Nelegālas ātrumsacīkstes? - Porsche GT3 avārijā Vācijā iet bojā divi cilvēki (+ FOTO) 16

 

Foto: Ekrānbilde no Youtube.com

iAuto | 13.augusts 2024 15:50

Īsi pirms Porsche ar ātrumu 200 km/h noslīdēja no ceļa, liecinieki to redzēja pa autobāni traucoties “bamperi pie bampera” ar Mercedes C63 AMG Coupe.

Jūlija beigās Unnā, netālu no Dortmundes notikušo avāriju joprojām apspriež vācu medijos. Kas tas bija – nelaimīga sagadīšanās, zaudējot kontroli apsteigšanas manevra laikā vai likumsakarīgs rezultāts nelegālām sacensībām ar cita jaudīga spēkrata īpašnieku?

Policijas rīcībā ir ieraksts no trešās automašīnas, kas parāda, ka pelēkais Porsche dzenas pakaļ melnam Mercedes C63 AMG, ar ātrumu aptuveni 200 km/h apdzen to tieši pirms nobrauktuves uz A1, tad vadītājs zaudē kontroli, automašīna noslīd no kreisās joslas aptuveni 250 metrus pāri nobrauktuvei uz A1, iztriecas cauri vairākiem kokiem un uzreiz uzliesmo.

Abi vīrieši, tēvs un dēls, gāja bojā sadegot savā mašīnā, turklāt viņu ķermeņi bija tik ļoti pārogļojušies, ka vēl vairākas dienas pēc notikušā nebija skaidrs, kurš sēdējis pie stūres.

Tajā pašā dienā savā Dortmundes dzīvoklī tika aizturēts Mercedes vadītājs. 39 gadus vecais vīrietis tiek turēts aizdomās, ka piedalījies nelegālās ātrumsacīkstēs, tādēļ viņam atņemtas vadītāja tiesības, mobilais tālrunis un arī automašīna. Savu auto viņš ieraudzīs tikai tad, kad būs kliedētas sākotnējās aizdomas un noskaidrots viņa nevainīgums.

Izmeklēšanai būs sarežģīts uzdevums, jo Porsche braucošie vairs nevar liecināt.

 
16 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
WALA 15.augusts 2024 11:12
30 0 Atbildēt

Kāds jopcik sakars, ja uz ceļa atrodas kāds slims ar galvu, tad nav svarīgi vai 200 vai 100km/h ... Tu jopcik pabrauc blakus kādai omītei ar garu autobraukšanas vēsturi pa to autbāni ... ka bikses nepiečurā. Ja parasts cilvēks 50+ gadus pie stūres uz bāņa av avarējis, tad acīmredzot bāņa ātrumiem nav nekādas vainas, bet ir atseviški dunduki kuri nesaprot ko var pašu un ko var viņu auto. 

P.S. te izskatas ka kāds ir izdarījis kaut ko izcili stulbu ar Porsche, jo pie 200+km/h jebkurš straujš un nepārdomāts manevrs kapitāli sabojā jebkādu auto "balansu" un ja tu ar to nerēķinies - tad auzas garatētas ... Pie kam lai ātri brauktu - tā ir jādara pastāvīgi, vienreiz pa 10 gadiem maksimāli ātri, pat autosportistiem var iziet greizi ...

Johans 14.augusts 2024 15:33
26 0 Atbildēt

Protams, ka ir un pat diezgan smagas. Esmu redzējis saspiestus vieglos starp smagajiem, avarējušu gāzes vedēju uz A7 utt., BET tas nav un nebūs vāciešiem iemesls pārskatīt bezlimita ātrumierobežojumu uz Autobahn, jo tāda ir daba, kamēr kāds brauks ar mašīnu, velosipēdu utt. avārijas ir neizbēgamas! Vācieši nekādus likumus un noteikumus nemaina gadu desmitiem, nevis tā kā LV prērijā - viens skaļš gadījums un visi minisreļi, lai piesegtu Rail Baltik izgāšanos, skaļi kladzina ka viss jāpadara stingrāks, sods no pirmā kilmetra utt. Ar tādu polulistisku sviestu var nodarboties tikai mazvalstu jaunceptie progresīvie populisti.

650 13.augusts 2024 23:27
9 0 Atbildēt

Ikkatra Loha bibeliOtēkā ir jābūt šai videopamācībai: www.facebook.com/reel/11006228...2?locale=sq_AL

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Degvielas cenas: Dīzelis 1.477 un 95 benzīns 1.517 EUR; bet Igaunijā? - 15.09.2024

iAutolv uzpilda degvielu par 1.477 eiro litrā, Gulbenē todien Neste cena bija 1.42 par litru, bet Igaunijā 15. septembrī par dīzeļdegvielas litru prasīja 1,419 eiro. Lasīt vairāk

 

Pjastri veiksmīgi aizsargājas no Leklēra un uzvar Azerbaidžānas "Grand Prix" 2

Austrālijas autosportists Oskars Pjastri svētdien izcīnīja uzvaru Pirmās formulas (F-1) pasaules čempionāta 17.posmā - Azerbaidžānas "Grand Prix" - un viņa pārstāvētā "McLaren" komanda kļuva par līderi Konstruktoru kausā. Lasīt vairāk

 

Lielas problēmas BMW: Dingolfingas rūpnīca uz laiku aptur ražošanu, atsaukums izmaksās miljonus 4

BMW uz laiku apturējis ražošanu savā Eiropas lielākajā rūpnīcā Vācijas pilsētā Dingolfingā. Iemesli lēmumam ir vairāki. Lasīt vairāk

 

Dzelzceļa stacija RIX lidostā un vilciena savienojums ar Rīgu būtu jāiesaldē vismaz uz 10 gadiem (+ VIDEO) 23

iAutolv apskata topošo Rail Baltica stacijas ēku Rīgas lidostā un izsaka savas domas attiecībā par šo projektu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti