Otrdien ceļu satiksmes negadījumos viens cilvēks gājis bojā un pieci cietuši 2

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 20.janvāris 2021 9:53

Aizvadītajā diennaktī satiksmes negadījumos uz Latvijas ceļiem viens cilvēks gājis bojā, bet pieci cietuši, aģentūra LETA uzzināja Valsts policijas (VP) Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Negadījums ar bojāgājušo noticis Latgales reģionā, pa diviem negadījumiem ar cietušajiem reģistrēti Rīgas un Latgales reģionos, bet viens - Vidzemes reģionā. Vidzemē cietušais bijis gājējs.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā aģentūru LETA informēja, ka pirmdien glābēji saņēma izsaukumu uz Liepājas ielu Ludzā, kur bija noticis ceļu satiksmes negadījums. Notikuma vietā konstatēts, ka automašīna nobraukusi no ceļa un ietriekusies citā vieglajā automašīnā, kā rezultātā notikusi aizdegšanās.

No degošās automašīnas pirms VUGD ierašanās tika izcelts viens cilvēks, kuram mediķi konstatēja nāvi.

Otrdien uz Latvijas ceļiem kopumā reģistrēti 115 satiksmes negadījumi, no tiem 52 Rīgas reģionā, 22 Latgalē, 16 Kurzemē, 13 Zemgalē, bet 12 Vidzemē.

Diennakts laikā policisti noformējuši 317 administratīvā pārkāpuma protokolus par ceļu satiksmes noteikumu neievērošanu, tostarp pieķerti 114 ātruma pārkāpēji, seši dzērājšoferi un četri agresīvie braucēji, liecina VP apkopotā informācija.
 

 
Visi komentāri
 
LMT 20.janvāris 2021 14:38
0 0 Atbildēt

Kur Jurista komentārs par pērnā gada līķu skaitu?

Šogad atkal sit nost cilvēkus...

Vernons 22.janvāris 2021 22:00
0 0 Atbildēt

Atliek ārstiem nākt klajā ar paziņojumu, kad mandeles turpmāk operēs proktologs!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti