Trilleris - nolaupa trīs auto, taču tik un tā neaizbēg (+ video) 7

 
iAuto.lv | 17.marts 2014 16:03

Dramatiska pakaļdzīšanās ASV - policija vairāk nekā stundu vajā aizdomās turētu vīrieti, kurš bēgot nolaupa trīs automobiļus, smagi ievaino policistu un rada bīstamas situācijas.

Mediji vēsta, ka situācija bijusi patiešām dramatiska, jo vienā no nolaupītajiem spēkratiem atradies četrgadīgs bērns, ko māte bija atstājusi salonā, kamēr pati iegājusi benzīna uzpildes stacijā pēc kafijas.

 
Visi komentāri
 
Kritikis 17.marts 2014 21:15
2 5 Atbildēt

Beidz publicet vecus video. Vismaz neliec zinu Twitteri, kur cilveki ir paris dienas prieksa iAuto atrastiem notikumiem.

iAuto 18.marts 2014 0:42
2 0 Atbildēt

Paldies par viedokli, aicinu reģistrēties iAuto forumā!

solaris 18.marts 2014 0:18
5 1 Atbildēt

Teorētiski it kā neiebilstot Kritikim, gribu tikai piebilst, ka es nedz Twiteri, nedz feisbuku vai draugiemelvē nelietoju, tāpēc mani neuztrauc, kurs tur ko pirmais ieliek. Mani reizēm interesē palasīt ar auto saistītas web lapas, piemēram, šo. Ja kāds citā vietā ir kaut ko jau līdzīgu ievietojis, man tas morālu traumu nerada. Ko gribu, to lasu, ko negribu, to nelasu, easy. Man šķiet, ka interneta vidē nav jēgas censties greizsirdīgi aizrādīt, ja kāds nav pirmais. Internets ir pārāk plašs un apmeklētāji ir pārāk daudz un dažādi.

Crankshaft 18.marts 2014 7:39
4 0 Atbildēt

Solarisam var tikai piekrist, arī es pat tuvumā neesmu bijis nekādiem tiem twitteriem, feisbūkiem un citai drazai, "draugos" gan esmu, jo tur ir mani bērni, arī bariņš draugu :-)

Nav jau runa tikai par tiem soctīkliem - nebūt ne visi pavada savu DARBA laiku, rakņājoties webā un meklējot ko interesantu. Tāpat nav gluži saprātīgi ņerkstēt uz iAuto par Krievijas materiālu "pārāk biežu" publicēšanu - ko darīt, ja to patiešām ir daudz, turklāt lielākā daļa jau ir par tēmu "kā nevajag darīt" :-)

LMT 18.marts 2014 10:29
0 1 Atbildēt

Šis jau bija pērnedēļ, delfoselvee un apolloelvee. Tam nav sakara ar sociālajiem tīkliem. Ja iautoelvee grib konkurēt un plātīties ar savu aomeklētību, tad rakstiekiem ir jābūt ašākiem un šie raksti, video utt jāmāk ātrāk izzvejot no lapām un sociālajiem tīkliem. Un tad arī augstāk rakstošie plebeji būs laicīgi informēti par svarīgākajiem notikumiem pasaulē.

iAuto 18.marts 2014 16:33
1 0 Atbildēt

Ceru, ka šīs dienas vakara video Tev būs pa prātam. Lai gan tas jau ir publicēts youtube un līdz ar to pēc definīcijas nevar būt jauns.

Un vēl LMT! Lūdzu tad, kad mēs esam pirmie, tajos citos portālos ieliec komentu, ka šis jau sen bija iAuto!

LMT 18.marts 2014 10:23
1 0 Atbildēt

Tak citur šī ziņa jau sen bija, vēls copy-paste!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

"Zaļais" vēl negarantē, ka viss būs labi (+ VIDEO) 13

Video autors iebrauc krustojumā pie luksofora zaļā signāla un saduras ar Volvo, kura vadītājs aizšķērso ceļu, griežoties pa kreisi. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 2

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 3

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti