Desmitiem motociklistu dzenas pēc "Range Rover", kurš tiem pārbrauc (+ video) 14

 
iAuto | 30.septembris 2013 19:20

Video, kas atceļojis no Ņujorkas, redzams motociklistu konflikts ar melnā "Range Rover" vadītāju pasākuma "Street Ride" laikā.

 Nav saprotams, ar ko sākas konflikts, taču vēlāk (0:50 un 5:00) apvidus automobiļa vadītājs notriec vairākus baikerus un cenšas aizbēgt. Beigās "Range Rover" iesprūst blīvā satiksmē un atriebība seko nekavējoši.

 
Visi komentāri
 
nomiks 1.oktobris 2013 10:20
0 0 Atbildēt

te būs arī video: youtu.be/5ukdkgLYYbw

iAuto 1.oktobris 2013 16:15
0 0 Atbildēt

iAuto, taču šis video ir ievietots, kāpēc vēl to liec komentārā?

iDmore 1.janvāris 2016 2:14
0 0 Atbildēt

Tāpēc, ka to nevar apskatīt..

Arča 1.oktobris 2013 16:32
0 0 Atbildēt

Kur atriebība?

xxx 1.oktobris 2013 16:48
0 0 Atbildēt

no vairākiem resursiem šis video patiešām izņemts kā vardarbību propagandējošs, atriebība ir video beigās - range rover tiek panākts, baikeri izsit stiklus un smagi piekauj (video tas vairs nav redzams) mašīnas vad'tāju (new york daily news), neskatoties uz to, ka salonā atrodas viņa sieva un mazgadīgs bērns.

solaris 2.oktobris 2013 11:56
6 4 Atbildēt

Šis video pierāda, ka visi vai tikpat kā visi motociklisti ir agresīvi - kā paklīdušu suņu bars terorizē normālus braucējus uz koplietošanas ceļiem.

Vismaz ASV cilvēki to saprot - apollo jau rakstīts, ka tas motociklists, kurš uzsāka konfliktu, ir arestēts, tai skaitā arī apsūdzībā par citam motociklistam nodarītajām traumām, kad autovadītājs pārbrauca pāri, glābjot savu ģimeni. Bet autovadītājs nav vainīgs.

Es viņa vietā, ja man mašīnā būtu ģimene ar maziem bērniem arī brauktu pāri šādiem trakiem suņiem, piedodiet par atklātību.

iAuto 2.oktobris 2013 18:30
0 3 Atbildēt

Nu nav visi. Un šis video, protams, ir ekstrēms no abām pusēm!

es 2.oktobris 2013 15:50
5 2 Atbildēt

Es viņa vietā vairākas reizes apstātos, ļautu lai ielenc un gāzi grīdā. Tā pa pārītim vien viņus nobrauktu. Pa ceļam varēja vēl kādu ar sāniem nokantēt. Un galā nevajadzēja apstāties, bet iemest atpakaļgaitā un braukt virsū. Un vēl varēja pa ceļam piezvanīt mentiem un izstāstīt problēmu un braukšanas maršrutu.

Kanibaals 2.oktobris 2013 23:46
4 1 Atbildēt

ar to arī vajag sākt piezvanot mentiem. Ja nav bijis zvans tad grūtāk attaisnot. Vispār vajadzēja pa taisno braukt uz tuvāko policijas iecirkni, moš tur motožurkas nomierinātos.

iAuto 3.oktobris 2013 9:39
1 0 Atbildēt

Par zvanu policijai piekrītu

iAuto 3.oktobris 2013 9:38
0 0 Atbildēt

Šim video ir jāredz sākums, jo vainot vienu vai otru pusi no šitā nedrīkst. 1) mocis sākuma speciāli čakareja auto piebraucot proekšā un bremzējot. Kāpēc viņš tā darīja nav zināms. 2) ja Tu uzsit pa močo aizmuguri un Tevi ielenc tāds bars, var arī negribēties kāpt ārā. 3) ja Taviem draugiem pārbrauc pāri apdraudod dzīvības un laižas. Tad auto ir kaut kā jāaptur. Bet ne pirms, ne pēc lietas apstākļi tomēr nav zināmi.

Tas tā 2.janvāris 2016 18:29
0 0 Atbildēt

Barā tie ceļu huligāni vareni! Tādus tik šķaidīt! Orgānu donori jau vienmēr vajadzīgi!

UTUBE 3.janvāris 2016 2:33
1 0 Atbildēt

www.youtube.com/watch?v=7dqIPRYTWWA

Links uz video , zinju materials

iAuto 3.janvāris 2016 18:04
0 0 Atbildēt

Paldies!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Iesaka eksperts: no kā jāuzmanās autovadītājiem pavasarī? 1

Varētu šķist, ka pavasarī, kad nokusis sniegs un kļuvis gaišāks, par ceļu satiksmes drošību var raizēties mazāk. Taču arī pavasarī ir vairāki būtiski faktori, kas jāņem vērā, lai droši un bez raizēm nokļūtu iecerētajā galapunktā, tāpēc Swedbank kopā ar Drošas Braukšanas Skolas direktoru Jāni Vanku sagatavojis padomus, kam jāpievērš īpaša uzmanība, pārvietojoties ar auto pavasarī. Lasīt vairāk

 

Frānsisa Skota Kī tilts pēc avārijas - postījumu apmērs (+ VIDEO) 16

Vakar pēc kravas kuģa DALI ietriekšanās sagruva Frānsisa Skota Kī tilts ASV ostas pilsētā Baltimorā. Drona lidojums ļauj novērtēt katastrofas apmērus, sagrauto tiltu un cietušo kuģi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti