Krāslavas novadā nobraukta šoseju šķērsojoša pusaudze 35

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 22.janvāris 2020 12:17

Šorīt Krāslavas novadā, uz šosejas Rīga-Daugavpils-Krāslava-Baltkrievijas robeža, gājusi bojā pusaudze, kura notriekta brīdī, kad gājusi pāri ceļam, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes pārstāve Lāsma Kursīte.

Negadījums noticis plkst.7.20 Krāslavas novadā, Kalniešu pagastā, uz autoceļa A6, kad 1961.gadā dzimis vīrietis, vadot "Renault Espace" notriecis gājēju, 2006.gadā dzimušo meiteni. Sākotnējā informācija liecina, ka pusaudze šķērsojusi ceļa braucamo daļu.

Pusaudze no gūtajām traumām notikuma vietā gājusi bojā. 

Par negadījumu sākts kriminālprocess un notiek izmeklēšana.

 
35 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
uupis 22.janvāris 2020 21:46
20 15 Atbildēt

Un tāpēc katram šoferim ir jāzina ka gājēju un velosipēdistu savainošana ir kriminālpārkāpums! Tas nav sods par ātrumu, tie ir miesas bojājumi!

650 22.janvāris 2020 13:00
17 1 Atbildēt

Nav minēts acīmredzot Tāpēc, lai sabiedrībai (LoHiem) būtu par ko pārspriest.Lai viņiem būtu Bubulis, no kā baidīties.Lai viņi neuzzinātu,neizsecinātu un nenovērtētu.Ja UZ pārejas- nav itin nekas jāzin par šīs pārejas aprīkojumu un marķējuma stāvokli, ja ārpus pārejas- nav jāzin par "mūsdienīgā" ceļa aprīkojuma esamību,ja slidens vai sniegots - nav jāzin par brauktuves stāvokli.Ja iesaistīts auto- itin nekas nav jāzin par tā apriepojumu un apgaismes atribūtu reālo stāvokli.Utttt..

Šī te beidzamajos gados piekoptā kretīniskā pieeja negadījumu atspoguļošanai (acīmredzot) ir "daļa" no varonīgā divdesmitgades satiksmes drošības lohplāna.

spriidiic 22.janvāris 2020 15:56
13 2 Atbildēt

Skumjš fakts .

Telefona zombijs ?

Tālajā 95.jā ar mani vienā virzienā braucoša skolniece , riteņbraucēja ar austiņām , no apmales , bez atskatīšanās , uzsāka slaidi šķērsot šoseju (viena josla katrā virzienā) . Centos apbraukt pa labo pusi , tomēr labais spogulis un mūzikas baudītāja satikās . CP , prombraucot , man izskaidroja , ka esmu dzimis laimes krekliņā - ja sadursme būtu notikusi jau pretējā joslā , vainīgs būtu a.vadītājs.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Geparda – 110 km/h ātrs un jau no 16 gadiem (+ FOTO) 5

Ar pārbūvēto Volkswagen Up Vācijā drīkst braukt A1 kategorijas vadītāju tiesību īpašnieki, kas pie tādām var tikt jau no 16 gadu vecuma. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 1

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 

Nepilni 18 000 eiro - jaunais Dacia Duster arī Latvijā 24

Piedāvājumā pilnais hibrīds HYBRID 140, jaunais benzīna dzinējs TCe 130 Mild Hybrid, pilnpiedziņas versijas, benzīna/LPG divdegvielu dzinējs ECO-G 100 un klientu iecienītās augstākā līmeņa Extreme un Journey aprīkojuma versijas, kas papildina viena otru. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti