Svētdien Rīgā gājusi bojā nenoskaidrota autovadītāja notriekta gājēja 10

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 4.janvāris 2021 9:21

Vakar Latvijā reģistrēti 39 ceļu satiksmes negadījumi, kuros gāja bojā viens un cieta vēl seši cilvēki, aģentūru LETA informēja Valsts policija.

Vakar ap plkst.17 Rīgā, Lidoņu ielā, kāds pagaidām nenoskaidrots automašīnas vadītājs ar nenoskaidrotu automašīnu uzbraucis 1950.gadā dzimušai gājējai, kura no gūtajām traumām pēc pāris stundām mira medicīnas iestādē. Policija skaidro notikušā apstākļus.

Svētdien satiksmes negadījumos Kurzemē cieta trīs cilvēki, Rīgas apkārtnē - divi, bet Latgalē - viens cilvēks. Divi no cietušajiem bija velosipēdisti, bet viens - gājējs.

Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā policija vakar aizturējusi četrus autovadītājus, no tiem divus - Rīgas reģionā, bet pa vienam - Vidzemē un Kurzemē.

Par ātruma pārsniegšanu autovadītājiem vakar noformēti 144 protokoli: Rīgas reģionā sodīti 75 autovadītāji, Kurzemē - 23, Vidzemē un Latgalē - pa 16, bet Zemgalē - 14 autovadītāji. Kurzemē deviņi autovadītāji sodīti arī par agresīvu braukšanu.

Kopumā policija vakar noformējusi 340 protokolus par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem.

 
10 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
x 4.janvāris 2021 12:24
6 0 Atbildēt

tas mērglis piedevām ir arī mīzals

uupis 4.janvāris 2021 19:16
3 0 Atbildēt

vernon - tas notika stāvlaukumā!

Tātad viss iepriekš minētais par tevi ir taisnība!

janka 4.janvāris 2021 12:04
1 0 Atbildēt

protams ka nebija atstarotāju - šoferis tāpēc arī aizbēga no notikuma vietas jo bez atstarotājiem taču nepamanīja, ka cilvēku nobraucis???

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

"Zaļais" vēl negarantē, ka viss būs labi (+ VIDEO) 11

Video autors iebrauc krustojumā pie luksofora zaļā signāla un saduras ar Volvo, kura vadītājs aizšķērso ceļu, griežoties pa kreisi. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 2

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 3

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti