Potenciāls slepkava (+ video) 22

 
iAuto | 24.februāris 2015 17:52

Autovadītājs ar melno krosoveru turpina "spiest grīdā" neraugoties uz to, ka satiksme abos virzienos apstājusies, lai palaistu gājējus.

 
Visi komentāri
 
solaris 24.februāris 2015 18:04
7 4 Atbildēt

Priekšā esošajam gājējam bija jāgarantē drošība apvidnieka šoferim. Jo gājējam jārīkojas TĀ, kā viena paštaisna cilvēka prātiņā ieciklots.

mārča 24.februāris 2015 18:35
44 2 Atbildēt

apvidnieka šoferim vajadzētu sakodienu pēc šitā stulbā gājiena pieregulēt

solaris 24.februāris 2015 18:39
13 3 Atbildēt

Atnāks Vernons un novēlēs visiem veiksmi uz ceļa. Šajā gadījumā taču visiem noveicās, tad jau nav problēmu. Galvenais, ka nav šķērsota nepārtrauktā līnija, par to gan, viņaprāt, pienākas nāves sods.

Vernons 24.februāris 2015 20:27
0 12 Atbildēt

Un cik tālu tiem pārējiem jāapstājas nogājēju pārejas?

Un skaņas signālam katram auto ir jābūt kārtībā!

Katram, ne viss katram otram, vai katram trešam iestājas atbidība. Nevajag ar savu auto radīt šķērsli gājējam!

solaris 24.februāris 2015 20:42
15 3 Atbildēt

Nu re, atbildīgs par šo bīstamo situāciju izrādījās tas, kurš pārāk tuvu pie gājēju pārejas bija apstājies! Lai dies' nogrābstās, Vernon, bet es nudien negribētu ar tevi reizē uz viena ceļa atrasties. Šermuļi noskrien.

Ulass 25.februāris 2015 20:31
4 0 Atbildēt

Rīgā arī tādu atsaldēto pietiek.

kaspis 24.februāris 2015 18:47
6 1 Atbildēt

jā, slepkava, citu vārdu trūkst. Un vai tādam var ko garantēt, priekšā un pakaļā? Vai tādam jebkādi signāli būs gana laicīgi? Šī plate, kas dažam labam pārlec pie katra video komentāriem, kļuvusi jau pārāk garlaicīga... Bet nu gan jau ka atkal "priekšā esošais" būs vainīgs, nebrīnīšos ko tādu izlasot...

Gājējiem 24.februāris 2015 18:53
7 8 Atbildēt

Gājējiem ir jāpaskatās pa labi un kreisi, tad vari cilpot pāri zebrai... Jo var gadīties, kā te! Pats esmu autovadītājs, gājējiem arī ir jāuzmanās pašiem. gandrīz pārīti jau notriecu kad viņi gāja pāri zebrai pie sarkanās gaismas(viņiem sarkana). Un uz neregulējajām pārejām pašam kājāmgājējam arī vajag skatīties, vai kāds netrauc''as tādā ātrumā, ka nevar paspēt nobremzēt, it īpaši ziemā...

solaris 24.februāris 2015 19:00
8 1 Atbildēt

Labi, labi. Taču šajā video, neapšaubāmi, jāņem vērā CSN 159. un 160.punkti:

"Transportlīdzekļa vadītājam, tuvojoties neregulējamai gājēju pārejai, jāsamazina braukšanas ātrums vai jāaptur transportlīdzeklis pirms gājēju pārejas, lai dotu ceļu gājējiem, kas šķērso brauktuvi pa gājēju pāreju vai iziet uz tās, ja tie varētu tikt traucēti vai apdraudēti."

"Ja pirms neregulējamas gājēju pārejas apturēts transportlīdzeklis vai citi transportlīdzekļi, tuvojoties neregulējamai gājēju pārejai, samazina braukšanas ātrumu, transportlīdzekļa vadītājs var turpināt braukt tikai tad, kad ir pārliecinājies, ka transportlīdzekļu priekšā neatrodas gājēji."

Vernons 24.februāris 2015 20:23
2 13 Atbildēt

Idiāli! Pēc neilga laika sāksi runāt maniem vārdiem! Teicams skolnieks! Es sāktu ar 4.,6. un 10. punktiem,kas noteic kārtību un secību, kā darbojas Noteikumi!

Bet šo un viņam līdzīgos būtu uz kādu laiku piespiedu kārtā jāapmāca. Tā ir auto skolas problēma. Piemums tādu arī ir gana!

Šo var kvalificēt kā slepkavības mēģinājumu!

Audit 25.februāris 2015 8:37
4 0 Atbildēt

Taja jau Tu, beidzot, liekas esi sapratis "drēbi", vai tikai mirkļa aptumsums!?

pūpēdis 25.februāris 2015 12:00
0 0 Atbildēt

Jāskatās ir vispirms PA KREISI, pēc tam PA LABI. Pirmās briesmas vienmēr nāk no kreisās puses. Vismaz uz ceļiem un vairāksliežu dzelzceļiem LV.

zara 24.februāris 2015 19:45
2 0 Atbildēt

Ar sakodiena labošanu būs par maz...

zara 24.februāris 2015 19:46
1 0 Atbildēt

Ar sakodiena labošanu būs par maz...

Crankshaft 25.februāris 2015 7:39
6 0 Atbildēt

solaris

Atnāks Vernons un novēlēs visiem veiksmi uz ceļa. Šajā gadījumā taču visiem noveicās, tad jau nav problēmu. Galvenais, ka nav šķērsota nepārtrauktā līnija

------------------------

Līnija, ne līnija, bet viņš nesas pa sadalošo joslu, iespējams, ne pirmais un ne pēdējais, bet bezdomu

troglodīts noteikti! Ja viņam pat doma neiedzirkstas, sak

ko tie visi lohi te apstājušies, tad viņam pie stūres darīt

nav ko! Cieti! Un beidz šādi kadri lielākoties slikti, diemžēl

reizēm arī citus nevainīgus cilvēkus līdz paņemot. :-( :-(

kasinsh79 25.februāris 2015 11:50
4 0 Atbildēt

Kārtējo reizi pārliecinājos, ka pie mums TIK TRAKI NAV GAN :)

smildziņa 25.februāris 2015 20:00
5 0 Atbildēt

Es vienreiz ar bērnu gāju pāri pie gājēju pārejas apstājos protams...nogaidīju protams pa lielam ka automašīnas mani pamanījušas un apstājās,tomēr tajā pūlī atradās sieviete, kas spieda "gāzi grīdā"!!! Spieda pa bremzes pedāli pie pašas gājēju pārejas,apstājās pus metru no manis un bērna!!! Uzsitu pa kapotu un parādīju zīmi... protams bija kauns,jo cerēja ka tomēr tiks pāri neapstājoties! Un diemžēl Rīgā tādas pārejas BEZ luksofora ir daudz... un daudzi autovadītāji "bliež" pāri neapstājoties,cerot ka viss būs kārtībā... bēdīgi protams,tas liek uztraukties kas notiek tad kad bērns viens iet no skolas... cik droši tas ir?

kasinsh79 25.februāris 2015 20:54
0 0 Atbildēt

Biju pirms vairākiem gadiem ar kolēģi Maskavā uz izstādi.

Kad gribēju pa gajēju pāreju šķērsot soseju, viņš reāli man izglāba dzīvību, paraujot atpakaļ aiz rokas - būtu visticamāk notriekts, viens jaunais krievs ar savu S klasi pat nedomāja piebremzēt. Nu jā, sapratu, tā nav civilizētā Eiropa.

Uz turieni vairs negribu, vēēēē.

Crankshaft 26.februāris 2015 7:37
3 0 Atbildēt

kasinsh79

Kārtējo reizi pārliecinājos, ka pie mums TIK TRAKI NAV GAN :)

===================

Vispār jau mēdz gan gadīties arī pie mums, ir redzēti kadri pat uz Brīvības ielas, kuri brauc PA TROTUĀRU, lai pirmie nonāktu pie luksofora :-) Es tādu blondīni dabā novēroju

pie Brīvības / M.Šumahera stūrī, pirms Gaisa tilta. Visi

stāv pie sarkanā, skatos spogulī, NĀK, nāk Hammers, laikam

tas pseidoāmurs H3 ar blondīni pie stūres pa trotuāru, pabrauc visiem garām un apstājas priekšā, bezmaz krustojuma vidū :-)Hohma bij tā, ka blondīnei paredzētais

luksofors nu bija viņai aiz muguras un viņa nekādi nevarēja

izdomāt, kad var sākt braukt. Viss pūlis aizmugurē draudzīgi taurēja, iekams viņa izlēma turrpināt kustību uz

Gaisa tiltu :-)

kasinsh79

Biju pirms vairākiem gadiem ar kolēģi Maskavā uz izstādi.

Kad gribēju pa gajēju pāreju šķērsot soseju, viņš reāli man izglāba dzīvību, paraujot atpakaļ aiz rokas - būtu visticamāk notriekts, viens jaunais krievs ar savu S klasi pat nedomāja piebremzēt. Nu jā, sapratu, tā nav civilizētā Eiropa.

=================

Nūūū, Maskava / Piemaskava vispār ir tīrradnis pat Krievijas

kontekstā. Savulaik kolēģis Maskavā brauca ar auto, nonāca tādā krustā, kā apmēram mūsu Brīvības un Vairoga (vai kā to tagad?) krustā, jāgriežas pa labi, bet tur vesela kulona gājēju turp / pretī. Nu, kolēģis, kā jau "Rietumu cilvēks"

piestāj un laiž šos garām, bet aizmugurē vesels orķestris

sāka "Grand Finale" spēlēt. :-) Bija "logs" , kolēģis sāk braukt, bet tur MENTI! Tā teikt, "stop, mašina!". Un turpmāk saruna bij apmēram tāda:

Mencc: Kāpēc traucējat kustību! (bargi)

Kolēģis: Kā, nu gājēji, cilvēki taču, noteikumi ...

M.: Jūsu dokumentus!

K.: Lūdzu!

M.: Davai bumagi! Narušaješ - plaķi!

K.: Nu, bet gājēji taču...

M.: DA DAVI IH VSEH NA...UI!!! POŅAL!

Beigās atlaida, tāpēc, ka ārzemnieks, bet atvadu vārdi esot

bijuši : "Tu savus Rietumu jociņus te izbeidz, Maskavā tiem

vietas nav!"

Tādi tie tikumi tur, vispār jau lielā mērā bija jau padlaikos...

V.Skandināvs 28.februāris 2015 23:59
1 0 Atbildēt

Tas nu nav nekas jauns un laiks ir pierast! Pie mums ir pieņemts, ka automašīnas drīkst šķērsot gājēju pārejas pie aizliedzošā luksofora signāla- pie sarkanā signāla. Un vispār, kad luksoforā ir iededzies jau dzeltenais signāls, tas nozīmē, ka jāspiež gāzes pedālis, nevis bremzes, kā tas ir pieņemts cituviet pasaulē... Nav ko mētāties pa autobraucēju ceļiem! Protams, cituviet pasaulē tiek uzstādītas fotokameras, kas reģistrē auto kustību pie aizliedzošā signāla, bet pie mums tas nenotiks...

V.Skandināvs 1.marts 2015 0:08
0 0 Atbildēt

Tu tā runā, it kā gājējiem nebūtu nekādu tiesību šķērsot braucamo daļu pat pa gājēju pāreju... Padomā labi, ko saki! Izskatās, ka te daži komentētāji tiesības nav ieguvuši likumīgā veidā, bet gan kā savādāk... Autovadītājam jebkurā gadījumā ir jāpārliecinās, ka uz gājēju pārejas neatrodas cilvēki, neatkarīgi no luksofora signāla! Vienreiz par visām reizēm ir jāiekaļ, ka dzeltenais signāls nenozīmē, ka jāspiež uz gāzes pedāļa! Vai tiešām nevienam autoskolā tas netiek vairs mācīts? Varbūt tagad ir spēkā citi noteikumi?

Bingo 1.marts 2015 1:11
3 0 Atbildēt

Gājējiem ejot pa pāreju pa rokai jāņem pusķieģelis,lai pievērstu uzmanību tādiem muļķiem kā apvidnieka vadītājs...

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 6

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 30

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti