Izvairās no frontālās sadursmes (+ VIDEO) 12

 
iAuto | 29.jūnijs 2021 16:50

Autovadītājs izvairās no ļaunākā, taču pavisam no sadursmes izbēgt nespēj.

 
Visi komentāri
 
Vernons 30.jūnijs 2021 9:27
2 1 Atbildēt

Neviena līnija vairs netraucēja, lai apstātos uz nomales!

s 30.jūnijs 2021 13:19
0 1 Atbildēt

Un ja nu cieši aiz filmētāja brauca citi auto (jo nav, kā tu to sauc, "sektas ievēro distanci biedri")? Vai ta vairs nemaz nav jāgarantē, bet var strauji bremzēt?

Un kas tur vēl bija ar "tiesisko paļāvību", neatceros? Apgaismosi savā savdabīgajā loģikā?!

Vernons 30.jūnijs 2021 13:51
0 0 Atbildēt

Tiesiskā paļāvība Tev noderēs, kad brauksi ar smago, tad to līķu skaitu varēs tur pieskaitīt! Kad vadi vieglo domā kā izdzīvot.

"Nomira" tiesiskā paļāvība! Policija to noraka!

s 30.jūnijs 2021 13:55
1 2 Atbildēt

Nu ja, nu ja, policija vainīga, protams. Nevis apdzinējs, kurš triecas purnā. Tādu apdzinēju Vernons nekad nekritizēs; tas viņam ir tabu.

Vernons 30.jūnijs 2021 14:11
4 0 Atbildēt

Apdzinējam, nepārtrauktās ass līnijas šķērsošana, draud jau ar Nāves sodu! Diemžēl divu vieglo sadursmē var bojā iet abi!

Ar autobusu, ziemā, bez sirds apziņas pārmetumiem vieglam purnā! Pat nebremzētu, lai buss būtu vadāms! Tev vēl jāmācās, kā izdzīvot! Vieglais pats brauktu grāvī.

Hmm 30.jūnijs 2021 10:03
1 1 Atbildēt

Laika tur nebija - pretī braucošais nāca purnā un pēdējo korekciju (nost no grāvja) veica milisekundes pirms sadursmes

LMT 30.jūnijs 2021 12:53
2 0 Atbildēt

Vaita nav teikts, ka jābrauc ar vaļā acīm!?

Krotow 30.jūnijs 2021 13:09
1 0 Atbildēt

Diez ko viņš tur neizvairījās. Ar stūriem salikās un palika bez kreisā priekšējā riteņa. Lai gan tomēr labāk kā dabūt lillā durni tieši purnā.

Vernons 30.jūnijs 2021 13:47
2 0 Atbildēt

Blakus filmētājam ir rezerves josla! Priekšā, pretī braucošs, šķērslis. Labais virzienrādītājs un pa labi pāri baltai līnijai rezervrs joslā, var arī zālīti pieķert! Bet asfaltētās daļas platums pietiek, lai, pat ar autobusu, brauktu pa asfaltu. Sekot notiekošam uz ceļa vajag, ne vis gulēt!

s 30.jūnijs 2021 13:57
2 2 Atbildēt

Tam apdzinējam, kas triecās purnā, bija kaut kas savādāk jādara, vai par tādām tēmām Vernons nekad neizteiksies?

Vernons 30.jūnijs 2021 14:12
1 0 Atbildēt

Ass līniju nepārkāp! Otrā pusē "Nāves sods"!

Krotow 30.jūnijs 2021 16:10
2 0 Atbildēt

Pdzinējam bija jābrauc nevis ar Lada, bet ar normālu mašīnu, kas pagriezienā nežviņģelējas. Un jāapdzen ar lēzenāku leņķi. Šajā gadījumā dabiskā izlase nofeiloja - kadrs lillā Ladā bija jāpieliek pie Darvina balvas slavas zāles sienas.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Iesaka eksperts: no kā jāuzmanās autovadītājiem pavasarī? 1

Varētu šķist, ka pavasarī, kad nokusis sniegs un kļuvis gaišāks, par ceļu satiksmes drošību var raizēties mazāk. Taču arī pavasarī ir vairāki būtiski faktori, kas jāņem vērā, lai droši un bez raizēm nokļūtu iecerētajā galapunktā, tāpēc Swedbank kopā ar Drošas Braukšanas Skolas direktoru Jāni Vanku sagatavojis padomus, kam jāpievērš īpaša uzmanība, pārvietojoties ar auto pavasarī. Lasīt vairāk

 

Frānsisa Skota Kī tilts pēc avārijas - postījumu apmērs (+ VIDEO) 16

Vakar pēc kravas kuģa DALI ietriekšanās sagruva Frānsisa Skota Kī tilts ASV ostas pilsētā Baltimorā. Drona lidojums ļauj novērtēt katastrofas apmērus, sagrauto tiltu un cietušo kuģi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti