Samsung prezentē jaunās Galaxy FE sērijas ierīces un Galaxy SmartTag2

 

Foto: Publicitātes foto

Samsung | 6.oktobris 2023 10:16

Samsung šajā nedēļā nācis klajā ar vairākiem Galaxy ekosistēmas jaunumiem – Galaxy Tab S9 FE un S9 FE+ planšetdatoriem, Galaxy Buds FE bezvadu austiņām, kā arī Galaxy SmartTag2

Ikonisks un izturīgs dizains, uzlabota veiktspēja, modernākās kameras un audio iespējas, kā arī ilgtspējīgi materiāli – šīs ir līdz šim labākās FE sērijas ierīces. Turpretī Galaxy SmartTag2 priecē lietotājus ar jaunām funkcijām un uzlabotu akumulatora darbības laiku, kas nodrošinās darbību vairāk nekā 500 dienas.

“Turpinot darbu pie FE sērijas ierīcēm, mēs tiecamies piedāvāt pasaules līmeņa inovācijas vēl plašākam interesentu lokam. Uzlabojot dažādus tehniskos parametrus un lietotājiem nozīmīgākās funkcijas, īpašs uzsvars šajā sērijā ir likts uz rūpēm par planētu. Ierīču iekšējo un ārējo komponentu[i] izgatavošanā izmantoti dažādi pārstrādāti materiāli[ii], tostarp alumīnijs, stikls, kā arī plastmasa, kas iegūta no izmestiem zvejas tīkliem, ūdens mucām un PET pudelēm. Tāpat tiek domāts par tehnoloģiju sniegumu ilgtermiņā. Planšetdatoriem un viedtālruņiem pieejami četru paaudžu operētājsistēmu atjauninājumi un piecu gadu drošības atjauninājumi,” stāsta Jurijs Bušmaks, Samsung MX (Mobile eXperience) produktu un mārketinga nodaļas vadītājs Baltijā.

Galaxy Tab S9 FE un Tab S9 FE+: liels ekrāns, IP68 izturība un S Pen

Jaunā planšetdatoru sērija piemērota dažādu nozaru speciālistiem, darbam, mācībām vai savu hobiju pilnveidošanai visdažādākajos apstākļos. Galaxy Tab S9 FE 10,9 collu un Tab S9 FE+ 12,4 collu displejs, aprīkots ar automātisko atsvaidzes intensitāti, kas pielāgojas līdz pat 90 Hz. Tiem, kuri vēlas strādāt brīvā dabā, noderēs tehnoloģija Vision Booster. Tā uzlabo satura redzamību, optimizējot krāsas un kontrastu, īpaši tumšajās ekrāna zonās arī spilgtā saules gaismā.

Tāpat kā jaunākajai Galaxy Tab S9 sērijai, arī šiem planšetdatoriem piešķirts IP68 novērtējums, kas nodrošina lielāku izturību. Turklāt Tab S9 FE+ iebūvēts ilgās darbības akumulators, kas ar pilnu uzlādi spēj nodrošināt video atskaņošanu līdz pat 20 stundām. Piezīmes iespējams ērti veikt ar komplektā iekļauto, IP68 klases S Pen digitālo pildspalvu un jau tādām lietotāju iecienītajām lietotnēm, kā piemēram, Goodnotes, LumaFusion, Clip Studio Paint[iii].

Galaxy Buds FE: izcila skaņa, trokšņu slāpēšana un ergonomisks dizains

Austiņu jaudīgie basi nodrošina izteiksmīgu un bagātīgu skaņu, savukārt aktīvā trokšņu slāpēšanas (ANC) funkcija un Ambient Sound ļauj izolēties no apkārtējiem trokšņiem. Līdzās citiem funkciju uzlabojumiem, austiņās iebūvētais mikrofons vēl labāk spēj nošķirt runātāja balsi no fona skaņām zvanu laikā.

Galaxy Buds FE var lepoties ar līdz šim ilgāko akumulatora darbības laiku Buds sērijas ierīcēm – 8,5 stundu atskaņošanas laiks austiņām un kopējais darbības laiks līdz 30 stundām, izmantojot uzlādes futlāri. Jauno austiņu dizains izstrādātas ērtai nēsāšanai ilgstošai. Tās iespējams pielāgot katra lietotāja ausu formai, liekot lietā trīs dažādu izmēru ausu uzgaļus un divus dažādu izmēru sānu uzgaļus.

Galaxy SmartTag2: uzlabots akumulators un papildu funkcionalitāte

Parūpējies par mājdzīvnieka drošību vai svarīgu mantu atrašanās vietu Galaxy SmartTag2. Papildus iepriekšējā modeļa funkcijām, jaunajā ierīcē pieejams režīms Lost, kas ļauj lietotājiem ievadīt savu kontaktinformāciju attālināti un izveidot paziņojumu. Tāpēc ikviens, kurš atradīs priekšmetu ar piestiprinātu Galaxy SmartTag2, varēs izmantot savu viedtālruni, lai skenētu ierīci un redzētu īpašnieka ziņojumu un kontaktinformāciju.

Jaunā SmartTag2 akumulatora darbība ilgst līdz pat 700 dienām, kas ir vairāk nekā divas reizes ilgāk, salīdzinot ar iepriekšējiem Galaxy SmartTag modeļiem. Tagad ierīcei pieejama jauna Compass View funkcija ērtākai SmartTag2 atrašanās vietas noteikšanai, kā arī uzlabos lietotnes SmartThings Find interfeiss. Visbeidzot, mainot Galaxy viedtālruni, SmartTag2 automātiski sinhronizējas ar jauno Galaxy viedtālruni, izmantojot to pašu Samsung kontu.

Galaxy ekosistēmas priekšrocības

Ar jaunajām FE ierīcēm vieglāk nekā jebkad iespējams izbaudīt visas savienotās Galaxy ekosistēmas iespējas. Multi Control[iv] lietotne ļauj viegli pārvietot saturu starp vairākām Galaxy ierīcēm, piemēram, kopēt un ielīmēt vai pārvilkt saturu starp savu viedtālruni un planšetdatoru. Satura pārsūtīšanai ērti var izmantot arī Quick Share funkciju. Par datu un informācijas drošību kā viedtālrunī, tā planšetdatorā parūpēsies Samsung Knox.

Galaxy Buds FE austiņām pieejama Auto Switch funkcija.  Tā automātiski pārslēdz skaņu starp viedtālruni, planšetdatoru un pat pulksteni un televizoru bez papildu manuālas pielāgošanas[v]. Taču funkcija SmartThings Find palīdz atrast nozaudētās Buds austiņas, kā arī piedāvā ieslēgt skaņas signālu ērtākai meklēšanai[vi].

Pieejamība

Galaxy Tab S9 FE sērija pieejama trijās modernās krāsās: piparmētru, sudraba un pelēkā. Galaxy Buds FE: grafīta un baltā[vii]. FE sēriju globālajā tirgū papildina arī Galaxy S23 FE viedtālrunis, taču laiks, kad tas būs pieejams Latvijā, vēl tiek precizēts.


[i] Galaxy S23 FE sastāvā ir detaļas, kuru izgatavošanai izmantots vismaz 10% pēc patēriņa otrreizēji pārstrādāta plastmasa vai vismaz 30% otrreizēji pārstrādāta alumīnija, Corning® Gorilla ® Glass GG5 ar vismaz 10% pirmspatērēšanas pārstrādāta stikla materiāliem.
[ii] Pārstrādāto materiālu veidi ietver pēc patēriņa otrreizēji pārstrādātu PA, kas iegūts no izmestiem zvejas tīkliem, pēc patēriņa otrreizēji pārstrādātu PBT, kas iegūts no izmestiem PBT, pēc patēriņa otrreizēji pārstrādātiem personāliem datoriem, kas iegūts no izmestām ūdens mucām, un pirms patēriņa pārstrādātu alumīniju, kas iegūts no izmestiem metāllūžņu materiāliem, kas radīti kā blakusprodukts ražošanas laikā. Metāllūžņi tiek atkārtoti izkausēti, filtrēti, lai atklātu piemaisījumus, un pēc tam pārstrādāti, lai izgatavotu detaļas Samsung ražošanas procesā. Ir arī pirmspatērēšanas pārstrādāts saturs, kas iegūts no izmestiem stikla atkritumiem, kas rodas kā stikla ražošanas blakusprodukts. Šos stikla atkritumus sasmalcina skaidās un pēc tam izmanto kā sastāvdaļu Corning® Gorilla® Glass GG5 ražošanas procesā.
[iii] Lietotnes pieejamas Galaxy Store. To cena un bezmaksas izmēģinājuma iespējas var būt atšķirīgas, atkarībā no izvēlētā reģiona.
[iv] Samsung Multi Control pieejams Galaxy planšetdatoriem ar One UI 4.1 vai jaunāku operētājsistēmu, Galaxy viedtālruņiem ar One UI 5.1 vai jaunāku operētājsistēmu. Dažiem modeļiem var būt ierobežots funkciju atbalsts. Visām ierīcēm jābūt savienotām vienā Samsung kontā.
[v] Automātiskās pārslēgšanas funkcija ir pieejama tikai Samsung Galaxy viedtālruņos un planšetdatoros ar One UI 3.1 vai jaunāku versiju un Galaxy Watch4 sēriju vai jaunāku versiju. Lai iespējotu automātiskās pārslēgšanas funkciju, Samsung Galaxy ierīcēm ir jāpiesakās Samsung kontā. Automātiskās pārslēgšanas funkcija Samsung televizoram ir pieejama tikai Samsung televizoriem, kas tika laisti klajā 22. februārī vai vēlāk pēc programmaparatūras atjauninājuma saņemšanas no 22. jūlija. Automātiskā pārslēgšana ar televizoru ir pieejama tikai tālruņa zvanu veikšanai un saņemšanai.
[vi] Paziņojums tiek nosūtīts, kad Galaxy Buds FE nav savienots ar viedtālruni.
[vii] Pieejamība var atšķirties atkarībā no tirgus, operatora vai pievienotajām ierīcēm.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Volvo lielākais un mazākais krosovers tiekas triecientestos (+ VIDEO)

Volvo sarīkojis drošības testus, savas krosoveru līnijas lielākajam un mazākajam modelim liekot triekties vienam pret otru. Lasīt vairāk

 

Nepilni 60 000 eiro - sākta pasūtījumu pieņemšana jaunās paaudzes Toyota Land Cruiser, izziņotas cenas Latvijā (+ FOTO) 2

Toyota leģendārais Land Cruiser ir piedzīvojis plašas pārmaiņas un ieguvis būtiski labākas spējas braukšanai gan pa bezceļu, gan pa cietu segumu, vienlaikus paliekot uzticīgs savām saknēm un kompānijas DNS. Ražotāja pārstāvji izziņojuši arī leģendārā SUV jaunās paaudzes cenu, un pirmie auto pie īpašniekiem nonāks šajā rudenī. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 6

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti