Pats vainīgs vai citi? (+ VIDEO) 69

 
iAuto | 5.februāris 2020 17:07

Kad abi priekšā esošie sāk bremzēt, lai pagrieztos pa kreisi, video autoram vairs nav kur palikt.

 
69 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Vernons 7.februāris 2020 9:28
42 11 Atbildēt

Ko nozīmē savlaicīgi? Šādā stuācijā 200+ metrus bija jāieslēdz kreisais virzienrādītājs! 200+ metrus jābrauc maksimāli kreisajā stāvoklī braukšanas virzienam! Attiecīgi pārējiem atvērtos plašāka vieta, kur jau pa labo pusi aiziet garām pa kreisi griezējam! Spogulī paskaties! Sadali ceļu trīs daļās!

Arī mūs Latvijā vada "Palaidniex" līdzīgi tipiņi, kurus daba apdalījusi gan ar prāta spējām, domāts atmiņu un loģisko domāšanu!

Vīnes Konvencija pa ātruma samazināšanu 17. pantā ir divi punkti! Tos pat nav atraduši par vajadzību ielikt CSN, jo tad "sabruks" visas pārējās muļķības, kas gadiem tiek kultivētas!

Vis sākas un beidzas ar CSN 57. punktu!

Vernons 7.februāris 2020 13:23
35 13 Atbildēt

Nē, nē, kur nu man saprast! Aicinu atrisināt vienu sīkumu. Civili samazināt ātrumu, "neveidojot bīstamu situāciju"! "Pļurk" atkal muld par "Distanci", kuras dēļ ir atcelts veselais saprāts.

Pie aizmugurējā bampera visiem vieta, tad arī ceļu satiksmes Noteikumi sāks darbooties TĀ, KĀ tie ir rakstīti!

Sudrabotais izraisa sadursmi! Kur problēma?

Bzh 6.februāris 2020 17:32
35 0 Atbildēt

Latvijā arī ir vairākas vietas, piemēram, uz Liepājas šosejas pagriezieni uz tām jaunajām apdzīvotajām vietām, kur kreisais pagrieziens ne vienmēr nozīmē apdzīšanu. Tur arī var šādas situācijas ik pa laikam salasīt.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 7

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 34

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti