Jaunais Renault Captur saņem 5 zvaigznes Euro NCAP testos (+ VIDEO)

 

Foto: Publicitātes attēls

Renault | 6.decembris 2019 13:29

Jaunais Renault Captur saņēmis maksimālo pieczvaigžņu vērtējumu Euro NCAP drošuma pārbaudē. Līderis pilsētas SUV klasē rūpējas par braucējiem, piedāvājot labāko aktīvās un pasīvās drošības līmeni.

2019. gada novembrī tirdzniecībā nonākušais jaunais Captur nokārtoja pārbaudījumu ar maksimālo 5 zvaigžņu novērtējumu jaunākās paaudzes testos. Jaunais Captur ir apliecinājis visas labās īpašības attiecībā uz braucēju (pieaugušo un bērnu) un gājēju drošību, kā arī efektīvu braukšanas palīglīdzekļu klāstu.

Uz alianses jaunās, modulārās platformas CMF-B balstītais Captur pievienojas jaunajam Clio (arī 5 zvaigznes) drošāko spēkratu sarakstā. Tam ir raksturīga optimizēta virsbūves konstrukcija, uzlabots sēdekļu veidojums un drošības jostu stiprinājumi, kas ar pirotehniskiem priekšspriegotājiem un slodzes ierobežotājiem ir paredzēti optimāla atbalsta nodrošināšanai visiem braucējiem. “Renault” ir “Fix4sure” tehnoloģijas vēstnieks, jo tā izcili atbalsta braucējus, lai viņi neslīdētu zem drošības jostas. Turklāt jaunā Captur konstrukcija ļauj viegli uzstādīt bērnu sēdekli uz malējiem aizmugures sēdekļiem, kā arī sānu trieciena laikā aizsargā aizmugurējo pasažieru galvu.

Tāpat jaunais Captur lepojas ar bagātīgu aprīkojuma klāstu: 6 drošības spilveni, ABS ar avārijas bremzēšanas palīgsistēmu, kamera un radari (nodrošina joslas ievērošanas funkciju, ceļa zīmju pazīšanu ar brīdinājumu par ātruma pārsniegšanu, droša atstatuma brīdinājumu, avārijas bremzēšanu), ātruma regulators/ierobežotājs, neaizsprādzētu drošības jostu brīdinājums pieciem sēdekļiem, ārkārtas palīdzības izsaukums. Turklāt redzamību uzlabo 360° kamera, standartaprīkojumā iekļautie 100% LED priekšējie lukturi, automātiskā priekšējo lukturu ieslēgšana un elektrohromatisks atpakaļskata spogulis salonā.

Captur jaunā elektronikas arhitektūra ir ļāvusi nodrošināt arī aktīvu avārijas bremzēšanu ar gājēju, velosipēdistu un citu transportlīdzekļu pazīšanu, kā arī piedāvāt ceļu satiksmes un lielceļu palīgsistēmu, kas ir pirmais solis pretī bezvadītāja braukšanai.

Šīs ADAS (uzlabotās autovadītāja palīgsistēmas), kas pieejamas jaunajā Captur, ir iedalītas trijās grupās: braukšana, stāvvieta un drošība. Tās veido zīmolu “Renault EASY DRIVE”. To iestatījumi ir skaidri un saprotami pieejami, izmantojot multivides sistēmas “Renault EASY LINK” skārienekrānu.

Jaunais Captur piedāvā labāko drošību savā klāstā, no jauna apstiprinot “Renault” zināšanas par drošību visiem braucējiem un ceļu satiksmes dalībniekiem. Ar atjaunoto konstrukciju, augsto tehnoloģiju funkcijām un visiem jauninājumiem jaunais Renault Captur aizsāk jaunu laikmetu “Groupe Renault” ražojumu stratēģijā un sniedz tirgus līderim pilsētas SUV kategorijā labāko drošības jomā.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti