Kravas auto sapresē Nissan; vadītāja tikpat kā neskarta (+ FOTO) 4

 

Foto: Ekrānbilde no twitter.com/wspd7pio?ref

iAuto | 19.novembris 2021 15:47

16.novembrī, ASV, Sietlas tuvumā notika avārija, kurā šķietami nekādā veidā nevarēja iztikt bez upuriem. Neticamais tomēr notika - 46 gadus vecā sieviete izdzīvoja, turklāt tikpat kā bez traumām.

Avārija notika uz tilta brīdī, kad satiksme pēkšņi palēninājās. Nissan Altima no aizmugures uztriecās kravas auto, kura šoferis nokavēja bremzēšanu, bet tā kā Nissan priekšā atradās vēl viens kravinieks, vieglais auto tika saspiests gluži kā presē, paliekot zem kravinieka riteņiem.

Policists, kurš Twitter ievietoja attēlus no notikuma vietas uzsver, ka sava 14 gadus ilgā dienesta laikā neko tamlīdzīgu nebija redzējis, taču vēl lielāku izbrīnu radījis tas, ka tad, kad kravinieku no Nissan nocēla, vadītāja no lūžņos pārvērstās mašīnas izkļuvusi saviem spēkiem. Sieviete sūdzējusies par nelielām sāpēm galvā un ribās un nogādāta slimnīcā rūpīgākiem izmeklējumiem. 

 
Visi komentāri
 
Cyber 20.novembris 2021 9:49
0 0 Atbildēt

nāk prātā doma par kīborgiem

ZZZZ 20.novembris 2021 11:17
1 1 Atbildēt

Nissan Altima

Bet mūsu csn statistika cītīgi noklusē auto modeli Kā lai tauta uzzin Audi modeli, kurš avarēja uz Tīnūžu ceļa. Re cik labs Audi, kurš otreizējā tirgū uz tik sūdīga ceļa spēj sasniegt 200km h un pārlecot lielajam novadgrāvim vēl izcērt kārtīgu stigu mežā Diviem braucējiem tikai traumas!!!

Redz ku tautai piemēri kādus auto izvēlēties citādi stāsta, ka sliekšņi sarūsējuši un nav droši braukt

Latvietis 21.novembris 2021 17:49
0 0 Atbildēt

Izvēlies braukt ar miskasti un piesakies bezpajumtnieks pabalstam!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 18

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 7

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 3

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 

Jaunā Škoda Octavia stājas uz konveijera

Pagājušajā nedēļā Čehijā tika uzsākta modernizētās Škoda Octavia ražošanu. Modelis būs pieejams ar plašu dzinēju klāstu, ieskaitot elektrificētās mild-hybrid versijas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti