"Jūrmalas gaisma" 10.06.2022 novērš galvenos apdraudējumus satiksmes drošībai Mellužu būvobjektā (+ VIDEO) 2

 
iAuto | 10.jūnijs 2022 15:18

iAuto pārbauda, kā izmainījusies situācija Mellužu būvobjektā. Secinājums: ja grib, tad var!

Ļoti svarīgi ir uzsvērt, ka braucot ārā no Mūzikas ielu uz Strēlnieku prospektu ir ļoti bīstami, jo ir nepāredzams līkums ar intensīvu un ātru satiksmi.

SVARĪGI: Ja jums notiek ceļu satiksmes negadījums uz ceļa, kurā notiek būvdarbi, ceļu remonts, iesakām veikt visa posma un īpaši ceļa zīmju video fiksāciju, lai labāk varētu aizstāvēt savas tiesības un pārkāpumu gadījumā vērsties pret ceļa uzturētāju. Šāda tiesvedība visātrākajā veido nodrošinās kvalitatīvāku atbildīgo dienestu darbu!

Par to kā bija un kas tieši nav ievērots lasi šeit:

Bija

Ir

Bija

Ir

Bija

Ir

 
Visi komentāri
 
650 10.jūnijs 2022 17:47
1 1 Atbildēt

Kuŗš (un Kad) "novērsīs apdraudējumus" uz (joprojām) haotiski izrakņātās "Jaunķemeru šosejas"? Vai līdz "kūrorta sezonas" beigām tie tiks novērsti (ņemot vērā to, ka "darbus" pabeigt tika "solīts" līdz 29.aprīlim ?

Kā "'šodien" (ilgstoša lietus laikā) tur jūtas tā bēdugabala "šķērsotāji" ? Kāds diez ir (pa tekošajiem 2mēn) "rēķins" par izkratītajām mašinu piekarēm un/vai to vadītāju izkritušajām zobuprotēzēm? Cik "ieņemts" par papildus virsbūvju atmazgāšanu no dubļiem un/vai (Kūrortam Adbilstošo) putekļu daudzumu dzidrajā Kūrorta Gaisā?

Vai Jūrmalas Dome ir informēta par TO, kādi (Jūrmalas!) uzņēmumi atrodas šajā te bēdu piemeklētjā Talsu šos/Kolkas ielas rajonā? CIK darbinieku tur strādā un CIK tā saucamo "jūr/kūr Viesu" tur regulāri ierodas tā saucamajā "veselības uzlabošanas" nolūkā? Kādā diez veidā šī te uz vienīgā pievedceļa izveidotā haotiskā Būvbedre viņiem šo iespēju "veicina"? Kūrorta sezonas laikā ??

650 12.jūnijs 2022 22:19
0 0 Atbildēt

Jaunķemmeru šossejas masskarāde turpinās pillā sparā.Putekļu mākonis stāv visu diennakti.Šķembām līdzīgie suudi jau ir izkaisīti teju līdz riteņgājēju celiņam.Šodien pie vienas no 26 bedrēm kādi ļaudis jau formēja sasskaņoto.Jā.

Nākamajās brīvdienās Lohi droši vien varēs saukt abdrošinātājus un pa visu visam tam bardakam mainīs sasitās riepas.Nerunājot par engurkolkas pusraga virzienā (un atpakakaļ) traucošo ikgadējo jāņotāju varzu.Ta kur nu vēl par Lielvalstī beidzamās atlikušās sanatorijas tipa ārst/niecības iestādes 300 atpūtniekiem un tikpat darbiniekiem.Vienkārši pie dsas..Jā.

Jūrmalas dome Gaviillē- tuvojas Svētki, skaties par kūrort resort transport caurlaižu naudiņu varēs atkakal kādu te Piānistu uzacicināt uz Mellužu Kanaalizācijas ekstrarādi trubā/iePūst..Jā.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Seat ar rekordlieliem ienākumiem pirmajā ceturksnī 4

Spānijas autoražotājs 2024.gadu iesācis teicami, pirmajā ceturksnī nopelnot 226 miljonus eiro. Lasīt vairāk

 

Cadillac izstrādājis elektrisku krosoveru Ķīnas tirgum

Modelis Optiq paredzēts Ķīnas tirgum, taču vēlāk Cadillac to plāno pārdot arī ASV. Lasīt vairāk

 

Kāpēc ir tik svarīgi noteikt atbilstošu ātrumu satiksmes organizēšanai? Ceļa zīmes 110 km/h piemērs (+ VIDEO) 45

iAutolv skaidro, kādēļ arī tik nelielā satiksmes nogrieznī kāds ir Rīgas-Jūrmalas šosejas posms, nepieciešams savlaicīgi mainīt noteikto maksimālo ātrumu un kādēļ dažkārt lielāks ātrums nozīmē mazāku agresiju uz ceļa. Lasīt vairāk

 

"Kritiskās masas" velobraucienā notikuši divi negadījumi un sākti četri administratīvā pārkāpuma procesi 27

Rīgā trešdien tradicionālajā un nesaskaņotajā "Kritiskās masas" velobraucienā notikuši divi negadījumi un sākti četri administratīvā pārkāpuma procesi, aģentūra LETA uzzināja Valsts policijā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti