Vēlēšanas 2022: kā uzlabot satiksmes drošību? (+ VIDEO) 2

 
LTV Ziņu dienests | 21.septembris 2022 13:07

Šā mēneša beigās jau Saeimas vēlēšanas. Lai analizētu partiju piedāvājumu un iedzīvotājiem būtu vieglāk izdarīt savu izvēli, pētījumu kompānija SKDS pēc Latvijas Televīzijas pasūtījuma veica iedzīvotāju aptauju par problēmām, kas būtu vispims risināmas dažādās nozarēs. Viena no tām – satiksme.

 
Visi komentāri
 
650 21.septembris 2022 15:49
1 0 Atbildēt

Elektrosrejamriteņu lietotājus? Ā, atkakal jau tie lietotāji vainīgi/pie.Tā jau es domāju Lohi tādi.Vajadzētu (viņiem) aizliekt/Lietot. Jā.

Ā,jā.Ieviest vajaga.SamaziZināt,tāteikt..Vesela kuratur jau divarpusotrā lohu paaudze brauc pa (Latvijas)Ceļu.Aptaujuā aptaujāto (aptaurēto) krietnākā puse nezin kas ir nepārtrauktā līnija.Tas ir vērāņemams Panākums.Slavenaiss sat droš stratēģ plāns/2025 ir (jau) PārPildīts.Un nekādīgi nava zināms, kas te šitos lohus šitā te šiten ira šitikdzudz savairojis.Kuŗš (un par/ko) te "adbildēja".Jā,pareizi, (tagad,mums.lidz oct.1.) neko nevaig aizvaig kassīties, kas bijis/pagājājis.Kāir/tāir.Jā.

Un Kuŗš (mums, tagad) adbildēs per/to, ka pirms/tam netika pienācīgi adbildējis, adbildīgi nesdams adbildīgo adbildības nasstu un/vai (adbildīgi) ieņemot adbildīgu sil.., sorī, adbildības Posteni. Jā.

es 21.septembris 2022 19:38
1 0 Atbildēt

Ja runājam par šosejām, tad vajag NAHUJ ierobežot tranzītu! Pēdējās nedēļās tas ir vienkārši pisec! Tādu tranzīta plūsmu neesmu redzējis nevienā citā valstī. Reāls satiksmes drošības apdraudējums. Brauc kā gliemeži, provocē nevajadzīgas apdzīšanas. Es ierosinu tranzīta kravām uzlik nelielu, desmitās tiesas nodokli. 10% no pilnās masas EUR izteiksmē par katru tranzīta braucienu. Ja masa 40 tonnas, nomaksā 4000 EUR un vari čakarēt satiksmi. Kautkādu labumu mums no tiem bezlabuma braucieniem ir jāizsit! Ja nevari samaksāt, brauc nah caur citām valstīm!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

200 000 eiro: Mercedes parāda elektrisko G-klasi (+ FOTO)

Mercedes – Benz pastāsta par G-580 EQ, elektrisko apvidnieku, kas iepazīšanās versijā Edition One maksās aptuveni 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 15

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 2

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 

800 Zs mustangs - Shelby izlaiž Mustang Super Snake (+ FOTO) 3

Shelby American parādījis savu pirmo projektu, kas radīts uz jaunās S650 Mustang platformas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti