Otrdienas vakarā avārijā gājusi bojā NMPD darbiniece (+ VIDEO) 19

 
iAuto | 23.jūnijs 2022 9:19

Uz Vidzemes šosejas, Smiltenes novada Launkalnes pagastā, Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta ekipāžai saskrienoties ar smago automašīnu, gājusi bojā mediķe.

Traģiskais ceļu satiksmes negadījums notika vakar vakarā, otrs brigādes mediķis un operatīvā transporta vadītājs nogādāti slimnīcā. Notikušā apstākļus izmeklē Valsts policija.

 
19 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Nja 24.jūnijs 2022 20:37
10 3 Atbildēt

Tik vien tā nelaime, ka smagais ir pāri līnijai, respektīvi jau pretējā joslā. Kas viņam lika tā nostāties? Un kas ta par slimību vispār ta spiesties pretējā joslā? Un tiešām nebija iespēja laicīgi spoguļos pamanīt ka brauc NMPD un uz nomales nolikt? Kreiso pēc tam no nomales uztaisītu. Pilnīgi šķiet ka viņš neko neredzēja, tikai juta. Negadījumā nav viena vainīgā, ir notikumu virkne, te ir daudziem ko pamācīties no šī negadījuma.

robchix 24.jūnijs 2022 15:57
8 4 Atbildēt

Tīri ātro šofera vaina. Ir video, kur redzams, kā ātrie ietriecās smagajā. Tur nebija ne miņas no bremzēšanas vai mēģinājuma izvairīties no sadursmes. Smagais pārtrauca savlaicīgi pagrieziena manevru, lai palaistu.

GB12 24.jūnijs 2022 20:47
8 1 Atbildēt

Katrā autoskolā māca, ka pirms kreisā pagrieziena ir jāpārliecinās, vai kāds nav uzsācis apdzīšanu. Diemžēl daudzi mūsu vadītāji ar to grēko - gan uzsākot pagriezienus, gan apdzīšanas manevrus, nepārliecinoties, vai to nav uzsācis kāds cits.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

ASV plosās tornado; "vētru mednieki" tiem seko (+ VIDEO) 3

Neraugoties uz policijas brīdinājumiem, cilvēki, kas sevi dēvē par Storm Chaser (vētru mednieki) izmanto automašīnas, lai postošajai dabas stihijai nonāktu pēc iespējas tuvāk. Lasīt vairāk

 

Degvielas cenas: Dīzelis 1.647 un 95 benzīns 1.697 EUR - 26.04.2024 (+ VIDEO) 6

Latvija apsteidz Spāniju... ar degvielas cenām. Būtu jauki, ja tas notiktu arī ekonomikā, taču atliek tikai paskatīties, kaut vai uz mūsu ceļiem, lai saprastu, kur esam. Lasīt vairāk

 

Nepilni 60 000 eiro - sākta pasūtījumu pieņemšana jaunās paaudzes Toyota Land Cruiser, izziņotas cenas Latvijā (+ FOTO) 3

Toyota leģendārais Land Cruiser ir piedzīvojis plašas pārmaiņas un ieguvis būtiski labākas spējas braukšanai gan pa bezceļu, gan pa cietu segumu, vienlaikus paliekot uzticīgs savām saknēm un kompānijas DNS. Ražotāja pārstāvji izziņojuši arī leģendārā SUV jaunās paaudzes cenu, un pirmie auto pie īpašniekiem nonāks šajā rudenī. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 6

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti