Tak nav grūti nodzēst dzeltenās līnijas! (+ VIDEO) 8

 
iAuto | 30.augusts 2024 19:45

iAuto izbrauc jauno kristojumu uz Mārupie pie Depo remontposmā uz Rīgas- Jūrmalas šosejas un atklāj jaunas nebūšanas.

Kā vēsta informatīvais plakāts, tad šeit būvdarbus veic Vianaova un būvuzraudzību Baltic Construction Consultancy.

Foto: iAuto.lv

Pēc dzeltenajām līnijām man šeit būtu jābrauc iekšā Škodā Foto: iAuto.lv

 
Visi komentāri
 
650 31.augusts 2024 0:16
4 0 Atbildēt

Tas tur apdrirskātais iVanova "firmas" plakāts acīmredzami atspoguļo pašu šī uzņēmuma būtību.

Nenodzēst pagaidu līnijas- nu bet beidzamajos pāris gados tieši tā notika pilnīgi visos ar šo te lohugatvi saistītajos darbos.Tā ir norma, tam tā jābūt, līnijai vaig Uzspļaut, nevis to ievērot! 

Pss..,- vakarnakt (drošvien par godu Kūrortsezonas atklāšanai 31.zaptembrī) uz Galvenās ielas vairākās vietās tika krāsotas g-pāreju līnijas. Pamatpaņēmiens tas pats vecais- pusaizmidzis kūrLohs brauc tumsā,bet pēkšņi viņam pašā bikšupriekšā uzrodas vesela armāda konusu pa visu brauktuvi.Brīdinājuma zīmes?- ta jūs ko,lohi, galīg jau mērasajūtu nodzēruši?

Pie Dubbultu stacijas,jaunajājā lohumezglā- kāds kārtējais Domājošais idiijots tur ir šovasar 24/8 režīmā uzgriezis luksofora pilnu ciklu, ar visu zaļo papildsekcijas bultu.Izbraukt bez apstājas to dranķi praktiski nav iespējams nevienā dien nakts laikā.Ievēroji tur ātrumu, neievēroji- viss viens, uz tukšas ielas liec pa mēmajiem un pusotru minūti pastāvi/padomā. Kā pēc tu esi tāds Lohs.

John 31.augusts 2024 8:32
0 0 Atbildēt

Kurzemes prospektā pie depo, kur notiek remontdarbi nekādu brīdinājuma zīmju, ka kāda no joslām būs aizņemta un te pēkšņi salikti pārs konusiņi un smagais aizņēmis joslu.

Cik ļoti ir jāienīst savi darbinieki, lai taupītu naudu uz ceļa zīmēm?

Neapskaužu tos, kam tur ir jāstrādā. Un katru dienu jāriskē ar dzīvību.

Jūrmalnieks 31.augusts 2024 11:44
0 0 Atbildēt

To 650:

Nav pie Dubultu stacijas nekādu problēmu, izbraukt var mierīgi, un jāgaida tikai retu reizi! Papildsekcijas automātiski neiedegas - tās strādā tikai tad, ja kāds gājējs grib šķērsot ielu un nospiež pogu (to gan viņi bieži nospiež, bet aiziet nesagaidot signālu, tāpēc izskatās, ka papildsekcija iedegas automātiski),  vai, ja joslā, kas nogriežas nostājas kāds auto - tur ir kamera, kas uz to reaģē. Tur viss ir loģiski un pārdomāti! Tiem, kas nedomā ar galvu, vai nespēj dažas sekundes pagaidīt, iesaku uz Jūrmalu nebraukt - mums būs vairāk gaisa!

650 31.augusts 2024 14:09
0 0 Atbildēt

Jā. Man/tevi jādzird, bet tu/mani nu nepakam nee.Es/tev konkrēti stāstu TO, ko es novēroju nakts(!) laikā gadiem ilgi šo pilsētu škērsojot.Citi naktī guļ, citi dzer un vēl citi bandīti tur brauc ar +30, bet es vienkārši braucu un Vēroju. Relaksējos,tāteikt.Katru aku un katru suudu tur Personīgi pazīstu uz tās ielas.Runa ir par situāciju NAKTS laikā, uz tukšas ielas, pie praktiski nekādas satiksmes! Nav tur ne gājēju, ne izgriezēju, nekā nav,viss ir tukšs un kluss.Tikai tas Lohu ieregulētais semafors tur ir "nomodā".

Ik pa laikam te ir bijis sakārtots tā, ka izbraukt varēja lielākoties bez apstājas.Un tas konkrēti (vairākkārt!) tā "nokārtojās" tieši pēc publikācijām šeit, šajā kūrortzākātāju apsēstajā vietnē.Kuru (acīmredzami, un neba jau pirmoreiz) slepus pa naktīm lasa "per satiksmi adbildīgie Lohi" no J-domes.

Tā viņiem augu diennakti "cītīgi srādāja" savulaik luksofors pie pašas domes (pa 55 sek/ciklā!),tā randomā (tukšumā!) slēgājās regulējamās pārejas 1virziena posmā uz D-prospekta,tāpat šovasar 2 mēnešus čakarējās reg pāreja uz Ļenas ielas un tā viņi šovasar pēkšņi sagrozīja to suuda Dubulto mezglu.Lohi tur uz tukšas ielas stāvēja bezjēgā un bezddēja savus liekos izmešus tīrajā kūr-gaisā.Cita starpā turpat tukšajā Asspāzijas stāvvietā pie D-stacijas sienas (par Tavu naudu!) arī AUGU DIEN NAKTI jau trīs gādus 366/25 ar pilnu jaudu stāro srakanās gaismas luksofors.Diez KO tas tur regulē?

Ja es braucu 40km ceļagabalu, "man" šis te bezjēgas apstāšanās suuds rada par 0,2l/100km (Valstiski/Vidējā) degvielas patēriņa pieaugumu un katrā(!) šadā braucienā es dēļ tiem ideijotiem ciešu appaļu 11santīmu zaudējumu! Neskaitot savas pakakaļas amortizāciju,bezdjēgas laika zaudējumu un lieku motora izddilumu. Kurš man šhito visu tagad kompensēs?

Conqueror 31.augusts 2024 16:12
0 0 Atbildēt

tak un kristojums, labi jaunvārdi!

Tak priekš ksm 31.augusts 2024 20:17
1 0 Atbildēt

Tās dzeltenās līnijas ir daļa no jaunās realitātes, 

Tās dzeltenās līnijas ar laiku tāpat nodils Tā ir daļa no tās jaunās realitates kur  banku un iestāžu mājas lapās ir tikai viens vienīgais telefona nr un epasts,  jo tur taču nav ne vadītāju,  ne atbildīgo darbinieku. Ar visu tiek galā pāris praktikantu un daži attālinātā darba veicēji. Vai nu arī taupības nolūkos darba telefoni

 piešķirti tiem netiek

650 31.augusts 2024 20:58
18 0 Atbildēt

Tā ir daļa/no vispārējās (Valstiski/Vidējās) propagandonbanddemagoģijas attīstības plāna laikaposmā/līdz (no).Katram (jebkuram) satiskmes drošibas atribūtam ir jābūt maksimāli apšaubāmam, nevietā (un nelaikā) novietotam(pakakarinātam),laikā nenovāktam un/vai pēc iespējas lielākā mērā Kaitinošam.

Jo kā tad tu savādāk no tiem lohiem iekassēsi/Par!, ja pēkšņi visi visu sāks cienīt,respektēt un/vai (kur nu vēl,ja) ievērot.Jā.

Kāds tev vel telefons- visur (jebkurā valsts vai patvaldību vai finanšu vai loh-uzraudzības iestādē) jābūt automātiskajam atbildētājam.Atbildošajai balsij ir jāskan maksimāli kaitinošā toni un uzpēlēti pretīgā intonācijā, kura pēc iespējas ciešāk robežojas ar ņirgāšanos/Par!

Ābols 3.septembris 2024 13:11
0 0 Atbildēt

Tikmēr braucot pa to pašu ulmaņa gatvi no jūrmalas puses tā teikt 'uz salu tilta' virzienu, augšā uzlietās zīmes rāda vienu(nakotnes plānojumu- kā būs, tad kad būs pabeigts), remonta stabiņzīmes ko citu(tos parvieto būvnieki ka pašiem ērtāk, bez jebkāda saskaņojuma), bet krāsojums uz asfalta ir vecais, tādejādi krāsojums mudina braukt vēl kā savādāk....

Šeit no jaunā depo krusta līdz viadas automāta tankštelei apjukums garantēts un brauc principā uz dullo, cerot ka neviens dunduks tev sānā neiebrauks jo seko līnijām uz ceļa...

Šausmīgs haoss! 🙈

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ceļu būvnieki uzliek zīmi 50, bet paši brauc uz 70 km/h ar smago pa Rīgas Jūrmalas šoseju būvdarbu zonu (+ VIDEO) 9

iAutolv uzfilmē būvnieku transportu, kas brauc ar ātrumu 70 km/h objektā, kur paši būvnieki uzlikuši maksimālā ātruma ierobežojumu 50 km/h. Lasīt vairāk

 

Kur lai tos liek? - Zēbriges osta Beļģijā sāk pārpildīties ar elektromobiļiem 6

Zēbriges osta Beļģijā ir viens no lielākajiem loģistikas centriem Eiropā, taču arī tam ir savas robežas. Lasīt vairāk

 

Sākusies Eiropas ceļu policijas tīkla "Roadpol" akcija "Drošības dienas" (+ VIDEO) 10

“Joprojām kā ikdienā, tā arī šīs akcijas laikā visvairāk konstatēto pārkāpumu skaits ir tieši par ātruma pārkāpšanu, kas ir apmēram puse no visiem pārkāpumiem arī ikdienā,” sarunā par “Drošības dienu” akciju raidījumā “Rīta Panorāma” sacīja Valsts policijas Reaģēšanas pārvaldes priekšnieks Juris Jančevskis. Lasīt vairāk

 

Likumsargi dažu stundu laikā aptur vairākus steidzīgus autovadītājus (+ VIDEO) 5

Aizvadītās nedēļas izskaņā, 14. septembrī, Valsts policijas Satiksmes drošības vadības biroja Speciālo uzdevumu nodaļas darbinieki, veicot ikdienas satiksmes uzraudzību gan Ropažu novadā, gan Smiltenes novadā, fiksēja trīs īpaši steidzīgus autovadītājus – viens no viņiem brauca ar 177 km/h pie atļautajiem 110 km/h, taču vēl viens autovadītājs ne tikai krietni pārsniedza atļauto braukšanas ātrumu, bet brauca arī bez transportlīdzekļa vadīšanas tiesībām. Minētie autovadītāji tika apturēti un saukti pie atbildības. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti