Četri auto cieš, taču gājējs paliek neskarts (+ VIDEO) 207

 
iAuto | 16.jūlijs 2019 16:47

Četras automašīnas cieš sadursmē pie gājēju pārejas, taču nepatīkamā starpgadījuma netiešais izraisītājs tiek cauri sveikā tikai ar izbīli.

 
207 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
650 17.jūlijs 2019 14:46
14 0 Atbildēt

Šis viss mudina uz secinājumu, ka vislielāko starpgadījumu skaitu izveido nevis kaut kādi iesācēji/nemākuļi, bet tieši kaut cik tie "mākošie".Tieši viņi ir tie, kas sāk savā starpā mērīties un cenšas par katru cenu viens otru pārspēt veiklībā un po-ujismā.Agresija ir visur un pa visiem galiem lien ārā,arī pie mums.Pamēģini tu kaut vai nakts melnumā pilsētā pa tukšu ielu tādos kulturālos savstarpējo attiecību ietvaros pabraukt.Tas nav iespējams.Es bieži braucu naktī pa tukšu pilsētu,bet tur vienmēr un katrreiz vērojams ir viens un tas pats.

Palaidniex 17.jūlijs 2019 9:30
11 7 Atbildēt

Ja uz ceļa ir pārkāpēji un muļķi, paši svarīgākie un reāli "avosj proskoču", CSN nezinātāji, "akujimieki" un indivīti ar individuāliem CSN tad problēma nav gājējs, bet visi iepriekš uzskaitītie ar tevi priekšgalā. Gājējs NAV problēma, tad problēma ir gājējam.

Un ja tagad kā situācijas risinājumu ir jāamputē gājējs, nevis pa kamerām jāsasēdina šādi varoņi, no dzelzs kastītēm, tad tā ir ne tikai situācijas risināšana caur pakaļu, bet debilisma eskalācija.

Tas ir kā uzņēmumā ar vienu strādnieku uzrīkot pilnu administrāciju - Direktoru, vietnieku, sekretutkas, grāmatvedi, marketinga "meiteni" un visādus padomniekus, bet sliktās finanšu situācijas risinājumam atlaist no darba vienīgo reālo pelnītāju - strādnieku!

Palaidniex 17.jūlijs 2019 8:26
8 4 Atbildēt

Manuprāt, Tu esi pilnīgi aptaurēts!

Atceries - cilvēki bez mašīnām kaut kā nebūt iztiks, mašīnas bez cilvēkim - nu nekādi.

Vēl pastāsti ka nevajadzētu bremzēt pie sarkanā, ja tā būtu regulējama gājēju pāreja ar luksoforu, jo gājēju tak nevajag laist ne pa kam, un luksoforu, kas domāts tikai gājējiem arī var neņemt vērā, jo tie maitas gājēji to vien dara, kā aptaurētajam kundziņam traucē satiksmi...

Es tev ieteiktu ar savu Setru nevis uzņemt salonā tos pieturā stāvošos nelietīgos, satiksmi traucējošos gājējus, bet iebraukt tajā ar pilnu pedāli un nospiest tos maziem bariņiem (vēlams lai pieturā stāvētu tavi radi), jo viņi ir tak tik traucējoši tavai braukšanas mānijai... Šādi ātrāk tiksi cietumā!

Un tad atkārtošu jautājumu, kuru tu neredzi, negribi redzēt vai nesaproti - stāsti kā tieši šī situācija mainītos, ja gājēju pārejas vietā būtu galvenais ceļš pirms kura uzstādīta zīme - dot ceļu tikai nevis zila kantaina ar gājēju uz balta trijstūra, vet otrādi apgriezts trijstūris?

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

200 000 eiro: Mercedes parāda elektrisko G-klasi (+ FOTO)

Mercedes – Benz pastāsta par G-580 EQ, elektrisko apvidnieku, kas iepazīšanās versijā Edition One maksās aptuveni 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 15

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 2

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 

800 Zs mustangs - Shelby izlaiž Mustang Super Snake (+ FOTO) 3

Shelby American parādījis savu pirmo projektu, kas radīts uz jaunās S650 Mustang platformas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti