Divu automašīnu sadursmē Raņķu pagastā četri bojāgājušie 17

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 4.novembris 2023 11:51

Piektdien divu automašīnu sadursmē Raņķu pagastā gājuši bojā četri cilvēki, aģentūru LETA informēja Valsts policijā.

Piektdien plkst.21.11 Kuldīgas novadā, Raņķu pagastā, uz autoceļa Kuldīga - Skrunda - Embūte notika sadursme starp diviem "Audi" markas spēkratiem.

Ceļu satiksmes negadījumā no gūtajām traumām notikuma vietā gāja bojā četras personas - abu transportlīdzekļu vadītāji un divi pasažieri. Par notikušo sākts kriminālprocess, un policija noskaidro notikušā apstākļus.

Kopumā aizvadītajā diennaktī Latvijā reģistrēti 139 ceļu satiksmes negadījumi, turklāt 14 no tiem bijuši cietušie. Dažādas traumas avārijās guvuši kopumā 19 cilvēki. Cietuši tostarp divi gājēji, viens velosipēdists un četri elektroskrejriteņu vadītāji.
 

 
17 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
650 4.novembris 2023 14:26
7 0 Atbildēt

Āmen..

Bet ,spieržot pēc tā, cik "operatīvi" no ē-vides ir nozuduši vienīgie daži notikuma vietas attēli, tā dēvētā "Sabiedrība" diezin vai kaut ko uzzinās/Par!

To nāvesceļu tajā tur R-pagastā gadu desmitiem nav "izdevies" sakārtot kādā tādā daudzmaz dzīvībai nebīstamā veidolā.Vismaz pieejamie gugelmapsa rīki tur nekādu "civilizācijas" pēdu nospiedumu neuzrāda, ja vien kādi brīnumi nav notikuši tieši šajā itin veiksmīgajā 23šajā.Kā tur bija pagājušajā gadu simtenī, tā ir arī šajā.

Notikuma vietas foto liecināja/Par! TO, ka "adbildīgajiem specoĀlistiem" tur joprojām nebij "izdevies" ne uzkrāsot kādu atstarojošu līniju, nedz arī ieskrūvēt (priekš regulātajiem ikvakara Lohiem) kādu orientējoši/spīdošo ceļmalas stabiņu.Nee.Priekš kam.Kā pēc.

Un šis NAV gluži pirmais gadījums, kad konkrēti uz šī te (ar visiem Drošības atribūtiem bagātīgi  "aprīkotā") nāvesceļa notiek katastrofas ar līdzīgiem iznākumiem. 

Vienīgi ka valdoši/vadošo SpecoĀlistu vadībā priekš Lohiem ir programmiski izstrādāts (iespējams,pasaulē vis vis modernākais) konkrētās vietas identifikācijas paveids- uz autoceļa Kuldīga-Skrunda-Embūte..Turpat netālu no Embūtes,uz autoceļa Ventspils-Grobiņa-Nītaure.

Hmm 4.novembris 2023 15:59
7 1 Atbildēt

man neizkrīt no prāta nesen Timrota teiktais - dzīvo cilvēks, cīnās ar problēmām un tad vienā brīdī iegriež savu mašīnu pretējā joslā... Bet mēs te spriežam slikti ceļi, policija, vecas mašīnas...

LMT 4.novembris 2023 11:57
6 2 Atbildēt

Atkal BMW!

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Volkswagen ID.3 saņem vēl vienu uzlabojumu paketi 4

Elektriskais Volkswagen modernizāciju piedzīvoja jau pērn, taču ražotājs pie tā nav apstājies un atradis veidu, kā elektrisko hečbeku uzlabot arī šogad. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Škoda Kodiaq (+VIDEO) 2

No šīgada Škoda jaunumiem mūsu tirgum svarīgākais ir jaunais Kodiaq. TV Autoziņas devās uz Spāniju, lai tuvāk iepazītos ar lielākā Škodas krosovera otro izlaidumu. Lasīt vairāk

 

Audi Q6L e-tron – Ķīnā ražots, Ķīnas tirgum (+ FOTO) 1

Pekinas autoizstādē Vācijas autobūves uzņēmums Audi nodemonstrējis Audi Q6L e-tron – globāļā tirgus modeļa Q6 e-tron pagarināto modifikāciju, kas paredzēta Ķīnas tirgum. Lasīt vairāk

 

Ko dara šī tehnika? (+ VIDEO) 8

Kravas auto ar piekabi kaut ko vienmērīgi izkaisa uz ceļa. Vai varētu būt, ka šādi ātrā un vienkāršā veidā tiek atjaunots ceļa segums? Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti