CSDD aicina „ierakt draugu smiltīs", lai nebrauktu dzēris (+ video) 4

 

Foto: Publicitātes attēls

CSDD | 21.jūnijs 2015 9:16

Ceļu satiksmes drošības direkcija (CSDD) kopā ar apdrošināšanas sabiedrību ERGO satiksmes drošības kampaņas „Dusmīgs, toties dzīvs!" ietvaros ir izveidojusi aplikāciju ar drastisku nosaukumu „Ieroc draugu!". Tā ļauj virtuāli ierakt draugu (vai pat sevi) pludmales smiltīs, lai atturētu no braukšanas reibumā. Vienlaikus aplikācija ļauj cilvēkiem kļūt par Jāņu kampaņas klipa galveno varoni.

CSDD un ERGO mērķis ir ar šo aplikāciju iedvesmot cilvēkus radošām idejām, proti, ar kādām metodēm iespējams atturēt Jāņa bērnus no auto vadīšanas reibumā. Reģistrējoties ar kādu no sociālo tīklu profiliem un sekojot norādēm jeb – virtuāli „rokot", rezultātā var iegūt ko īpašu – personalizētu Jāņu reklāmas video rullīti ar izglābtā cilvēka seju. Šādi ikvienam ir iespējas kļūt par CSDD kampaņas „Dusmīgs, toties dzīvs!" klipa galveno varoni un izprast braukšanas reibumā negatīvās sekas mūsdienīgā  un interaktīvā veidā. 

Kampaņas „Dusmīgs, toties dzīvs!" ietvaros tiek piedāvāti dažādi risinājumi, piemēram, TV klipi un digitālās aplikācijas, uzsverot, ka iereibušos un braukt gribošos draugus var apturēt dažādos veidos, taču ne vienmēr viņi būs priecīgi. Varbūt draugi dusmosies, kliegs un purpinās zem deguna, bet vismaz būs pasargāti un paliks dzīvi.

Arī šogad CSDD kopā ar Satiksmes ministriju, Valsts policiju un sadarbības partneriem ar  kampaņu „Dusmīgs, toties dzīvs!" aicina: „Jāņu brīvdienās – nulle bojāgājušo!". CSDD kampaņas pret braukšanu alkohola reibumā veido jau 15 gadus, kā rezultātā situācija uz ceļiem ir jūtami uzlabojusies. Ja 2001.gadā dzērājšoferu izraisītajās avārijās bojā gāja 111 cilvēki, bet pērn gandrīz četras reizes mazāk – 29 bojā gājušie.

Kampaņu „Dusmīgs, toties dzīvs!" atbalsta apdrošināšanas sabiedrība ERGO un dzērienu ražotājs AS „Aldaris"; tā tiek finansēta no OCTA līdzekļiem.

 
4 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
LMT 21.jūnijs 2015 13:43
7 0 Atbildēt

LMT aicina CSDD vadību ierakt smiltīs, lai nerunā muļķības!

Kaspars 21.jūnijs 2015 15:22
4 4 Atbildēt

Braucot dzerusam draugam buutu lielakas iespejas izdzivot:D

skats no malas 29.jūnijs 2015 19:05
1 0 Atbildēt

Cik promiļļu reibumā ir jābūt kai ko tādu izdomātu???

CSDD prātiņa kā mazam bērnam !!!

Kaut gan mazs bērns tādas stulbības neizdomātu!

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Dīzelis beidzot lētāks par benzīnu: Dīzelis 1.637 un 95 benzīns 1.657 EUR -26.03.2024 (+ VIDEO) 16

iAutolv uzpilda degvielu, secina, ka dīzeļdegviela lētāka par benzīnu un aicina aizdomāties par to, vai varam atļauties zaļo politiku šādā formātā un maksāt par degvielu vairāk kā, piemēram, Spānijā. Lasīt vairāk

 

Saskaņotais paziņojums – kā to pareizi aizpildīt 11

Ceļu satiksmes negadījums var notikt ar ikvienu, neatkarīgi no autovadītāja vērības vai braukšanas pieredzes. Pārsvarā notiek nelieli satiksmes negadījumi, un ļoti bieži auto braucējiem nākas pildīt saskaņoto paziņojumu. Lasīt vairāk

 

ASV kravas kuģis daļēji sagrauj 2,5 km garo tiltu Baltimoras pilsētā (+ PAPILDINĀTS 11:45 VIDEO) 25

ASV, Baltimorā kuģim ietriecoties tilta konstrukcijās daļēji sagrauts tilts pār Potapskas upi. Tiek ziņots, ka tajā brīdī pār tiltu braukušas automašīnas un pārvietojušies gājēji, tādēļ iespējami upuri. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti