, bet ar tevi ir galīgi čābīgi, uz vecumu vēl trakāk sāc murgot...

P.S.

Kad pēdējo reizi esi izgājis skati bez bremžuguņiem vispār vai nestrādājošu bremžuguņu vietā paceļot roku pa atvērtu logu?

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjaunots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO) 3

iAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 2

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti