Desmitiem motociklistu dzenas pēc "Range Rover", kurš tiem pārbrauc (+ video) 14

 
iAuto | 30.septembris 2013 19:20

Video, kas atceļojis no Ņujorkas, redzams motociklistu konflikts ar melnā "Range Rover" vadītāju pasākuma "Street Ride" laikā.

 Nav saprotams, ar ko sākas konflikts, taču vēlāk (0:50 un 5:00) apvidus automobiļa vadītājs notriec vairākus baikerus un cenšas aizbēgt. Beigās "Range Rover" iesprūst blīvā satiksmē un atriebība seko nekavējoši.

 
14 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
solaris 2.oktobris 2013 11:56
6 4 Atbildēt

Šis video pierāda, ka visi vai tikpat kā visi motociklisti ir agresīvi - kā paklīdušu suņu bars terorizē normālus braucējus uz koplietošanas ceļiem.

Vismaz ASV cilvēki to saprot - apollo jau rakstīts, ka tas motociklists, kurš uzsāka konfliktu, ir arestēts, tai skaitā arī apsūdzībā par citam motociklistam nodarītajām traumām, kad autovadītājs pārbrauca pāri, glābjot savu ģimeni. Bet autovadītājs nav vainīgs.

Es viņa vietā, ja man mašīnā būtu ģimene ar maziem bērniem arī brauktu pāri šādiem trakiem suņiem, piedodiet par atklātību.

es 2.oktobris 2013 15:50
5 2 Atbildēt

Es viņa vietā vairākas reizes apstātos, ļautu lai ielenc un gāzi grīdā. Tā pa pārītim vien viņus nobrauktu. Pa ceļam varēja vēl kādu ar sāniem nokantēt. Un galā nevajadzēja apstāties, bet iemest atpakaļgaitā un braukt virsū. Un vēl varēja pa ceļam piezvanīt mentiem un izstāstīt problēmu un braukšanas maršrutu.

Kanibaals 2.oktobris 2013 23:46
4 1 Atbildēt

ar to arī vajag sākt piezvanot mentiem. Ja nav bijis zvans tad grūtāk attaisnot. Vispār vajadzēja pa taisno braukt uz tuvāko policijas iecirkni, moš tur motožurkas nomierinātos.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Geparda – 110 km/h ātrs un jau no 16 gadiem (+ FOTO) 5

Ar pārbūvēto Volkswagen Up Vācijā drīkst braukt A1 kategorijas vadītāju tiesību īpašnieki, kas pie tādām var tikt jau no 16 gadu vecuma. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 1

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 

Nepilni 18 000 eiro - jaunais Dacia Duster arī Latvijā 24

Piedāvājumā pilnais hibrīds HYBRID 140, jaunais benzīna dzinējs TCe 130 Mild Hybrid, pilnpiedziņas versijas, benzīna/LPG divdegvielu dzinējs ECO-G 100 un klientu iecienītās augstākā līmeņa Extreme un Journey aprīkojuma versijas, kas papildina viena otru. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti