Salaspils novadā kravas un vieglās automašīnas “Volvo” frontālā sadursmē gāja bojā 2 cilvēki (+ VIDEO) 15

 

Foto: iAuto.lv aculiecinieks

iAuto.lv | 1.jūnijs 2024 11:14

Šodien, 1. jūnijā, pulksten 4.52 Salaspils novadā, Salaspils pagastā notika kravas automašīnas “Renault” un vieglās automašīnas “Volvo” frontāla sadursme.

 

No gūtajām traumām notikuma vietā bojā gāja vieglās automašīnas “Volvo” vadītājs, dzimis 1960. gadā, un tās pasažieris, dzimis 1983. gadā. Par notikušo Valsts policija ir uzsākusi kriminālprocesu un izmeklē negadījuma apstākļus - informē Valsts policija.

Izsakām līdzjūtību bojā gājušo tuviniekiem.

Foto: iAuto.lv aculiecinieks

Foto: iAuto.lv aculiecinieks

Foto: iAuto.lv aculiecinieks

Foto: iAuto.lv aculiecinieks

Foto: iAuto.lv aculiecinieks

Foto: iAuto.lv aculiecinieks

Foto: iAuto.lv aculiecinieks

Foto: iAuto.lv aculiecinieks

Foto: iAuto.lv aculiecinieks

 
Visi komentāri
 
0pis 1.jūnijs 2024 11:37
0 1 Atbildēt

Tas acu liecinieks ir knipsējis bez aiztures, tāpat kā tas kurš iebrauca pretējā joslā.

650 1.jūnijs 2024 13:25
4 3 Atbildēt

Vasaras nakts trauslais brīnums.Maģiskais laika sprīdis "no 3jiem līdz 5ciem".Viss aug,visi mostās un viskautkas visur kustās.Rodas arvien jaunas dzīvības un pamazām aiziet vecās.Tuvojamies Saulgriežiem.Vēl kādas 22 dien naktis jānoturās.Pēc tam kļūs drusciņ Labāk (vai vismaz jau Vieglāk). Āmen..

P.S.., vienā ziņā būt skaidrs, kāds tomēr uzspēja "līdz tiem 5ciem". Iekļāvās, tāteikt.Kas nav skaidrs- kāds tam ir izskaidrojums- iemesli,cēloņi, vismaz kaut kādas likum- un/vai cēloņ sakarības.Kāda te būtu tā "mācība", un kā varētu "citureiz" no šādas situācijas izvairīties.

Cik ilgi vēl turpināsim ierasto "braukšanas kursu" ar glumo demagoģiju un trulajām pamācībām "kā (Lohiem) pareizi braukt gar fotoradaru".Jā.

Autobraucējs . 1.jūnijs 2024 14:23
3 4 Atbildēt

Izskatās ka smagā auto šoferis bija aizmidzis !

Kanibaals 1.jūnijs 2024 17:57
9 2 Atbildēt

iAuto klauni stopkadros numurzīmes smērē ciet kamēr video tās ir redzamas 😂

Atgādinu, ka numurzīme nav personas dati, tur nav ko smērēt. It sevišķi smagajiem, kas ir uz juridisku personu.

0pis 1.jūnijs 2024 18:08
1 1 Atbildēt

Ja auto neatrodas privātīpašumā, tad vispār nav par ko satraukties - publiskā telpa, var bildēt kaut vai seksuālo kontaktu jo dalībnieki apzinājās sekas

650 1.jūnijs 2024 19:48
6 1 Atbildēt

Kāpēc netiek nofilmētas norautās galvas un/vai pa a/m saloniem izmētātās zarnas u.c. citas no ķermeņa(-iem) atdalījušās (domājamās) to daļas uz attiecīgās konkrētā tr.līdzekļa numurzīmes fona? 

Ja smagais ir "uz jur.personu" un šobrīd (tobrīd) atrodas publiskā vietā,- vai es drīkstu iekāpt tā kabīnē un nofilmēt tur notiekšošās (iespējams, man interesējošās) darbības?

P.S., vai (gadījumā..) šī te glumi/izmanīgo amata vippersonu savulaik izmanīgi iedibinātā Mode nesniegt pilnīgi nekādu informāciju par notikuma apstākļiem nebūtu uzskatāma par (galēju) Necieņu pret sabiedrību? Vai gadījumā kāreiz no šī neaug kājas dažādām manipulācijām, sagrozīšanām un patieso iemeslu noklusēšanai, vai pat visas "statistikas" sagrozīšanai līdz patvaļīgi interpretējamas putras statusam?  

Kā diez "cilvēks" (ta ko tur liegties- LOHS/regulārais) varētu "uzzināt", ar ko viņam jārēķinās un no kā būtu jāuzmanās, ja gaiši saulainā Jūnija naktī viņam ir sagadījies izbraukt uz ceļa?

0pis 1.jūnijs 2024 20:04
0 1 Atbildēt

Brauc tā mierīgi, tad mēnessgaisma apžilbina un bladāc! uzskrien papirdes ziedam!

Valters 1.jūnijs 2024 22:15
3 2 Atbildēt

Nezinu kas vainīgs! Bet smagās automašīnas ar brauc kā trakas, brauc tā ka ceļš viņām piederētu, nedeļu atpakaļ pretī brauca ar smagais, nevareja sapras piedzēries vai kas..

coldasice 1.jūnijs 2024 23:23
2 0 Atbildēt

Braucām pirms atsoņiem garām, fūre jau bija uz riteņiem. Fūes braukšanas virzienā- tajā joslā, kur tā atradās pirms avārijas(man liekās, ka virznienā no Rīgas)bija/ ir redzamas bremzēšanas pēdas, tikai nav skadrs, kas un kā. Līdzjūtība piederīgajiem.

Braucu garām 1.jūnijs 2024 23:43
2 0 Atbildēt

Uz riteņiem bija piekabe, pats auto ap 8 vēl dusēja uz sāna ar atvērtām pasažiera durvīm.

Maxima piegādes transports ... Kādi pāris veikali palika bez preces šodien......

coldasice 2.jūnijs 2024 0:21
1 0 Atbildēt

Iespējams dažas minūtes jau pēc astoņiem....

650 2.jūnijs 2024 14:10
0 0 Atbildēt

Izskatās (kārtējoreiz) tā, ka (sakarā ar amat vippersonu noteikto tendenci uz notikuma detaļu pēc iespējas pilnīgāku noklusēšanu) tagad mums sabiedrisko domu veido pamatā dažādi (m.)i-neta komentētāji- nejaušie garāmbraucēji vai pat ar notikumu nesaistītas personas.Kur tā pamat doma laikam ir izliet žulti par kādu sen piedzīvotu pārestību vai vispār izteikt kādu konstantu "viedokli" (kurš pamatā viņiem katrreiz ir vienāds,lai kāds būtu tas konkrētais notikums). 

Ja vien kkur ir iesaistīts smagais- nu tātad parasti tas tiek viennozīmīgi nozīmēts par vainīgo.Vai kāds tur kkur aizmiga- nu tak protams, ka smagais.Reku 3jos viņš piecēlās, lai badacietējiem rijamos porduktus pievestu, bet jau 5cos aizmiga.Kāpēc smagais (pēc liecinātāju versijas tepat 6cm augstāk..) bremzēja savā joslā ("atstāja bremzēšanas pēdas")- nu tak gan jau (iespējams) strauji pamodās un uzreiz arī strauji nobremzēja.Mazums kas, zin kā.Un (droš vien) ieķērās bremzes un nedaudz sajuka stūre, ka beigās tas finišēja pretējās joslas grāvī.

Bet nu galīgi neiespējami ir šādos gadījumos kādureiz uzdzirdēt kādu tā dēvēto x-pert skaidrojumu.Kas vispār var notikt uz ceļa vasaras naktī un kurš būtu tieši tas pats  "interesantākais" diennakts(nakts) laiks.

anonimikis 2.jūnijs 2024 16:02
0 4 Atbildēt

Tik pat labi vietējie ar Volvo vilka mājas no piektdienas dzerstiņa. Piesprādzējušies nebija, joslā noturēties nespēja, streipuļoja pa ceļu.

James Bong 3.jūnijs 2024 9:51
3 4 Atbildēt

Izskatāska smagais būs aizsnaudies un nogalinājis divus cilvēkus.

uupis 4.jūnijs 2024 12:17
0 0 Atbildēt

vernons pazudis - laikam gulēja pie smagā ruļļiem!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Pārsteigums no Volkswagen – ID.3 maksās mazāk par 30 000 eiro 3

Vācu medijos parādījusies informācija, ka Volkswagen samazinās elektriskā hečbeka ID.3 cenu, turklāt drīz un visai būtiski. Lasīt vairāk

 

BYD piesaka 1200 Zs jaudīgo Yangwang U8 Parīzes autoizstādei (+ VIDEO) 1

Ķīnas autobūves koncerns BYD gatavojas Parīzes autoizstādei, kas durvis ver 14. oktobrī. Jaunumu skaitā arī luksuss klases apvidus auto Yangwang U8, kas pirmizrādi Ķīnā svinēja 2023. gada novembrī. Lasīt vairāk

 

Ad Rem Auto atklāj jaunu autocentru Pārdaugavā (+VIDEO) 2

Septembra vidū ar vērienīgu sarīkojumu Ulmaņa gatvē tika oficiāli atklāts Ad Rem Auto jaunais autosalons. Lai gan tehniski autocentrs funkcionē jau kopš augusta, Ad Rem Auto vadītājs Māris Īle neslēpa saviļņojumu par projekta īstenošanos. Lasīt vairāk

 

Policija dodas cieņas reidā: luksofora signālu neievērošana un pārgalvīgs ātrums jeb ikdienas rīts Rīgas ielās 57

Lai pārraudzītu visu ceļu satiksmes dalībnieku rīcību, ceļu satiksmes noteikumu ievērošanu un savstarpējo mijiedarbību pilsētvidē, Valsts policija un VAS “Ceļu satiksmes drošības direkcija” (CSDD) kampaņas “Dod ceļu cieņai” ietvaros septembrī ir veikusi uzvedības kultūras kontroles monitoringu Rīgā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti