Smaga avārija saduroties ar meža zvēru 7

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 3.novembris 2020 12:56

Pirmdien Jelgavas novada Vilces pagastā, automašīnā ietriecoties meža zvēram, transportlīdzeklis izraisījis frontālo sadursmi ar pretimbraucošu mašīnu un negadījumā traumas guva trīs cilvēki, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes pārstāve Dace Kalniņa.

Sākotnējā informācija liecina, ka uz ceļa Dobele-Bauska kāda vīrieša vadītajā automašīnā "Plymouth Grand Voyager" no sāniem ietriecās meža zvērs. Spēcīgā trieciena rezultātā mašīna tika iesviesta pretējā braukšanas joslā, kur notika tās frontālā sadursme ar pretī braucošo "Audi A6".

Negadījuma rezultātā traumas guva trīs personas, no kurām divas tika nogādātas ārstniecības iestādē, bet viena no hospitalizācijas atteicās. Policijā par notikušo ir noformēts ceļu satiksmes negadījuma reģistrācijas protokols.

Divu cietušo atbrīvošanai no transportlīdzekļa bija nepieciešama Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta palīdzība. Glābēji cietušos nodeva Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķiem, informēja dienestā. Tāpat notikuma vietā atvienoti automašīnu akumulatori, kā arī veikta brauktuves sakārtošana.

Jau ziņots, ka aizvadītajā diennaktī ceļu satiksmes negadījumos cietuši 13 cilvēki, to skaitā viens gājējs un divi velosipēdisti.

Kopumā diennakts laikā valstī reģistrēti 82 ceļu satiksmes negadījumi, no tiem deviņi bijuši ar cietušajiem, bet nevienā avārijā nav bojāgājušo. Visvairāk cietušo bijis avārijās Zemgalē, kur savainojušies seši cilvēki, un Latgalē - četri.

Diennakts laikā Rīgas reģionā notikuši 33 ceļu satiksmes negadījumi, Zemgalē - 19, bet Kurzemē, Vidzemē un Latgalē reģistrētas desmit avārijas katrā reģionā, liecina VP apkopotie dati.
 

 
7 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
k442 3.novembris 2020 19:39
4 0 Atbildēt

Cik saprotu, vojādžerim vajadzētu svērt vairāk par 2 tonnām..

Jautājums - ar kādu ātrumu tam "nezvēram" (pat ja tas būtu bijis alnis) vajadzēja ietest pa vojādžeri, lai to dabūtu blakus joslā?? Vai tik tas neveiksmīgais pilots nebūs pats stūri parāvis un tagad necenšas pekstiņus iestāstīt..

inspektors Alnis 4.novembris 2020 10:16
3 0 Atbildēt

cilvēks uz ceļa ir viesis un tas jums jāatceras.

Viesim nav jāuzvedas kā saimniekam, atslābt varēsiet savās mājās. Uz ceļa jums ir jābūt ierautām bulkām un izvalbītām acīm, lai nezaudētu vērtīgo sekundi, kas jums var pietrūkt, ieraugot mani!

650 3.novembris 2020 15:39
2 1 Atbildēt

Esam sasnieguši jaunu virsotni jau tā galēji idiotiskajā notikumu atspoguļošanas manierē.To mežaZvēru laikam vedīs uz Zvērudārzu,lai profesiOnāli noteiktu ģinti, sugu un valstiski nacionālo piederību.

Ja mine(ē)tais mežaZvērs pēc šī notikuma ir gļēvi aizbēdzis Mežā pie citiem Zvēriem,cerams tiks darīts viss iespējamais, lai pēc iesp īsākā laikā to aizturētu un nodotu tiesībsargājošajām instancēm.Vai vismaz jelgavas gaļaskombinātam.

Jā.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Iesaka eksperts: no kā jāuzmanās autovadītājiem pavasarī? 1

Varētu šķist, ka pavasarī, kad nokusis sniegs un kļuvis gaišāks, par ceļu satiksmes drošību var raizēties mazāk. Taču arī pavasarī ir vairāki būtiski faktori, kas jāņem vērā, lai droši un bez raizēm nokļūtu iecerētajā galapunktā, tāpēc Swedbank kopā ar Drošas Braukšanas Skolas direktoru Jāni Vanku sagatavojis padomus, kam jāpievērš īpaša uzmanība, pārvietojoties ar auto pavasarī. Lasīt vairāk

 

Frānsisa Skota Kī tilts pēc avārijas - postījumu apmērs (+ VIDEO) 16

Vakar pēc kravas kuģa DALI ietriekšanās sagruva Frānsisa Skota Kī tilts ASV ostas pilsētā Baltimorā. Drona lidojums ļauj novērtēt katastrofas apmērus, sagrauto tiltu un cietušo kuģi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti