Apē autovadītājs pamatīgā reibumā iebraucis bērnudārza sētā; aculiecinieki neļauj aizbēgt šoferim (+ VIDEO) 8

 

Foto: Ekrānbilde

Nozare.lv | 26.marts 2020 15:23

Šonedēļ gaišā dienas laikā Apē, pa Pasta ielu kāds vīrietis, vadot automašīnu, iebrauca bērnudārza sētā, bojājot to, aģentūru LETA informēja Valsts policijas (VP) Vidzemes reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Zane Vaskāne.

Pārbaudot vadītāju, konstatēts, ka vīrietis pie stūres sēdies pamatīgā alkohola reibumā, piebilda policijas pārstāve.

Policijā tika saņemta informācija par ceļu satiksmes negadījumu Apē, kur kāds transportlīdzekļa "Audi" vadītājs, pārbraucot Pasta un Tilta ielu krustojumam, uzbraucis uz gājēju ietves un ietriecies bērnudārza nožogojumā, to bojājot.

Pēc Vaskānes stāstītā, vīrieša vadītajā transportlīdzeklī sēdēja divas sievietes, kuras pēc negadījuma izlēca no automašīnas un aizbēga. Tikmēr automašīnas vadītājs centās atstāt negadījuma vietu, izbraucot no bērnudārza teritorijas. Viņa plānus izjauca kāds aculiecinieks, kas ar savu transportlīdzekli nostājās priekšā bēgošajam šoferim. Pateicoties aculieciniekam, policija paspēja ierasties notikuma vietā, pirms vīrietis aizbēga, sacīja Vaskāne.

Viņa teica, ka, pārbaudot vadītāju, konstatēts, ka vīrietis pie transportlīdzekļa stūres sēdies teju trīs promiļu reibumā. Vīrietis gan savu vainu neatzīst, apgalvojot, ka nav braucis ar minēto automašīnu.

Automašīnas vadītājam par transportlīdzekļa vadīšanu alkohola reibumā, kas pārsniedz 1,5 promiles, tiek piemērots administratīvais arests no desmit līdz 15 diennaktīm, uzlikts naudas sods no 1200 eiro līdz 1400 eiro un atņemtas transportlīdzekļu vadīšanas tiesības uz četriem gadiem.

Valsts policija aicina vadītājus nebūt pārgalvīgiem un atcerēties, ka alkohols un jebkāda veida transportlīdzekļa vadīšana ir divas nesavienojamas lietas, turklāt pieredze liecina, ka iereibis transportlīdzekļa vadītājs apdraud ne tikai pats savu veselību un dzīvību, bet arī rada draudus citiem ceļu satiksmes dalībniekiem, teica Vaskāne.

Valsts policija izsaka pateicību drosmīgajam aculieciniekam, kurš nepalika vienaldzīgs un ziņoja par likuma pārkāpēju.

Foto: Ekrānbilde no Google/maps

Foto: Ekrānbilde

 
8 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
ABECEDE95 27.marts 2020 10:09
5 0 Atbildēt

iAuto - mēdz būt ietves arī negājiejiem?

Kāmis 27.marts 2020 4:54
5 1 Atbildēt

Tas jau Pļurkšķis, beidzot aizturēts, sen jau braukā apkārt pālī

Rr19 26.marts 2020 21:36
3 0 Atbildēt

Beidzot kāds pašmāju notikums.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Kad neredz acīmredzamo (+ VIDEO) 22

Pa kreiso malējo joslu braucošais pikaps ar piekabi pazaudē daļu kravas. Vadītājs apstājas, padod atpakaļ un sāk nostiprināt no piekabes izkritušo priekšmetu, taču brīdi vēlāk stāvošajā sastāvā ietriecas vieglais automobilis. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām elektroauto par 20 000 eiro (+VIDEO) 6

Ķīniešu elektromobilis Ora neilgi pēc ierašanās Latvijā sacēlis pamatīgu ažiotāžu, turklāt vismaz ducis drosmīgo jau izvēlējušies to kā savu. Šajā video skaidrosim, kā Ora 03 uzvedas gaitā, un cik praktisks un ietilpīgs ir tās salons reālā braucienā. Lasīt vairāk

 

“Latvijas Gada auto 2024” TOP 3 modeļi. Kādi tie ir? (+ FOTO)

20.martā sāksies jaunāko automobiļu pieteikšana konkursam "Latvijas Gada auto 2025", kas ilgs līdz 31.oktobrim. Kad visi konkursam pieteiktie auto tiksies vienuviet Lielajā Testa braucienā, kas iepriekš notika Mežaparka Lielajā estrādē Lasīt vairāk

 

Ar jaudu līdz 326 Zs - Volkswagen prezentējis jauno ID.3 GTX (+ FOTO) 6

Vācijas autobūves uzņēmums Volkswagen iepazīstinājis ar jauno ID.3 GTX – sportisku elektriskās piedziņas modeli, kas pārdošanā nonāks šogad. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti