Legāli vai nelegāli? Kaimiņvalstu TV turpina skatīties (+ VIDEO) 13

 
LTV Ziņu dienests | 12.septembris 2022 12:50

Nelegālo televīziju apkarošanai jākļūst par prioritāti. Uz to Valsts Policiju jau pavasarī aicināja Nacionālās elektronisko plašsaziņas līdzekļu padome, solot kopā cīnīties arī pret tiem, kas nelegālās televīzijas pakalpojumus ne vien piedāvā, bet arī izmanto.

Masveidā skrūvēt nost satelītšķīvju no māju jumtiem un sienām gan neviens nav sācis, bet padomē uzskata, ka progress ir manāms.

 
Visi komentāri
 
Opis 12.septembris 2022 13:35
5 0 Atbildēt

Par putlera TV skatīšanos būtu jāņem nost Latvijas pases!

Tu zini 12.septembris 2022 14:09
3 1 Atbildēt

es vakar paskatījos, izturēju 2 minūtes: krievu karavīri varonīgi aizstāv kādu tur ceļu; krievu artilēristi iznīcina mērķus Ukrainā, labi zinot, ka kuru katru brīdi var arī pie viņiem atlidot 500 kg smags šāviņš ; krievu karavīri atrod masu kapus ar ukraiņu karavīru nogalinātiem civiliedzīvotājiem; babuškas kliedz "ņenavižu", jo ukraiņu karavīri nogalinājuši viņu tuviniekus; svētku koncerts no Donbasa, kur atklāts milzīgs piemineklis varonīgajiem krievu kareivjiem, visi kliedz "pabeda buģet za nami" un "tri tankista". Eiforija pilnīga, ilgāk skatīties nespēju.

Kanibaals 12.septembris 2022 15:41
0 0 Atbildēt

Par laimi process kā jau sektā ir daļēji atgriezenisks, pēc 2 nedēļu kanālu atslēgšanas pacienti pamazām sāk atgūties. Es pat domāju tagad ir īstais brīdis tos kanālus atkal pieslēgt, jo pamazām varēs vērot aplauzienu pēc aplauziena.

MMX 12.septembris 2022 16:38
4 0 Atbildēt

Pašam laukos ir iespēja paskatīties krievu kanālus un varat neuztraukties, brašas "uzvaras" pār dzīvojamajiem namiem un uzbrukumi atpakaļgaitā tur ir un būs norma, un tā tas turpināsies, līdz vienā dienā pa TV atkal rādīs gulbju ezeru. Tikai tajā dienā pa krievu TV sāks rādīt dzīves realitāti. Pagaidām domāšana tajos kanālos ir līmenī, ka 2. pasaules kara laikā PSRS arī atkāpās, tā kā šī brīža situācija pieder pie lietas.

WALA 12.septembris 2022 15:00
0 0 Atbildēt

Nuuuu, es nez vai ir vērts tērēt līdzekļus "komēdijkanālu apkarošanai", jo nav nekā tāda ko internetā nevarētu redzēt, ja ļoti gribas to sviestu redzēt ...

Jumu 13.septembris 2022 10:38
2 2 Atbildēt

To kanālu atslēgšana vēl viens iemesls, lai nebalsotu par pašreizējo vadošo koalīciju. Cik zinu, cilvēki stipri filtrē jebkuru masu mēdiju informāciju, mūsējo arī. Paši tie aizliedzēji skatās ko tagad iespējams redzēt pa mūsu TV? Kaut vai minimāli to, kas vispār notiek Pasaulē? Vai tādiem vīzēm kā mēs vispār nekas nav jāzina?

viencexperc 14.septembris 2022 11:19
1 0 Atbildēt

ja tu balso par opozīciju, vai tiem, kuri netiek valdībā, tu automātiski nobalso par koalīciju.

Tā, ka paldies par savu balsi vienotajiem pamuļķiem.

Jumu 18.septembris 2022 9:36
0 0 Atbildēt

Jau tas viens, ka es atnāku uz vēlēšanām un nobalsoju, paceļ to līsti 5% pārvarēšanai (vajag vairāk balsu tās līstes pārlēkšanai), un ir izredzes kādai partijai pie siles netikt.

viencexperc 14.septembris 2022 11:26
3 0 Atbildēt

Man patīk dažreiz paskatīties kā mainās viņu propoganda. Tas ir jautri.

1) "mēs notriecām ukraiņu transporta lidmašīnu!"

2) "Ņet, mēs neko nenotriecām.

3) pasažieru lidmašīnu notrieca ukraiņu MIG.... Re kā viņa lidoja, šitā tika palaista raķete

4) lidmašīnu notrieca BUK ukraiņu armija

5) Lidmašīnu notrieca donbasa buk, bet to bija savākusi ukrainas armija

6) To notrieca no Donbasa teritorijas, jo tur iebrauca ukraiņi lai visi padomātu uz LNR un DNR patriotiem.

Vai nav smieklīgi?

viencexperc 14.septembris 2022 11:40
3 2 Atbildēt

Tāpēc es zinu kā darbojas krievu propoganda.

Krievija karā zaudēs, bet krievi - uzvarēs. Neatkarīgi no iznākuma.

Pat ja pieņemt to, ka krievi atstās krimu un daunbasu, krievi tik un tā domās, ka viņi uzvarējuši. Un mūsu seperātisti kopā ar krievijas iedzīvotājiem dziedās slavas dziesmas par veļikuju dzeržavu.

Jo propoganda pagriezīs tā, ka - atbrīvojot Mariopoli tika savākti gūstā ukraiņu nacisti ( azov) tie tika tiesāti, līdz ar to bija uztaisīta denacifikācija.

Uzdevums izpildīts.

Tālākais bija - iznīcināt NATO spēku militārās rezerves, samazināt resursus un radīt energo krīzi eiropā.

Viss izdarīts. Nato pazaudēja daudz savas tehnikas, jo visi Himars ir iznīcināti. Un Nato tagad palikusi praktiski bez tehnikas. Notika visa nato demilitarizācija.

Re kā somi no mums nobijās, ka uzreiz NATO pievienojās.

Nu, bet Krima tika uzdāvināta ukraiņiem kā labas gribas žests, jo mēs esam labi, bet viņi slikti, jo re, kā - nenovērtē un ar mums vairs nedraudzējas...

Ābols 14.septembris 2022 15:11
2 0 Atbildēt

Ir jārada saturu lai cilveki negribētu skatīties visādus putlera kanālus tad arī nebūs jāraud!

Kamēr ltv1 rādīs mīlas viesuli un pa ltv7 rādīs 20 gadus vecus dokumentālos raidījumus, pierobežas cilvekus baigi jau nevar vainot ja grib redzēt kaut ko interesantāku.

Nemaz nerunajot par jebkādu HDfināciju...

Bet ko var gribēt, ja lēmējiem 'televīzijas' platforma, kā prioritate ir tikai priekšvēlēšanu aģetāciju periodā....

Ābols 14.septembris 2022 15:27
3 0 Atbildēt

Tāpēc es esmu tikai par ja izlemtu kādu translēšanas nodokli, piemēram 2-3€/mēn kas automātiski pie reķina pieskaitās, vienalga kāds operators vai televizijas veids tev ir. Šī nauda neietu uz valsts kasi, kur atkal tā tiktu iztēreta citos mērķos, bet ietu uz LVRTC kasi, kura varētu sakt normāli modernizet nacionalo televīziju un radio iepērkot normalu interesantu saturu, kā arī veidot kvalitatīvu pašmāju saturu.

Paskatieties uz BBC, cik gaismas gadus viņi ir priekšā ar nacionalo televīziju un radio... Tikai tapēc, patīk vai nē cilvēkiem ir jamaksā ikgadejā 'TV licence' par katru televizoru kas ir mājā. Ne jau viņu televīzija cer ik gadu dabūt kaut kādu piķi no valsts kases...

Rexx 6.decembris 2022 12:34
0 0 Atbildēt

Diemžēl pie mums ir ĻOTI daudz tādu, kas šo rūsas agresiju ja ne tieši atbalsta, tad mēģina attaisnot....

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti