Audi bēg no policijas un uzbrūk no aizmugures (+ VIDEO) 14

 

Foto: Ekrānbilde no Youtube.com

iAuto | 13.septembris 2023 15:35

Komentārā teikts, ka Audi ar vācu numuriem bēgot no policijas, nogrūdis to no ceļa.

 
Visi komentāri
 
uupis 13.septembris 2023 16:08
5 2 Atbildēt

Kur vernons ar savu sētas vīna konvenciju pēc kuras godīgais autovadītājs negarantēja drošību likumpārkāpējam zilajā audi?

Vernons 13.septembris 2023 19:41
3 0 Atbildēt

Ceļu satiksmes Likuma 19. panta 3. punkts: "Katram ceļu satiksmes dalībniekam un citām personām, jārīkojas TĀ, lai neveidotu bīstamu situāciju un materiālus zaudējumus"! 

Vernons nepiedalās šādās sadursmēs! 

Bet Ūpim ir mazvērtības komplekss, tikai no tā vien, ka eksistē Vernons.

uupis 14.septembris 2023 13:15
0 1 Atbildēt

Man ir mazvērtības komplekss?

Ha, tev, mīkstčaulim, vairākas reizes tika piedāvāta klātienes tikšanās lai tu ar saviem argumentiem tiesas ceļā pierādi viņu darbību - visās reizēs tu iežmiedzi asti kājstarpē un smilkstēdams aizej čīkstēt uz citu diskusiju tukši muldēt tālāk!

S 14.septembris 2023 21:29
1 0 Atbildēt

Es ceru, ka tev nav bērnu dalbajob, nu no kura zvēra tu tāds izkriti?

Jeb tu esi kaut kāds iauto apmaksāts dalbajobs, kurš speciāli mēģina izraisīt komentāros kašķi? Nu nahujam tu te sēdi stulbeni?

uupis 15.septembris 2023 9:30
0 0 Atbildēt

Sazvērestības teorijām tic tikai utainie un vatanie orki...

650 13.septembris 2023 17:21
1 2 Atbildēt

Loham ar to 70to maiju vismaz ar vidējo Aci bij jāskatās spoguļos.Tad viņš jau kādā 14tajā sekundē būtu sapratis "kas notiks".Nevis tupi kruīzēt un pakļaut zārka iespējai vēl arī pretimstāvošo kreisā pagrieziena tīkotāju.

Kad regulārais  LVLohs ierauga spogulī ātro113, nu tad gan viņš reaģē.Tikai ka arī tad bieži vien viņam sanāk neloģiski un bezatbildīgi attiecībā pret pārējiem tuvumā esošajiem. 

Šaubos, vai te kādam klātesošajam varētu "interesēt" regulārie lohieteikumi par distances ievērošanu un par pārējo dzives gudrību priekš "pakaļā/lidojošajiem" lohiem.Nevis par TO, ko "vajadzētu" darīt, ja kāds tev acīmredzami lido virsū vai dirsū.

es 13.septembris 2023 19:15
3 1 Atbildēt

Tas takš tipiskais reģistratora dročītājs! Arī pie mums tādu ir dakuja ar domu - man reģistrators, man taisnība, man nekas nav jādara, taisnību kaut no sava kapa pierādīšu...

650 13.septembris 2023 19:21
1 0 Atbildēt

Viņiem taču viss sakārtots. Dzelžus un/vai protēzes apmaksās apdrošinātājs, iespējamos rakšanas izdevumus arī gan jau kāds kompensēs.Taisnība- lūk tas ir tas galvenaiss.

uupis 14.septembris 2023 13:08
0 1 Atbildēt

Es nesaprotu kā var attaisnot un pat slavināt pārkāpēju un tajā pašā laikā vainot upuri!? Tā ir kaut kāda ačgārnā morāle - tieši tāda pati kā orku valstī ruSSlandē - tur arī stāsta ka pie agresijas ir vainīgs upuris nevis agresors!

650 14.septembris 2023 14:56
1 0 Atbildēt

Es nesaprotu, KĀ (nu kāāā'...) var būt par šhitādu te slimu Lohu, kuŗš gadiem/ilgi te sludina demagoģisku fufeli un nav nevienā brīdī pievērsies pie TĀ, ko "vadītājam" vajadzētu darīt savas un savu passažieru izdzīvošanas nolūkā.

Pārkāpēju šeit neviens neattaisno un noziedzniekus šeit neviens neslavina- vienkārši TEV norāda, ka tu esi Lohs!

uupis 14.septembris 2023 15:49
0 2 Atbildēt

Ak tad šis nav attaisnojošs teksts pārkāpējam un noniecinošs upurim? -> [c] "Nevis tupi kruīzēt un pakļaut zārka iespējai vēl arī pretimstāvošo kreisā pagrieziena tīkotāju." [/c]

Krievu meļi sarodas ar vien lielākā skaitā! Bēdīgākais ir tas ka krievu meļi pēc krievu pasaules atnākšanas sāk est viens otru, jo viņi nezina kas ir godīgums un likums!

650 14.septembris 2023 16:12
1 0 Atbildēt

Kurš šeit ir tas "krievu melis"? Kāds tev godīgums, ja tavā pakakaļā vai tavos sĀnos nesās iekšā acīmredzams bandīts? Tu drošvien piederi pie tiem, kuri šādā brīdī aizmiedz acis un skaļi kliedz.

Tīšām izvēlies "pareizo" momentu, kad bandītam ir palikusi izvēle vai nu tavos sānos, vai nu tieši purnā tam tur otram loham kreizā ķeizargrieziena gaidītājam.Kā pa brīnumu tas bandīts tāds samērā kvalificēts izrādījās un visi lohi dzīvi.Ieskaitot tos ākstus, kas sabiedriskā vietā viņu šitik produktīvi vajāja.

Krievu meļi gan ir savairojušies nemērā, jo krietna daļa viņu drirsasapjūsmotāju Latviešu meļu viņus šeit apzināti iekultivēja.Uz palikšanu,jo tas ir gana izdevīgi visām iesaistītajām pusēm.

S 14.septembris 2023 21:34
5 0 Atbildēt

Tev ir problēmas ar pauri.

Neviens neattaisno video redzamo audi vadītāju, bet izstāsta jau 10000x reizi, ka ir jāskatās ne tikai uz priekšu caur vējstiklu, ko tieši no tā visa tu nesaproti?

Tu speciāli šeit ienāc un ievem savu sviestu, kurš tev lika šeit nākt un rakstīt pirmo komentāru par Vernonu? Kurš? Nevari gulēt naktīs? AsinsPirdiens par augstu?

Pļurkt 14.septembris 2023 18:36
2 0 Atbildēt

Man patīk, kad uzbrūk no aizmugures. Strauji un bez ziepēm.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

35 miljoni dolāru: Henriks Fiskers pārdod savu Holivudas villu

Bankrota priekšā nonākušais elektroautomobiļu ražotājs meklē izeju no smagās situācijas. Lasīt vairāk

 

40 gadi bez kārtīga remonta: “Kur paliek mūsu ceļa nodoklis, ko maksājam?” Protests Rojā (+ VIDEO) 9

Pēdējā administratīvi teritoriālā reforma Roju pievienoja Talsiem, rojniekiem solīja, ka uz novada centru tie varēs aizbraukt pa sakārtotu ceļu. Taču realitātē viņiem regulāri salauztas automašīnas, dārgi remonti. Viņuprāt, arī atpūtnieki izvēlas piejūras ciemam mest līkumu. Lai beidzot skaļāk pievērstu uzmanību nesakārtotajam ceļam, ap 250 automašīnu devās protesta braucienā. Lasīt vairāk

 

Jaunais CUPRA Leon - vēl viens trumpis spāņu ražotāja piedāvājumā (+ FOTO)

29. aprīlī Madridē notika jaunā CUPRA Leon pasaules pirmizrāde, iezīmējot nozīmīgu pagrieziena punktu zīmola attīstībā. Iespaidīgajā pasākumā tika prezentēts gan CUPRA Leon piecdurvju hečbeks, gan Sportstourer. Lasīt vairāk

 

Ar tehniskajiem līdzekļiem konstatētas braukšanas bez OCTA gadījumā sodīs ne biežāk kā reizi diennaktī 13

Saeima šodien galīgajā lasījumā pieņēma grozījumus Ceļu satiksmes likumā nosakot, ka par ar tehniskajām ierīcēm konstatētu braukšanu bez apdrošināšanas vai valsts tehniskās apskates sodu piemēros ne biežāk kā reizi 24 stundu laikā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti