Ceļu satiksmes negadījumā Zemgalē gājis bojā cilvēks 6

 

Foto: iAutolv

Nozare.lv | 14.oktobris 2024 9:28

Svētdien ceļu satiksmes negadījumā Zemgales reģionā gājis bojā cilvēks, aģentūra LETA uzzināja Valsts policijā.

Aizvadītajā diennaktī valstī kopumā reģistrēti 79 ceļu satiksmes negadījumi, astoņos no tiem cietuši cilvēki. Nevienā avārijā nav bijis vairāk par vienu cietušo. No cietušajiem trīs ir gājēji, viens - velosipēdists, bet vēl viens - elektriskā skrejriteņa vadītājs.

24 stundu laikā par dažādu Ceļu satiksmes noteikumu neievērošanu Valsts policija noformējusi 467 administratīvā pārkāpuma protokolus, tajā skaitā 204 par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu un divus par agresīvu braukšanu.

Pie stūres esam alkohola reibumā pieķerti 12 automašīnu vai motociklu vadītāji, no kuriem astoņi bijuši stipri piedzērušies, par ko paredzēta kriminālatbildība.

 
6 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
anonimikis 14.oktobris 2024 12:00
1 0 Atbildēt

Lohiem tiek pasniegta ļoti izsmeļoša informācija.

650 14.oktobris 2024 12:46
1 0 Atbildēt

Pilnīg ta ka Superinformācija, visi Lohi gavilē, nospiedoši lielākā to daļa ceļas kājās un izkliedz skaļas ovācijas.Paldies Polipolicijai un (protams) Nozarei eLvēē.

Tā vietā, lai Vadītājiem atgādinātu par iespējamajiem pārsteigumiem RUDENS TUMSĀ, viņiem te piedāvāja noklausīties kaut kādu Dabass Fonda Ornitologu.Acīmredzot, tas bojāgājušais visdrīzāk ka saskrējās ar slaveno Dzelteno Stērsti,tumsā neizmainījās.Āmen..

.

Tāpat, kā nupat pusnaktī ar frontālu sadursmi tika "atzīmēta" Jūrmalas Dzintara viadukta rekonstruētās puses ieviešana ekspLohtācijā.Visas tā dēvētās "Satiksmes Orgānizācijas" izmaiņas tur bij tik nepārprotami sazīmētas, ka avarējušie Lohi acīmredzami apjuka no pieejamās informācijas apjoma.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Leapmotor B10 un C16 piedzīvo pirmizrādi Parīzes autoizstādē (+ FOTO) 7

Parīzes autoizstādē pirmizrādi piedzīvojuši Leapmotor C16 un B10 - divi jaunumi, ko Ķīnas uzņēmums virza sadarbībā ar autobūves koncernu Stellantis. Lasīt vairāk

 

GAC Aion V – Eiropas pirmizrāde Parīzē; Ķīnā no17 000 eiro, cik pie mums? (+ FOTO) 2

Līdz 750 km sniedzamība, dāsns aprīkojums, mazs patēriņš – 4,60 m garais ķīniešu krosovers paredzēts globālajam tirgum. Ķīnā tā cena sākas no atzīmes 17 000 eiro, bet pie mums? Lasīt vairāk

 

Piedošanas nebūs - puiši ar Audi vajā vadītāju, kas viņiem patraucēja (+ VIDEO) 10

Puiši, kas ar Audi pa kreiso malējo joslu aiztraucas milzu ātrumā, spiesti strauji bremzēt, izbraucot zaļajā zonā, jo viņiem patraucē cits Audi, kas iziet uz kravinieka apsteigšanu. Tālākajā vainīgais tiek vajāts, apstādinot visas maģistrāles kustību. Lasīt vairāk

 

Elektrisko Mercedes noiets ASV krītas; zaļie plāni jāpārskata 7

Vācijas autobūves uzņēmums Mercedes-Benz spiests atzīt, ka elektriskās saimes transportlīdzekļu noiets ASV tirgū krities trešo ceturksni pēc kārtas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti