Labi, ka bija, kur pamukt (+ VIDEO) 10

 
iAuto | 3.septembris 2021 17:24

Video autors nonāk nepatīkamā situācijā.

 
10 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Vernons 3.septembris 2021 19:17
10 15 Atbildēt

Nu kam negadās! Smagais tā nedrīkst! Bet vai vieglais drīkst? Un šet pie šādiem apstākļiem smagais uz nomales nebrauks, tā ir mīksta, līst lietus un ir drauds apgāzties! Tātad visos gadījumos vieglais brauks pa nomali! Labi tas nav, bet lai izdzīvotu.

650 4.septembris 2021 15:02
6 0 Atbildēt

Tas 2t vadītājs nevar pretendēt uz visu apkārtējo 30t vadītāju globālu pārkvalificēšanu.Reāli var vienīgi uz SAVU pareizo darbību izdarīšanu pareizajā secībā, lai attiecīgos izņēmuma gadījumos paliktu dzīvs.

Statistika rāda, ka šādā situācijā VISMAZ 1x mūžā nonāk lielākā daļa braucēju.Primārais būtu saprast atšķirību- vai tas ir "beidzamais" piedzīvotais gadījums, vai "pēdējais".

Ja braucējs pat teorētiski nezin, kā vajadzības gadījumā "pareizi" nobraukt uz apmales (kur nu vēl kā tikt atpakaļ..) - tas ir briesmīgi.Publiskās apmācības "lielmeistāri" viņam māca tikai ieliet šķidrumu pareizajā caurumā un assi/nosodīt CITU braucēju nepiedienīoās izgājienus.

Lohs/regulārais diez vai kādreiz ir dzirdējis, ka lielākaja daļa gadījumu pastāv iespēja sākumā sabremzēties uz asfalta,un tikai pēc tam (jau krietni mazākā ātrumā) izpildīt pārējās liktenīgās darbības.

650 4.septembris 2021 0:51
2 2 Atbildēt

Labi ka nelīst.

ps,- filmeetājs nav nekāds lohs, nee.Nākamreiz vajg vēl otras kādas 7sek nogaidīt.Nav kur steigties.Jā.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 34

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 17

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti