Traģiskā avārijā uz Bauskas šosejas šodien gājis bojā cilvēks 6

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 4.novembris 2020 16:46

Šorīt Baldones novadā traģiskā avārijā uz Bauskas šosejas kravas auto daļēji iegāzies Misas upē, un no spēkrata noplūdusi degviela, noskaidroja aģentūra LETA.

Valsts policijas preses pārstāve Līna Kaļķe aģentūru LETA informēja, ka šorīt ap pllst.10.20 autoceļa Rīga-Bauska 31.kilometrā notika sadursme starp kravas auto "Scania" un vieglo automašīnu "Toyota".

Notikuma vietā gāja bojā viens cilvēks.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta izplatītā informācija liecina, ka kravas auto pēc sadursmes daļēji iebraucis Misas upē.

No avarējušās kravas automašīnas noplūdusi degviela un eļļa. Piesārņojuma ierobežošanai uzstādītas absorbējošās un norobežojošās bonas.

Piesaistot Valsts vides dienestu un vietējo pašvaldību, likvidēšanas darbi turpinās.

Policijā informēja, ka notikuma vietā satiksme joprojām ir ierobežota.
 

 
Visi komentāri
 
Vernons 5.novembris 2020 11:47
0 0 Atbildēt

"Es braucu no Rīgas puses uz Lietuvu. Viņš brauca no Iecavas uz Rīgas pusi. Viņš pēdējā sekundē izbrauca uz pretējo pusi, nebija neviena auto, ko apdzīt, nekas cits. Izbrauca uz pretējo pusi un man labā sāna ritenī spēcīgi ietriecās. Es nepaspēju noreaģēt," stāsta "Scania" vadītājs Eimants."

Vernons 5.novembris 2020 11:53
0 0 Atbildēt

"Es braucu no Rīgas puses uz Lietuvu. Viņš brauca no Iecavas uz Rīgas pusi. Viņš pēdējā sekundē izbrauca uz pretējo pusi, nebija neviena auto, ko apdzīt, nekas cits. Izbrauca uz pretējo pusi un man labā sāna ritenī spēcīgi ietriecās. Es nepaspēju noreaģēt," stāsta "Scania" vadītājs Eimants."

Fakts uz sejas 6.novembris 2020 0:42
0 4 Atbildēt

Vernons šādus tekstus internetā sāk bīdīt tad kad jāsāk kāds aizstāvēt un kāds cits ir jānomelno! Tātad, Scania videoreģistrators, visticamāk, ir iznīcināts un patiesība tiek slēpta!!!

Vernons 7.novembris 2020 10:48
0 0 Atbildēt

Vai kaut ko citu Tu arī palasi?

uupis 7.novembris 2020 22:07
0 0 Atbildēt

Tava DUBULTMORĀLE jau sen visiem zināma!

Tu saki ka gājējm ir jāpilda savs pienākums un jāpārliecinās par drošību, bet šoferim NAV jāpilda savs pienākums (25.3) un nav jālaiž gājējs!

Prasīt vienai grupai ievērot savus pienākumus un attaisnot otras grupas PAMATpienākuma nepildīšanu jau pašā saknē nozīmē DUBULTMORĀLI!!!

Vernons ņem savas mantiņas un iet spēlēties citā smilškastē, ja nevēlas tikties ar uupi!

Vernons 8.novembris 2020 12:24
0 0 Atbildēt

Kāds sakars ar šo sadursmi?

CSN 25.3. un 25.6. kā komentēsi Dubulto morāli Noteikumos? Atgriežamies pie CSL 19. panta "Pienākumi un tiesības"! Kur Tu redzi Noteikumu izpildi katram otram?

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus 1.ceturksnī – pieprasījums pēc e-auto auto nokrities, pēc hibrīdiem – audzis

KBA (federālās motorizēto transportlīdzekļu aģentūras) apkopotie dati liecina, ka arī trīs mēnešu griezumā pieprasījuma kritums pēc elektroautomobiļiem ir gana iespaidīgs. Lasīt vairāk

 

No 45 750 eiro - Toyota sākusi jaunā GR Yaris iepriekšpārdošanu

Ir sākusies jaunā Toyota GR Yaris iepriekšpārdošana, un tā cenas ir no 45 750 eiro. TOYOTA GAZOO Racing rallija programmā dzimušais un sacīkstēs rūdītais hečbeks debitēja pirms trim gadiem, bet pēc modernizācijas tas ir ieguvis dažādus dizainiskos, tehniskos un konstruktīvos uzlabojumus, kas braukšanu pacels jaunā līmenī. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 9

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 3

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti