Līvānu novadā kravas auto nāvējoši notriec gājēju bez atstarojošiem elementiem 5

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 13.janvāris 2021 12:01

Otrdien Līvānu novadā kravas auto nāvējoši notriecis gājēju, kura šķērsoja ceļu bez atstarojošiem elementiem pie apģērba, aģentūru LETA informēja Valsts policijas (VP) Latgales reģiona pārvaldes pārstāve Lāsma Kursīte.

Negadījums Jersikas pagastā noticis pēc plkst.17, kad 1977.gadā dzimis vīrietis, vadot transportlīdzekli "Scania", uzbrauca 1978.gadā dzimušajai sievietei, kura šķērsoja ceļa braucamo daļu bez atstarojošiem elementiem. No gūtajām traumām sieviete notikuma vietā gāja bojā.

Par notikušo sākts kriminālprocess, policija skaidro notikušā apstākļus.

Jau ziņots, ka otrdien, kad sniegs apgrūtināja braukšanas apstākļus lielākajā daļā Latvijas, valstī reģistrēts lielāks skaits avāriju nekā vidēji ikdienā, autovadītājiem biežāk piemēroti sodi par agresīvu braukšanu, bet mazāk - par ātruma pārsniegšanu.

Kā aģentūru LETA informēja VP, vakar Latvijā reģistrēti 184 ceļu satiksmes negadījumi, tostarp 111 - galvaspilsētas apkārtnē. Šāds avāriju skaits ir lielāks nekā vidēji ikdienā.

Otrdien kādā ceļu satiksmes negadījumā Latgalē gāja bojā gājējs. Savukārt vēl 13 cilvēki avārijās guva dažādas traumas, tostarp septiņi - Rīgā un tās apkārtnē, četri - Zemgalē, bet pa vienam - Kurzemē un Latgalē.

 
Visi komentāri
 
LMT 13.janvāris 2021 14:28
2 0 Atbildēt

Kad Jurists atkāpsies par solīja nepildīšanu, nenormālo līķu daudzumu uz ceļiem?

Vernons 13.janvāris 2021 15:06
3 8 Atbildēt

Juristam būtu jāatgādina Tautai, ka CSN pildāmi katram! Gājējam jābūt pamanāmam auto vadītājam savu lukturu gaismā, bet kas Tev deva, tas spītīgi nelieto atstarojošās lentas ap potītēm, vai lukturīti rokā! Lukturi tagad maksā 1 Eiro! Dzīvības cena 1 Eiro!

LMT 13.janvāris 2021 15:19
3 0 Atbildēt

Juristam bija krietni vairāk par vienu eiro, bet pāri 140 līķu...

Maza 14.janvāris 2021 13:51
0 1 Atbildēt

Tagad tikai šoferim visu dzivi sabojāja

Vernons 14.janvāris 2021 14:03
1 5 Atbildēt

Šoferi attaisnos! Tam kalpo Kriminālprocesa Likuma 377. pants!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 7

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 32

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti