Uzbrukums "indiāņu stilā" (+ VIDEO) 13

 
iAuto | 20.augusts 2021 17:01

Saniknots autovadītājs ASV izpauž savas emocijas izmetot pa pretinieka mašīnas vējstiklu kaut ko līdzīgu tomahaukam.

 
Visi komentāri
 
viencexperc 21.augusts 2021 9:35
2 3 Atbildēt

Man tādās lietās vienmēr pirmais jautājums ir - "ko izdarīja tam demokrātam, ka šis meta cirvi?"

Jo žurnaļugi un cilvēki parastie, nostājas tikai taja pusē, kurš pirmais iesniedza video.

s 21.augusts 2021 9:44
2 0 Atbildēt

Neizskatās, ka viņš būtu fiziski savainots vai ka būtu sasists viņa auto. Ticamāk, ka vienkārši patraucēja veikt kaut kādu manevru uz ceļa. Varbūt vēl nolamāja. Ja tu uzskati par normālu rīcību uz to atbildēt ar cirvja mešanu, tad tava attieksme nav tālu no tā, kāda ir psihopātiem.

viencexperc 21.augusts 2021 11:04
0 2 Atbildēt

tie ir tikai tavi minējumi

s 21.augusts 2021 11:47
0 0 Atbildēt

Tas, ka nostājas tā cilvēka pusē, kurš pirmais iesniedza liecību, arī ir vien tavs minējums. Ja reportieris viņu nosauc par aizdomās turēto, tas vēl nenozīmē, ka uzskata viņu par vainīgu.

(Lai gan ir gan pamats tā uzskatīt, jo mest ar cirvi cilvēku virzienā civilizētā sabiedrībā likums neļauj.)

Tas, ka cilvēks brīvi, veikli izkāpj no auto, sviež diezgan lielu cirvi, tikpat veikli iekāpj atpakaļ un aizbrauc, dod visai lielu pārliecību, ka tas cilvēks nav fiziski savainots. Tāpat arī redzams, ka auto ir braukšanas kārtībā un tajā pusē, kas ir pret filmētāja auto, tam nav saskatāmi bojājumi.

Tava spriedelēšana rada asociāciju ar atsevišķu cilvēku attieksmi, ka noziegumos cietušie vienmēr ir paši vainīgi, bet nozieguma izdarītāju vienmēr var un vajag attaisnot. Tāda attieksme ir psihopātiem.

viencexperc 21.augusts 2021 12:08
0 2 Atbildēt

1) Tas nav mans minējums. Tas ir fakts. Un piemēru ir miljoniem.

2) Tu taču nezini, kas tur bija sākumā, kāpēc meta. Variantu ir daudz. Sākot ar pilnīgi stulbiem ( nogrieza ceļu), ģimenes skandāliem, beidzot ar nopietniem. Piemēram, operators izvaroja cirvja metēja nepilngadīgo meitu. Tas būtu labs iemesls mest cirvi. Varbūt tas bija narkotirgonis, varbūt operators ar savu manevru radīja bīstamu avārijas situāciju. Utt.

Var izdomāt simtiem iemeslu, un lielā daļā cirvi mest būtu pat ieteicams. Piemēram, ja tas operators brauc alkohola reibumā.

s 21.augusts 2021 12:11
1 1 Atbildēt

Simtiem iemeslu, lai attaisnotu cirvja mešanu cilvēka virzienā, izdomāt var tikai tad, ja pārāk neaizraujas ar kritisko domāšanu...

650 21.augusts 2021 16:21
1 0 Atbildēt

Jajā, opponentzinātņu kandidāt.Pareizi.Te nevienam neinteresē "uzzināt" varbūtējos iemeslus, kuru dēļ braucējs var nejauši dabūt cirvi logā.Galvenaiss, ka Tu/Lohiem kā jau pieredzējis proktokurors pārliecinoši passkaidro, ka ciri mest ir slikti.Jā,tiešām,ļooti slikti.Mēs ļoti assi to ļoti nosodām.Ļoti Jā.

s 21.augusts 2021 17:01
0 2 Atbildēt

Par to, ka tu, 650, labprāt citiem mestu ar cirvi, man ne brīdi nav šaubu.

Tāpat kā par tavu pārliecību, ka no šī video var uzzināt iemeslu, kāpēc tas tiek darīts.

650 21.augusts 2021 17:20
1 0 Atbildēt

Šis video ir spešal priekš tevis,lai tu te varētu lohiem (un iespējamajiem nelie;siem narkodīleriem,izvarotājiem, svešpartnerpissējiem,p-/z-/n-fīliem un uttt), izskaidrot patieso situāciju.Mest ir slikti.Nevajag mest.Vajag vairāk drirst.Tu esi vienkārši Lielisks Sarunbiedrs.Raksti/vēl.Jā.

s 21.augusts 2021 17:36
0 2 Atbildēt

Vispār jau es te neierakstīju pirmais komentāru, bet iesaistījos diskusijā. Bet tev jau vienalga; tev svarīgi tikai atrast ieganstu izpausties savā psihopāta stilā, apraujot jebkuru diskusiju ar savām naidīgajām, augstprātīgajām "asprātībām", lai iegūtu tev tik kāroto pārākuma apziņu.

Cerams vismaz, ja tu savu šo naidpilno pārākuma apziņu gūsti vien internetā, nevis reālajā dzīvē.

Vairāk neatbildēšu tev, "Lieliskais Sarunbiedr", tāpēc vari kārtējo reizi uzskatīt, ka ar savu lamāšanos esi uzvarējis. Tādiem, kā tu, vienmēr paliek pēdējais vārds. Gluži kā slikta smaka pēc netīra bomža. Visu labu!

650 21.augusts 2021 21:40
1 0 Atbildēt

Jajā, pēc bomža ka smird, to te pa visu 1mo lapu var sajust.Tu manā virzienā te nevienu neitrālu veeemekli vēl neesi uzrakstījis, lai jau pašā pirmajā teikumā nepiedēvētu kādu epitetu iz savas galvāiedraatētās iztēles.Tādi kā tu neatšķir nedz naidu no sarkasma, ne arī assprātību no izsmiekla.Tikai vienīgais uniKālais TU šeit drīksti spriest/tiesu,vērtēt personības un katram piedēvēt dažādus kretīnismus.Jā.

Apmēram kā tas p-ass, kurš nesen deflos bij ievietojis matteriālu ,ka "jaunieši apmētā mašiīnas ar akmeņiem".Protams ka viņam bija grūtības sasskatīt, cik tālu tiek mests un ar ko īsti viņi tās apmētā. Turklāt,jāpiezīmē,ka viņš uztraukuma extāzē vnk filmēja, nevis izveltīja savu pislonisko degsmi nozieguma pārtraukšanai.Rūpējās par jaungailīgo cirvjametēju paaudzi.

Kad pollisijas augstskolass absolvente gaišā dienas laikā rīgā uz ielas izjaaj oponentu un bonussā vēl sabojā viņa auto- tam nau kamments.Bet uzreiz cita lieta ,ja kāds ārzemju pirders apspriežams,tur uzreiz var visu savu erektodīciju izlikt..

Trix 21.augusts 2021 12:36
8 1 Atbildēt

Vigvinzin, izskatās pēc paraata bomārlauķa kurš brauc ar vecu jeep.

22.augusts 2021 9:51
2 0 Atbildēt

Tas bija virsaiša pēctecis, kas pārmācīja gļēvo bālģīmi

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 12

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti