Madonas novadā vīrietim uzripojis traktors, viņu nonāvējot 6

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 9.jūlijs 2020 12:03

Madonas novadā vīrietim virsū uzripojis traktors, viņu nonāvējot, aģentūrai LETA pastāstīja Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Zane Vaskāne.

Sākotnējā informācija liecina, ka vīrietis kādā īpašumā darbojies pie preses, kad viņam uzripojis traktors, kas nebija droši nostiprināts stāvēšanai uzkalniņā. 1948.gadā dzimušais vīrietis no gūtajām traumām miris notikuma vietā.

Kopumā aizvadītajā diennaktī valstī reģistrēti 115 ceļu satiksmes negadījumi, no tiem 59 Rīgas reģionā, 23 Kurzemē, 14 Zemgalē, 11 Latgalē un astoņi Vidzemē, informēja policijā/

No 20 cietušajiem puse savainojušies avārijās Rīgas reģionā, to skaitā arī divi gājēji un divi velosipēdisti. Pieci cilvēki cietuši ceļu satiksmes negadījumos Kurzemē, pa diviem Vidzemē un Latgalē, bet viens Zemgalē.

Ceļu satiksmes jomā pieņemti 264 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tajā skaitā 113 par ātruma pārsniegšanu, pieci par braukšanu alkohola reibumā un divi par agresīvo braukšanu.
 

 
Visi komentāri
 
viencexperc 9.jūlijs 2020 19:42
4 5 Atbildēt

Kas tas bija par tādu folksvāgenu, kurš varēja tā nospiest cilvēku? Visi tie mazlitrāžas sūdi, ripodami ir spējīgi nobraukt tikai suņus un kaķus.

Ja nu vienīgi - tuaregs, vai tiguans.

s 9.jūlijs 2020 20:23
9 3 Atbildēt

Tev derētu mazāk dzert, lai būtu spējīgs uztvert tekstu, kuru komentē.

viencexperc 10.jūlijs 2020 16:57
0 2 Atbildēt

paskaidrošu:

traktors=VW.

sapratāt joku? VW kā lauksaimniecības tehnika.

Bet ne katrs piedzimst gudrs, un vēl mazāk par tādiem paliek.

Sandris 9.jūlijs 2020 22:56
0 0 Atbildēt

Viens ļoti nopietni jautājumi : "Kāpēc viņiem nav ievērosana traktors tehnika drošība un aizsardzība prasības, ja viens kļūda darbā var izraisīt dzīvība zūd????"""

solaris 10.jūlijs 2020 0:15
6 1 Atbildēt

Vispār jau traktoriem arī regulāri jāiziet tehniskā apskate. Tas, ka no tās kāds izvairās, nenozīmē, ka drošības prasību nav. Jautājums ir par konkrētā traktora vadītāja attieksmi.

traktors 10.jūlijs 2020 12:24
1 0 Atbildēt

nu te diemžēl jāsaka - ko sēsi, to pļausi. Iespējams, bija tā kā saka Solaris un, lūk, arī rezultāts

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 17

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti