Automašīnai ietriecoties kokā, avārijā Rīgā gājuši bojā divi cilvēki 2

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 11.novembris 2020 10:16

Vakar Latvijā reģistrēti 82 ceļu satiksmes negadījumi, kuros gāja bojā divi un cieta vēl 14 cilvēki, aģentūru LETA informēja Valsts policijā.

Vakar ap plkst.10.30 Rīgā, Kleistu ielā, automašīnas "Nissan" vadītājs, veicot apdzīšanas manevru, nobraucis no ceļa braucamās daļas, ietriecies kokā un apgāzies.

Ceļu satiksmes negadījumā bojā gāja divas personas. Policija turpina skaidrot notikušā apstākļus.

Otrdien septiņi cilvēki cietuši satiksmes negadījumos Rīgas reģionā, seši - Zemgalē, bet viens - Vidzemē. No avārijās cietušajiem viens bija velosipēdists, bet divi - gājēji.

Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā policija vakar aizturējusi piecus autovadītājus: pa diviem - Vidzemē un Rīgas reģionā, bet vienu - Kurzemē.

Par ātruma pārsniegšanu autovadītājiem noformēti 153 protokoli. Rīgas apkārtnē par atļautā braukšanas ātruma pārkāpšanu sodīti 52 autovadītāji, Vidzemē - 42, Zemgalē - 34, Kurzemē - 20, bet Latgalē - vien pieci autovadītāji.

Kopumā policija vakar noformējusi 342 protokolus par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem.

 
2 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
anonimikis 11.novembris 2020 10:43
1 2 Atbildēt

Izklausās pēc fundamentāliem lohiem.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 6

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 

2,8 sekundes līdz simtam - Mercedes-AMG prezentē 816 Zs jaudīgu kupeju (+ FOTO) 7

Vācijas Mercedes-AMG Šanhajā, Formula-1 sacensību pasākuma laikā nodemonstrējis savu GT saimes flagmani, kupeju Mercedes - AMG GT 63 S E-Performance, kas nodrošināta ar 816 Zs jaudīgu hibrīdiekārtu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti