Salaspils novadā kravas un vieglās automašīnas “Volvo” frontālā sadursmē gāja bojā 2 cilvēki (+ VIDEO) 15

 

Foto: iAuto.lv aculiecinieks

iAuto.lv | 1.jūnijs 2024 11:14

Šodien, 1. jūnijā, pulksten 4.52 Salaspils novadā, Salaspils pagastā notika kravas automašīnas “Renault” un vieglās automašīnas “Volvo” frontāla sadursme.

 

No gūtajām traumām notikuma vietā bojā gāja vieglās automašīnas “Volvo” vadītājs, dzimis 1960. gadā, un tās pasažieris, dzimis 1983. gadā. Par notikušo Valsts policija ir uzsākusi kriminālprocesu un izmeklē negadījuma apstākļus - informē Valsts policija.

Izsakām līdzjūtību bojā gājušo tuviniekiem.

Foto: iAuto.lv aculiecinieks

Foto: iAuto.lv aculiecinieks

Foto: iAuto.lv aculiecinieks

Foto: iAuto.lv aculiecinieks

Foto: iAuto.lv aculiecinieks

Foto: iAuto.lv aculiecinieks

Foto: iAuto.lv aculiecinieks

Foto: iAuto.lv aculiecinieks

Foto: iAuto.lv aculiecinieks

 
15 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Kanibaals 1.jūnijs 2024 17:57
9 2 Atbildēt

iAuto klauni stopkadros numurzīmes smērē ciet kamēr video tās ir redzamas 😂

Atgādinu, ka numurzīme nav personas dati, tur nav ko smērēt. It sevišķi smagajiem, kas ir uz juridisku personu.

650 1.jūnijs 2024 19:48
6 1 Atbildēt

Kāpēc netiek nofilmētas norautās galvas un/vai pa a/m saloniem izmētātās zarnas u.c. citas no ķermeņa(-iem) atdalījušās (domājamās) to daļas uz attiecīgās konkrētā tr.līdzekļa numurzīmes fona? 

Ja smagais ir "uz jur.personu" un šobrīd (tobrīd) atrodas publiskā vietā,- vai es drīkstu iekāpt tā kabīnē un nofilmēt tur notiekšošās (iespējams, man interesējošās) darbības?

P.S., vai (gadījumā..) šī te glumi/izmanīgo amata vippersonu savulaik izmanīgi iedibinātā Mode nesniegt pilnīgi nekādu informāciju par notikuma apstākļiem nebūtu uzskatāma par (galēju) Necieņu pret sabiedrību? Vai gadījumā kāreiz no šī neaug kājas dažādām manipulācijām, sagrozīšanām un patieso iemeslu noklusēšanai, vai pat visas "statistikas" sagrozīšanai līdz patvaļīgi interpretējamas putras statusam?  

Kā diez "cilvēks" (ta ko tur liegties- LOHS/regulārais) varētu "uzzināt", ar ko viņam jārēķinās un no kā būtu jāuzmanās, ja gaiši saulainā Jūnija naktī viņam ir sagadījies izbraukt uz ceļa?

650 1.jūnijs 2024 13:25
4 3 Atbildēt

Vasaras nakts trauslais brīnums.Maģiskais laika sprīdis "no 3jiem līdz 5ciem".Viss aug,visi mostās un viskautkas visur kustās.Rodas arvien jaunas dzīvības un pamazām aiziet vecās.Tuvojamies Saulgriežiem.Vēl kādas 22 dien naktis jānoturās.Pēc tam kļūs drusciņ Labāk (vai vismaz jau Vieglāk). Āmen..

P.S.., vienā ziņā būt skaidrs, kāds tomēr uzspēja "līdz tiem 5ciem". Iekļāvās, tāteikt.Kas nav skaidrs- kāds tam ir izskaidrojums- iemesli,cēloņi, vismaz kaut kādas likum- un/vai cēloņ sakarības.Kāda te būtu tā "mācība", un kā varētu "citureiz" no šādas situācijas izvairīties.

Cik ilgi vēl turpināsim ierasto "braukšanas kursu" ar glumo demagoģiju un trulajām pamācībām "kā (Lohiem) pareizi braukt gar fotoradaru".Jā.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

4 miljoni eiro, 300 km/h 10 sekundēs - Bugatti pastāsta par jauno modeli Tourbillon

Francijas hiperauto ražotājs Bugatti atklājis attēlus un informāciju par jauno modeli Tourbillon, kas nomaina Chiron. Molsheimā bāzētais uzņēmums plāno 250 eksemplārus, kas jau ir izpirkti. Lasīt vairāk

 

Modernizētais Audi RS 3 uzstāda jaunu apļa rekordu Nirburgringā 1

Franks Štiplers ir uzstādījis jaunu apļa rekordu kompaktklases automobiļiem Nirburgringas Nordšleifes trasē ar modernizēto RS 3 modeli. Audi Sport sacīkšu un testa pilots uzrādīja iespaidīgu laiku – 7:33,123 minūtes, pašreizējo ātrāko apļa laiku šajā klasē pārspējot par vairāk nekā piecām sekundēm. Lasīt vairāk

 

Aston Martin ir “nenokaujams” – 90% vēl ierindā 4

90 procenti no visiem izgatavotajiem Aston Martin automobiļiem joprojām ir apritē. Lasīt vairāk

 

Elektriskais Alfa Romeo Junior būs jaudīgāks nekā plānots

Alfa Romeo pabeidzis modeļa Junior Veloce dinamiskos testus. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti